אמצע סוף הדרך

אמצע סוף הדרך

לובו ונדב מעולים!!!! ללובו היו יציאות גדולות " זחלתי על גחוני"... " זה לא הגוף שבוגד בי זו המנטליות" והכי מעולה "דחיפה קטנה בתחת עושה פלאים"..הלוואי שהם ינצחו

ori 15

New member
../images/Emo6.gif

מסכים איתך בכל מילה
אבל דווקא המיני-תכנית הקצרה הזאת "אמצע סוף הדרך" הייתה נראית ממש מיותרת לא ממש חידשו לי דברים ולא באמת הראו קטעים שלא נראו בתכנית שהייתה ביום חמישי.. כמובן שהיו את הראיונות - אבל לא היו ממש הכרחיות לדעתי אולי היו מאריכים את התכנית לחצי שעה והיו מכניסים בה יותר תוכן.. בכל מקרה, תמיד יהיה נחמד אם יש "סוף הדרך" למי שרוצה ש.ח יהיה ביום חמישי ב-18:40...

השומרת

New member
יציאות גדולות מהחיים ...

כשהמנחה אומר עצה לחיים: כשבת הזוג שלך עם דמעות, תתאפסי - זה לא בדיוק מה שהיא צריכה לשמוע...

kodkod

New member
לא הבנתי

למי המנחה אמר את זה? ולמה? כל השאר הראו גם ככה בתוכנית אז לא הפסדתי כלום. היה עוד משהו?

חחחחחחחחחחח הוא הרג אותי!!

יקיר הרג אותי כשהוא אמר:" אל תשאלי! נפלתי..." חחחחחחחח הוא פשוט קורע. וגם כשלובו (זאב- עכשיו אנחנו יודעים את שמו האמיתי) אמר- דחיפה קטנה בתחת עושה פלאים.. ואורי, תודה רבה, בדיוק באתי לשאול אם יש שידור חוזר- אבל אני רוצה את השידור חוזר של יאיר לפיד!! נרדמתי באמצע! אז יש שידור חוזר ליאיר לפיד? איך היה אצלו? ספרו פרטים.

לא נראה לי......

שיהיה שידור חוזר של יאיר לפיד...... איך יכלת להרדם באמצע, אני פשוט לא הפסקתי לצחוק!!

limors2

Well-known member
לכל מי שפספס אצל יאיר....

כנסו לאתר של רשת www.reshet-tv.com ובקטע של התוכנית של יאיר, בד"כ יש את הראיונות שהיו עם האורחים, אבל לפעמים רק אחרי כמה ימים. אולי הקטע יהיה שם כבר...

limors2

Well-known member
לכל מי שפספס אצל יאיר....

כנסו לאתר של רשת www.reshet-tv.com ובקטע של התוכנית של יאיר, בד"כ יש את הראיונות שהיו עם האורחים, אבל לפעמים רק אחרי כמה ימים. אולי הקטע יהיה שם כבר...

היה קורע....../images/Emo13.gif

אני בטוחה שכאשר העונה של יאיר לפיד תיגמר יעשו "לקט" ובטוח ישימו את לובו ונדב. צריך רק לחכות ולראות..... בנתיים תחפשי מישהו שהקליט
אבל הקטע הכי מצחיק היה שנדב אמר : אבא אני אוהב אותך.... (הכוונה לאלוקים)-- קרע אותי איך הוא אמר את זה... והיה גם קטע שיאיר לפיד שאל אותם איך הם ביחס לזוגות האחרים(משהו כזה...) אז לובו אמר (כן, הוא אמר והייתי בשוק...) שהם לא זוג, הם שלישיה...(יענו אלוקים איתם, הבנת<?) בקיצור היה קורע... ומי שלא ראה.... הפסיד ביי

למעלה