אמצע מלחמה

אמצע מלחמה../images/Emo88.gif

תראו, אני בא להזהיר. הקנאים האסלאמים ספגו מהלומה קשה לאחרונה והם ינסו בכל מאודם למרמר לנו את החיים בזמן הקרוב ביותר. אני לא מאמין ביעילות שלנו במלחמה נגדם, ולכן אני צופה הרבה פיגועים בזמן הקרוב. חשוב מאוד לקנאות האסלאמית העניין הזה, זה עניין של רוחו של עם, ולדעתי קל מאוד להוציא פיגועים כאלה לפועל. ולכן בשבועיים הקרובים אנחנו עומדים בפני גל פיגועים עצום. אני ממליץ להוריד פרופיל, כי לא משנה מה שאנחנו אומרים או מתפארים, הם מצליחים להרים פיגועים בקלות, קל מאוד לשכנע אנשים להתאבד מכל הלב, קל להשיג חומרי נפץ, קל לעבור את הגבול, וקל למצוא שותפים בארץ. לכןכאנשים הנמצאים באווירה של מלחמה, אנחנו בהחלט אמורים להוריד פרופיל ואני בהחלט מתנגד לטענה האומרת, הם לא יקבעו לי את סדר היום שלי, כי הם אכן מסוגלים לקבוע לי דברים ראו מה עובר עלינו בחודש האחרון. ממליץ להוריד פרופיל לתקופה הקרובה.

*pank

New member
סייח רוקד

אני איתך בכל מילה שלך בהסכמה מלאה אבל לפעמים אין ברירה ואפילו אם רוצים אי אפשר להנמיך פרופיל אני חייבת לנסוע היום מחוץ לעיר וזה אומר שניי אוטובוסים אני מתכוונת לעלות עליהם כמו שפנה קטנה ומפוחדת אבל יותר מפחיד אותי להישאר בבית ולוותר על דברים שהם מאוד חיוניים בשבילי שמה את מבטחי באלוהים ומקווה לטוב. אם חס וחלילה לא אשוב אז תדעו שאתם כולכם מקסימים והרבה חיוכים שלי באו ממכם.

*pank

New member
סייחי הרוקד

פאנק לעשות בדיקה אישית/ קנגולוגית לכל מי עולה לאוטובוס, קורעת לו תבגדים לפני הוא מתפוצץ שולחת אותו לאללה בלב חפץ.

ימים קשים

בהחלט ימים קשים ועוד יהיה קשה לפני שיהיה יותר טוב. כנראה שזו החוקיות של הטבע. אני ממליצה להמשיך בשיגרה, כי אי אפשר אחרת, רק להיות זהירים ובעלי חושים מחודדים רק טוב!!!

למעלה