אמצע החיים

tairon

New member
אמצע החיים

התיישבתי אל מתחת העץ הרחב הוא נתן לי צל מהחום ששרר הציפור שעל העץ סיפקה לי צלילי מוסיקה הבטתי מעלה לשמים כחולים לבנים מסביבי אנשים רצו כל אחד לעיסוקיו ואני ישבתי שם עוצם את העיניים מהרהר על החיים המוטרפים שאנו חיים אייך זה שלפעמים את הדברים הפשוטים הטהורים אנחנו ממהרים לשכוח באמצע החיים לזמן מה אמרתי סטופ ונעצרתי התיישבתי אל מתחת העץ הרחב נהניתי לי מהדברים הפשוטים שעליהם לפעמים אנו לא נותנים את הדעת מתעמקים בסיבוכי החיים ומקבלים מובן מעליו את המתנות הקטנות של החיים אמצע היום

leonori

New member
טירון, טלפטיה?????

חשבתי בדיוק עכשיו על זה. איך זה שאנו לא חשים את החמימות שמסביב. ובלילה, את הכוכבים התלויים להם על חשכת הרקיע?! אני שאוהבת זריחה ושקיעה מוקסמת מהמיית גלים ממשק כנפי שחפים, ומשתכרת ממור אירוסים, שוכחת את כל היופי הזה שממש לידי, מתדפק על דלתי...כמו אומר... עזבי את סיבוכי החיים... ותהני מהמתנות הקטנות ,שהטבע מעניק לך, כמו ימים קסומים ולילות זרועי כוכבים..

אוסי

New member
יוווו....טאי וleonori...

טלפטיה ...זה לא יאומן.. אתם לא תאמינו אבל בדיוק אתמול פוש שאל אותי מה מדהים בעיניי ואמרתי שאני אוהבת את הזריחה ומדהים אותי שהשמש זורחת כל בוקר מחדש ושמדהים אותי שהירח משנה צורה כל יום בחודש והוא אמר לי לכתוב על זה כי זה נורא יפה ואתם הקדמתם אותי טלפטיה או לא ??? אהבתי מאוד אוסי.

למעלה