אמצעי תשלום

samuel b

New member
אמצעי תשלום

לא מוצא בקטלוג אשמח לדעת מה ערכו ולמה שימש תודה

astrok

New member
זה לא בול!

זה לא בול, זה אמצעי תשלום. זה כמו "כסף" מיוחד למקום כלשהו. תמיר.

נכון מאוד.

ובכל זאת, בודאי יש לפתקית הזו, שהיתה פעם אמצעי תשלום (או לא) סיפור מעניין. אולי מישהו יודע? אולי מאמץ משותף של חברי הפורום לגלות מה הדבר הזה?

astrok

New member
שלום לך!

שלום לך אבא של נעם. קראתי את כתבותיך ב"נושאון" בכל השנים בהם אתה כותב (אני בנוער איל"ת כבר שנתיים), והם מעניינות מאוד. אהבתי במיוחד את בולי "רשיון הכלב" מנושאון האחרון. באביב הממשמש ובא אציג בתערוכה הלאומית את אוסף בולי הנסיכה דיאנה/אוסף בולי החלל שלי, בפעם הראשונה. איני יודע במה לבחור... היכול אתה לייעץ לי? היכול אתה לתת לי טיפים לתצוגה? תמיר.

הלו הלו!!!

שובב! בדקת מי אני בכרטיס.... תודה על הזמן שאתה מקדיש לקריאת נושאון. גם אני אהבתי במיוחד את נושא בולי רשיון הכלבים. אשמח מאוד לייעץ לך על האוסף לתצוגה, ואפילו לעזור לך להכין אותו. אתה יכול להתקשר אלי טלפונית, ואם אתה גר באזור המרכז, נוכל להפגש. גם אני מתכוון להציג בתערוכה הבאה את האוסף, אחרי שאארגן אותו מחדש. היכן אתה גר? כמה זמן אתה אוסף בולים? ומי הדריך אותך עד היום?

astrok

New member
שלום!

שלום לך אריק! לא בדקתי מי אתה בכרטיס... הבנתי שאתה היחיד שאוסף כלבי מזחלות וגם מציג בתערוכה... הפלאפון שלי הוא 051-374497. אני גר בת"א, ואולי נוכל לנסות להיפגש... אני אוסף בולים 6 שנים, ו"מקצוען" כבר שנתיים-שלוש. באני מודרך ע"י טיבי. נפגשתי איתו כמה פעמים, והוא גם הזמין אותי לכנס הבולאים שהיה בדצמבר, ואני אבוא גם לקרוב. אני אוסף בולי גרמניה אחרי 95' (דויטשלנד), לוקסמבורג, הנסיכה דיאנה, חלל וכמובן ישראל. אשמח לקבל ייעוץ, תמיר.

זהו, הצלחת לבלבל אותי לגמרי.

קראתי באחת הודעות הקודמות שלך משהו כמו "כשהייתי בן עשר, בערך לפני שלוש שנים". עכשיו, יש לך טלפון נייד, אתה אוסף שש שנים, מצליב מידע וכותב כמו מבוגר. מה הולך כאן?..... בכל אופן אתקשר אליך מחר ונראה מה אפשר לקבוע. אשמח לעבוד אתך על האוסף. האם כבר ניסית להכין אותו לתערוכה? אני מבין שטיבי עוזר בעניין החלל. איך הגעת לשאר הנושאים?

astrok

New member
שלום!

שלום לך אריק! ראשית, אני אולי מדבר וכותב כמו מבוגר משום שאני נער מחונן, ולומד בכיתה כזו, ועובר עכשיו לכיתת מחוננים מיוחדת בחטיבה. שנית, התחלתי לאסוף בולים בגיל 6.5 או 7, עת קיבלתי את אלבומי הראשון. שלישית, קיבלתי את הסלולר שלי לפני כחצי שנה. כהוכחה חותכת לכך שאיני משקר לך, התקשר נא אלי, וגם קבל תמונה שלי. בתודה מראש, תמיר.

astrok

New member
המשך

שלום אריק. טיבי לא עוזר לי בעניין החלל, כי עוד לא הודעתי לו על שינוי הנושא (הנושא המקורי שלי היה הנסיכה דיאנה). אוסף ישראל הוא בעיקרו של אבא שלי ואני כל הזמן משביח אותו (יש בו את כל בולי ישראל מאז 83' עם שובלים לא חתומים, בולים רבים נוספים, גלויות מירב, מעטפות יום ראשון, קפילים, גליונות 10 בולים, שורות ועוד... גרמניה- אני אוסף ממרץ השנה וכבר חודשיים אני אוסף רק דויטשלנד. לוקסמבורג- אוסף חדש ביותר - מתחילת יוני (פחות מ- 50 בולים). חלל- כנ"ל (כ- 100 בולים). הנסיכה דיאנה- 50 בולים, כמה מעטפות וגליונות - החל מנסיעתי הראשונה לחו"ל ביולי 2001, כשעברתי בסניף דואר וקניתי את המעטפה. אני גם מעוניין בבולי ניו-זילנד. גם עד לא מזמן אספתי קולומביה והפסקתי לאסוף. אני אוסף גם שטרות, "סיכות יום עצמאות", סיכות התרמה (וראייטי, איל"ן), ואוגדי בול-מדליה (כולם בעיקר מישראל).

astrok

New member
סליחה...

עניתי לך על השאלות, ורק לפני כמה זמן מצאתי את המסר ועניתי לך שוב, איתך הסליחה...

samuel b

New member
לי חשוב מאד לא רק ערכו הכספי

כמו כן הסיפור. שמאחרי האמצעי תשלום מאזה שנה ולמה בידיוק שימש עם אפשר לקבל עוד פרטים תודה

למעלה