אמצעי תקשורת

s a l a l a

New member
אמצעי תקשורת

רציתי לשאול איזה אמצעים ישנם לתקושרת עם הארץ חוץ כמובן מטלפון .. מסינג'יר , אי מייל , איפה אפשר לפתוח ? איפה ממולץ ? וכול מה שיעלה על דעתכם ..

guymgk

New member
תקשורת בהודו

אוקיי אז ככה, כמעט בכל מקום שתהיי בו (תיירותיים) תמצאי אינטרנטים וכמעט בכל אינטרנט תמצאי מסנג'ר ואימייל כמובן. המחירים סבירים, יש מקומות יותר יקרים ויש יותר זולים המחיר נע מ30 רופי לשעה עד ל120 רופי (בלאדאק אם תגיעי ממש יקר). לגבי טלפונים יש מה שנקרא S.T.D קו חוץ שאליו אפשר לעשות call back. כלומר את מתקשרת לארץ ונותנת את המספר אליו אפשר להתקשר. בכל מקרה בכל הנוגע לתקשורת בכל המקומות המתויירים אין בעיה

../images/Emo18.gif אינטרנט dail up לפנייך

שימו לב שימו לב. ברוב המקומות שתהיו בהודו אולי חוץ מפונה ועוד כמה בדרום (שאני נתקלתי בהם), השימוש באינטרנט יהיה כרוך בהמון עצבים, תסכול וזעם (והרי אתם לא מטיילים באירופה נכון???). שיטת החיוג הישנה נושנה כבר חלפה לה מהעולם המערבי אבל בהרבה מקומות בהודו היא עדיין תקפה. שלום אינטרנט שעושה רעש ושמעלה דף בקצב של עשר דקות, להתראות אינטרנט מהיר 750 קילובייט. אבל מי בכלל נכנס יותר מפעם בשבוע? למה?

s a l a l a

New member
אז מה את בעצם אומרת ?

לא הבנתי ממה שכתבת כלום . שלא לבנות על האינטרנט בכלל ? או מה ? מה לגבי טלפונים ? לקחת כרטיס חיוג מהארץ ?

shar75

New member
אין צורך... אין מ לעשות עם כרטיס

חיוג בהודו. יש S.T.D בכל חור כמעט וטלפון הבייתה עולה 25 רופי לפעימת מונה. זה לא זול אבל מתקשרים, נותנים מס' טלפון והורים חוזרים, ברוב המקומות לא גובים כסף על שיחות נכנסות - CALL BACK .

motyka

New member
ברוב המקומות כן גובים על call back

מקובל רופי-שניים לדקה או סכום קטן לשיחה. יש מקומות המאפשרים (שיחות קצרות עד 5 דקות או עד 10 דקות) בחינם, וגובים רק על שיחות ארוכות יותר. בכל מקרה - זה זול.

guymgk

New member
אינטרנט

היא לא אמרה לא לבנות על אינטרנט :) היא רק אמרה שצריך סבלנות אבל אין עם זה בעיה הסבלנות באה עם עסקת החבילה המדהימה שנקראת הודו

s20782

New member
איזה שטויות

אני את כל התקשורת שלי עשיתי מהאינטרנט. בכל מקום יש אינטרנט יש גם מהירים אתה יכול לפתוח לך מסנג'ר איסי קיו. מה שכן מסנג'ר קשה למצוא בעברית. יש מקומות בודדים שהאינטרנט לא כותב עברית. אבל זהלא בעייה. והכי יקר שעלה לי אינטרנט היה 30 רופי-בגואה. יש מקומות שעולה לך גם 10 רופי לשעה טלפון כל טלפון שאפשר לעשות call back הוא טוב. אני לא נתקלתי בבעיות תקשורת פרט להאמפי שהיתה שם בעיה של חשמל ותקשורת.

guymgk

New member
בזבזת 6 שורות של עצבים

כדי להסכים איתנו... מצחיק

למעלה