אמץ לך ענק-

../images/Emo12.gifפספסתי הרבה../images/Emo70.gif../images/Emo12.gif

סליחה מאמי אני לא ראיתי את זה
גמדונת מושלמתת

RaZiK4

New member
../images/Emo151.gifנצל"ש-המשחק, עד הערב../images/Emo70.gif../images/Emo151.gif

המשחר שעשיתי נסגר היום בערב. על הזה עם הרשימה שצריך לעשות............ הפעם על אפרת כהן אז עד היום בערב...... אני מכיר כאלה שרוצים לשלוח ועוד לא שלחו לי למשל הילה ספיר אמרה לי שעשית איתה ואת צריכה לשלוח לי....... +אם אתם יודעים פתרון לשאלת הבונוס. לשלוח לי במסר. אין לי כוח להסביר עוד פעם את החוקים לעשות העתק הדבק ואת השאלה אז מי שרוצה עוד הסברים לשלוח עכשיו במסר. כי זה עד 8-10 בערב ככה........וזהו
בינתיים רק אחת שלחה........ והיא תזכה אם אף אחד לא ישלח
נו אז למה אתם מחכים....... תעשו כבר רשימה של דברים שקשורים לאפרת כהן ושלחו לי במסר+שם+כינוי בפורום אפשר עד 3 ילדים ביחד לעשות. ב-ה-צ-ל-ח-ה לכולם.

RaZiK4

New member
מק מק מק מק מק מק מק ../images/Emo105.gif

מקפיץ מפליץ חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

כל מי שרוצה לאמץ-

לשלוח לי מסר לפרטי! אחרת יצא שלמישהו יהיה כמה גמדים וזה מבלבל, יוצר תחרות ולא נעים. אז אם אני לא מאשרת לכם בפרטי אז אל תפתחו ניק או משהו...

Angel OF freekE

New member
זה מאוד מעצבן..

שאני משקיעה המון לענק שלי ולי לא עושים כלום.. ושתי שאלות:: 1) מתי נגמר המשחק?? 2) יש לך גמד אבל את בטח יודעת מי הוא כי את שיבצת אותו לא??

עונה:::::::::

1. אמור להיגמר בשלישי לאוקטובר אבל אם הולך כל כך נחמד כרגע אפשר להאריך את זה לא? 2.אני לא יודעת מי זאת כי היא עשתה את זה על דעת עצמה.... אני לא בדיוק באה לאנשים ואומרת :תגמדו אותי..... היא החליטה לבד....... כי היא פשוש.......

Angel OF freekE

New member
יופי!

בקשר לאחד מצידי כל עוד לכולם יש ענק וגמד אפשר להמשיך! ובקשר לגמדה שלך היא באמת נשמה טובה איך היא שמה לך תמונות של תשוקות (שאגב גם אני חולה על הסידרה הזאת ובמיוחד על לואיס
)!! ומשקיעה בך וכל הכבוד לה!!!

למעלה