אמץ אותי אל חיקך

בת-קול

New member
אמץ אותי אל חיקך

אמץ אותי אל חיקך אחוז אותי בלהט התשוקה אחוז בי ואל תיתן לי ממנה להימלט גופי לנפשך נפשך לגופי אמץ אותי אליך עד כלות גופי ינוע כנחש מאוהב מתפתל מתעגל מתחמק משתלהבים נוצצים כאורו של הנר בשרינו יתלהט שפתינו יתמוססו אחד בשני והיינו לאחד אמץ אותי אל חיקך ואל תיתן לי ללכת

mna

New member
אחבקך H-)

אוחז בך בידי, אצמד אל גווך, אענגך עד שתרעדי, בלהט תשוקתך. ואז, כשייגמר הזמן, ונרצה לומר עד כאן. נשמותינו נשארות מלוכדות, גם לאחר שדרכינו נפרדות.

זהירות מוקש !!!

`כנחש מתפתל ומתחמק`, זה שהשטן לו חבר, אכן אימצת גופי ולנשמתי החדרת רעל ארסי. `אל תיתן לי ללכת` אומרת זו שלבבות שודדת, כי טיפשים מאוהבים לא הרבה נמצאים, וחוששת אישה -שטן להישאר עם בעלה לבד.

*קסנדרה

New member
לקורבן פיתוי

קורבן פיתוי אם הנך מרגיש כקורבן לא כך ניתן להבין מהכתובים בהם שזורים שטנה ורגשות נקם אז, כבר הבהרתי לך, שהפורום אינו במה לסגירת חשבונות אישיים וצר לי להודיעך, וזו הודעתי האחרונה. עוד התבטאויות מסוג זה וההודעות שלך נמחקות!!!!! חג עצמאות שמח לך קסנדרה

מסקנה מעניינת!!!

על איזה חשבונות אישיים את מדברת בין שני כותבים וירטואליים??? כוונות השירים לא תמיד חייבים להיות ברורים לכולם !!! גם לא כל תמונה אבסטרקטית מובנית לכולם באותו אופן אך אין בכך להפחית מערכה האומנותי. אין מתפקידך להבין מהות השיר וכוונות כותבו ולא מתפקידך להיות בוחנת כליות. אין לי שום ספק שהכותבת פונה אלייך ומבקשת התערבותך אך עלייך להפעיל אך ורק שיקולים מקצועיים.כנגד שירי זימה ופיתוי תמשכנה תגובותי בהתאם כי הן מביעות את דיעותי האישיות באופן הלירי והלגיטימי !!!ולא מתפקידך לקבוע מאילו סיבות (שינאה,נקם ואולי אידאולוגיה) אני כותב את שיריי!!!

ועוד משהו...

האם גם את הכוונות העומדות מאחורי שיריה של בת קול את בודקת???? אולי הפיתוי באמת איננו תמים? אולי הפיתוי יזום ע``י נערת ליווי? לכן חוזר על בקשתי--על תיפגעי בחופש הביטוי כל עוד אין שימוש במילים האסורות ע``י הצנזור במדינה ,מה עוד שבאינטרנט דווקא חופש הביטוי צריך להיות גדול יותר.

*קסנדרה

New member
לקורבן הפיתוי

לקורבן הפיתוי שוב אני פונה אליך. אל תפנה אל הכותבת בת קול ו/או לכל כותב/ת אחר/ת מלים כגון אישה שטן וכו`. לא היו במילותיך רמיזות, אלא כוונות ברורותואין לי אלא לשוב ולהזכירך.... אני נאלצת למחוק הודעות כגון אלו שלך או של כל משתתף/ת אחר שיתבטא בצורה דומה בברכת חג שמח קסנדרה

בת-קול

New member
קסנדרה, מה קורה פה? :cool:

מצאתי פינה נעימה לכתוב בה על אהבה על אירוטיקה ועל הכל ואני מואשמת שפניתי אליך או מואשמת בפיתוי :cool: :cool: :cool: כפי שהנך רואה, לבקשתך אני נענה, ומהקורבן מתעלמת את מבינה? אני זו המואשמת :cool: חג שמח לכולם גם לך קורבן פיתוי לא חבל על האנרגיות הכעס והתסכול?

אמא ,תעזרי לי .....גם שיטה !!!

אנרגיות לא צריך-זה קולח כנהר המתגבר---את הטריגר וההשראה ממך קיבלתי. כעס יש רק בגין העובדה שהוירטואליות מאפשרת הכל.... מנת התיסכול היא וודאי שלך----לא זכית במה שרצית....וכל כך הרבה השקעת...

t@gel

New member
לקורבן הפיתוי למרקי קקטוס...

טוב... קראתי, כתבתי תגובה, הסרתי את תגובתי...ואז החלטתי לנקוט בפעולה אחרת. הסרתי שתי הודעות מהשרשור הזה...אחת של בת קול, שבה היא מקללת, השניה של מרקי קקטוס. מרקי, כאן פורום שירה ואני מבינה את כוונותייך הטובות, שלא להתיר כאן מריבות. הסיבה שמחקתי את ההודעה היא שהפנית את האצבע לכיוון פורום אחר, ששם כביכול ניתן לריב...אז לא!!!!! קורבן הפיתוי... אני בכלל לא מתווכחת איתך. ההודעה הבאה שבאמצעותה תנסה להציק ל``בת קול``, וכן, אני רואה זאת כהצקה ולא כביקורת...אתה מציק לה בצורה אישית...אני לא אהסס למחוק לך את ההודעה. תתרכזו בשירים, לא במלחמות תודה, תגל

אני בקושי מכיר את בת-קול,אבל

מה שברור שהיא עוברת פה תהליך של הטרדה מינית ממאוכזב,שלא תורם לפורום מאומה חוץ מארס.. כלום ממש,לא כותב שירה ולא בטיח אז מה הקטע תגלי ? את רוצה לעודד את התופעה החולנית הזו ? כדי שתביני יותר לכי גם לעמוד קודם ותביני שהקורבן הזה אישיות בעייתית ונכון-יש אחד שדומה לו ועליו רמזתי מרק.

ותגלי..עוד שאלה קטנטנה H-)

מדוע הודעותיו של קורבן האונס שלא היה.. נשארות בפורום מה להן ולמטרת הפורום ? מרק.

*קסנדרה

New member
למרקי בעניין הקורבן

למרקי קורבן הפיתוי כבר קיבל ממני אזהרה אחת, שתיים ושלישית החל מהיום, כל הודעה שלו שמכוונת לבת קול, נמחקת לאלתר. אני קיבלתי התחייבות מבת קול, שהיא לא תגיב להודעותיו. הבטחה ממש מלפני כמה שעות. אז בואו לא נגיב כולנו... ואני כמנהלת הפורום, ותגל כמנהלת הפרומים נדאג למחוק את הודעותיו, מיד עם קריאתן. כמובן במידה ותהייה לכך הצדקה. אני מקווה שקורבן הפיתוי, קרא את הודעתה של תגל ואת הודעותיי ויתיחס אליהן. אז שוב, בואו נחזור לשירה אגב, אני יודעת (כמעט בטוח) מיהו קורבן הפיתוי הוא מופיע גם בשם נוסף בפורומים ואם לא תהייה ברירה הוא ייחשף. קסנדרה

t@gel

New member
:)

חשבתי שאת ישנה חג שמייח משנינו... (את כבר יודעת ;-) )

למעלה