אמפי וואהל 07/06/07

אנה41

New member
וואי אכלתם לי ת'לב ../images/Emo7.gif

איזה הופעה גדולההההההההה אני שומעת בטלפון איך פיספסתי??????????? "והלוואי שזה הכל עד לכאן" אני עומדת להתעלף מהעוצמה כמה רגש הוא שופך בשיר הזה!!! וואיייייייי פיספוססססס, לא נורא שבוע הבא בעז"ה אני גם אהיה ואתם שם בת"א תהנו בשבילי.. וכל הכבוד לכם על הפירגון לאבי ב-נ-י-ו-ן !! ותודה לאבי שנותן לי את ההזדמנות לשמוע את ההופעה בטלפון,אתה מתוק אמיתי !!!

מוריאל5

New member
ההופעה אתמול היתה מ ד ה י מ ה !../images/Emo24.gif

עמיר היה במיטבו, והסאונד היה מעולה. ממליצה על עוד הופעות באויר הפתוח !

שאלהה!

קודם כל רציתי לומר שההופעה אתמול הייתה מדהימה! עמיר היה במיטבו והקסים את כולם כמו שרק הוא יודע.. תמיד לפני שההופעה מתחילה וכולם מתיישבים מתנגנת מוסיקה מסוימת.. משהו בערבית אם אני לא טועה.. למישהו יש מושג מה זה ומי הזמר? תודה וסופשבוע נעים לכולם...!

קידוש ה' והופעה מדהימההההההההה

"כפרה עלייך" ככה הוא אמר לבורא עולם אחרי שהחליק לשורה אחרת ב13 עיקרים, הוא פשוט ענק הופעה חזקה ואנרגיות טובות אשריכם כולכם ממש נהנתי ותודה ענקית לכולם על הכול תבורכו.

asye

New member
הופעה באמפי וואהל והחדש של אבי

שלום לכולם, אתמול נכחתי בהופעה של עמיר באמפי וואהל. פשוט תענוג!!! בנוסף,רכשתי אתמול את הדיסק של אבי והוא דיסק עם שירים ענקיים בעלי תוכן ויופי! שיהיה לכולכם שבת שלום,

הופעה שלא מהעולם הזה!!!!

היי לכולם אני חדש פה. שמי אבי ואני קורא פה די הרבה אך עוד לא יצא לי לכתוב פה והחלטתי שאחרי ההופעה של אתמול זה זמן מצוין להתחיל. את הכרטיסים לשורה ה2 קניתי לפני 3 חודשים בערך יחד עם עוד חבר שהודיע לי יום לפני ההופעה שהוא לא יכול לבוא , ניסיתי למצוא עם מי ללכת ללא הצלחה אפילו התלבטתי אם ללכת (די מבאס ללכת לבד) אבל שיחה עם מישהי מקסימה (טל טל אין עלייך. תודה) החלטתי ללכת ולא הצטערתי לדקה ואפילו יצא לי קצת להחזיר לה ולהשמיע לה 2 שירים מההופעה. הייתי כבר בהופעה של עמיר אבל אתמול זה היה משהו מיוחד , אווירה נהדרת באוויר הפתוח - מהפנט!! אני לא ארחיב יותר מידי מבחינת השירים כי זה משהו די קבוע , אבל כל כך מהנה... אחרי שבוע די מעיק הגיעה ההופעה הזאת ורק עשתה טוב על הלב כן יירבו עוד חודש בבת ים... 30.7 מישהו מתכוון להגיע ?

גרציה פ

New member
אהלן שיר...זה לא זמר מסויים...

ויקטור ויצמן אחראי על המיקס הזה, גם אני התעניינתי והבנתי ממנו שזה צירוף כל כמה זמרים אלגירים וכדומה, מדהים נכון?

גרציה פ

New member
יש את ירושלים לפני, אבל...

איזה שאלה? ברור... כמה מטרים מהבית ולא נלך? זאת גם הזדמנות לשאר המשפחה הרחבה שלי להגיע ולהנות....

גרציה פ

New member
כן אודליה יקירה געגועים אין קץ... אליך..

ואומרת: ירושלי של זהב !!!!

odery

New member
גילוי נאות

החתומה מטה מכחישה בתוקף תשלום/שוחד/טובות הנאה בעבור שרותי המלל דלעיל... גרצי ,תודה,כמים הפנים לפנים כן לב האדם לאדם(ובעברית של יומחול:זה הדדי)

טל טל 20

New member
../images/Emo24.gif ברוך הבא אבי ../images/Emo24.gif

שמחה שנהנת,היה שווה,גם אם הולכים לבד אין, זה רק אתה ועמיר הזדהות מלאה,הוא מצליח להעביר בשיריו התרגשות כי ככה זה שבנאדם שר מהלב השיר נכנס לתוך הלב....בעזרת השם יום חמישי בירושלים מחכה בקוצר רוח ותודה אבי נשמה שבזכותך הצלחתי לשמוע את "הכל עד לכאן" בשיא העוצמה והרגש שעמיר שפך בשיר העצום הזה. שבת שלום לכווולם!

ו ר ד ב

New member
אוי נראה לי שאני זאת שהצקתי לך...

בזה שירדתי כל רגע דרך טיפוס על הכסאות

aavichai

New member
גם אני היית בהופעה והיה ע-נ-ק

קניתי כרטיסים כבר לפני חדשיים - לחברתי ולי אבל לצערי הרבה - החברה שלי היתה חולה ולא יכלה לבוא אז פשוט הלכתי לבד - ולא הצטערתי לרגע היה הופעה נפלאה שבנפלאות ב"ה אני אקנה כרטיסים להופעה בבת-ים שבסוף החדש - שווה כל שקל.

למעלה