אמפג

SaijinKun

New member
אמפג

אתם חייבים לראות. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD [לשמוע] סליחה על הכתום,זה פשוט חשוב מדי ;; וזה גם מכיל אינויאשה D: תרגום בקרוב. כי אני טוב בלהבין את השפה הזו D:

Lust chan

New member
"איימ נוט א צ'יבי!!!1"../images/Emo135.gif

פאק, זה הרג אותי לגמרי XDDDD גאוני XDDD וגם הקטע עם בליץ' XDD X3 יא צ'יבי!!1 XD

SaijinKun

New member
|אדו מוד און|

אני לא צ'יבי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!@$#?<$%><#?$>@ כי גמאני מעתיק מקליפי קול הזויים וגיאוניים D: תודה 33333333>

PakoLina

New member
XDDD../images/Emo118.gif

חאמוד. יא צ'יבי. D< חכוחכו, וגמאת, גלצ'ע.. יש לי עדיין את הקובץ ששלחת לי במסן מזמן מזמן. "שלום, אני ג'אקוטסו, בת גרב, ואני אדם עליז. טרהלהלהלהלהלה. ואני רנקוטסו, אדם עלוב נפש וקשה קליטה.." אומשו כזה. ואני לאזוכרת תהמשך. XD אני אנסה להעלות את זה מחר ^^;

Nittle Grasper

New member
לא עובד לי ההורדה.

האתר הזה מתעב אותי, ואני אותו בחזרה >0< ההודעה האחרונה שלי לשבוע הקרוב *מוחה דמעה*

SaijinKun

New member
לאאאאא >:

אלתעזבי אותנו! לא אכפת לי אם זה עונש! אני גם לא שואל אותך! את לא עוזבת >: ואני אנסה להעלות למקום אחר או לשלוח לך >:

Nittle Grasper

New member
אמג הצלחתי להתחבר :0

טלצ`אןןן *מוחצת* אני אחזור עוד שבוע ;; אולי אני אצליח להתחבר שוב, אני עוד בשוק שעכשיו הפלאפון לא הפך לג`יבריש כשהכנסתי את השם והסיסמה :0 אין לי כח אפילו לקרוא את שאר ההודעות מחוץ לשירשור @.@`` יש לך את המספר שלי כן? אמ, אם מישו רוצה יש לפאקו ובר ושיר נראה לי ^^; ערב/לילה טוב <``|

Nittle Grasper

New member
אמג הצלחתי להתחבר :0

טלצ`אןןן *מוחצת* אני אחזור עוד שבוע ;; אולי אני אצליח להתחבר שוב, אני עוד בשוק שעכשיו הפלאפון לא הפך לג`יבריש כשהכנסתי את השם והסיסמה :0 אין לי כח אפילו לקרוא את שאר ההודעות מחוץ לשירשור @.@`` יש לך את המספר שלי כן? אמ, אם מישו רוצה יש לפאקו ובר ושיר נראה לי ^^; ערב/לילה טוב <``|

BlackEyedSpirit

New member
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

כל כך שרוט XDDDDDDDDDDD גאון שלי 3>

SaijinKun

New member
תרגום D:

סצנה 1: היקאגו. He? nanda yo?...Aaaah! yamete kre! stop it stop it stop it! ne ne,hikaru,it wont stop >: well,umm... lets have yaoi! Hikaru.its no time for jokes! oh,ok. die! die!!! *bumps into the thing* Ah,not working. Hikaru,stop acting like renji! shuttup. ok. hey,why wont we just push the off button? oh,thats a great idea-- SAI!!! DID YOU CALL ME HERE FOR NOTHING?! umm,yeah,i gues.. AAARGH!! *סצנת מעבר* סצנה 2: פמא. OKAY! LISTEN! I am not a chibi,ive never been a chibi and ill never be a chibi. IS THAT UNDERSTOOD? Oh,hi there,cute little chibi! I AM NOT A CHIBI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *סצנת מעבר* סצנה 3: בליץ'. Rukia,im going to save you! Ichigo,go home. like i said,your opinion will be totally ignored. Ichigo I-I--L-L-Love you. ! umm,uhh... like i said,your opinion will be totally ignored. *סצנת מעבר* סצנה 4: אינויאשה. K-K-Konoyaro!!!!!!!!!! *sob* I-I told not to eat the fries,but you still ate them... IM GONNA KILL YOU!!!!!!!!!!!!!!!! כי זה לא מובן. <: תיהנו ^O^

למעלה