אמסטרדם

פומפיה

New member
אמסטרדם

אשמח להמלצות למסעדות (ותראו את עצמכם חופשיים להמליץ גם על ספא משובח, ושאר מקומות שלא כדאי להחמיץ בהולנד
) דנקה!

mars4

New member
באמסטרדם...

קפה דה קלוס. אין ישראלי שמכבד את עצמו ושאוהב בשר שלא ביקר שם. לא מחמיץ את צלחת הספייר ריבס המעלפת בכל פעם שאני באזור. וכמובן להכנס לאחת המסעדות האינדונזיות לארוחת טעימות.חויה אולטימטיבית.

S i g u r R o s

New member
אכן!!!!!!!!!!!!

קפה דה קלוס ברובע הליידספליין - מומלץ , אפלולי וטעים! במסעדות האינדונזיות - אכן מומלץ להתנסות ב"שולחן אורז" [כך הם קוראים לזה], אותה ארוחת טעימות שקודמי לעיל כתב. חוויה אקזוטית, רוויית טעמים סותרים ומעניינת. נסיעה טובה פומפי..[מה נשמע?
]

nalathe1

New member
אני אפילו נדרסתי ושברתי רגל פעם

בדרך לארוחה בדה-קלוס. אבל אני הולכת דווקא לשם בגלל הטייסים שלנו, צלעות משובחות לא חסרות ברחבי אמסטרדם.

פומפיה

New member
יידגם ../images/Emo88.gif

לא בשביל הצלעות (ואפילו לא בשביל הטייסים). מישהו היה במקרה ב winston? (רק האתר עושה רושם של בית זונות?)

בולרו2

New member
ממליץ לך לחפש ב egullet

כותבים שם גם מקומיים, מספיק שתכתבי Amsterdam במנוע החיפוש ויהיו המון תוצאות ושרשורים, שאף פעם לא מאכזבים. הבאתי שרשור לדוגמא, עם הרבה המלצות לפודיס..

דניאלה1311

Active member
מנהל
אמסטרדם - כמה מסעדות ) איטלקית אבל יש בה גם דברים אחרים - ממש טובה Saturinos כתובת: Regguliersdwarsstraat 5' טלפון 020-6390102 היו להם דגים טריים, משהו משהו. אוירה נעימה לא פלצנית. 2) הולנדית : Haesje Claes' כתובת Spuistraat 275 טל. 020-6249998 ממש לא פורמלי, צריך להזמין מקום (מומלץ בכולן) אוכל מעולה כמויות אדירות. 3) אינדונזי Tempo Doeloe כתובת Utrechtsestraat 75 טל.020-6256718

למעלה