אמסטרדם

yo9yy

New member
אמסטרדם

שלום, אני מתכוון לטוס בקרוב לאמסטרדם ואני מעוניין לדבר עם מישהו שהיה תודה דרך אגב אני בן 17

חנהר

New member
כפרה

בא תעשה לנו מערוף, אתה לא הראשון ולא האחרון ששואל על אמסטרדם כאן בפורום, אז תעשה חיפוש כאן בפורום, תמצא המון המלצות, אפילו תחת הכינוי שלי תוכל למצוא 10 המלצות. בהצלחה

yaelli10

New member
שאל בני ונען

אולי זה לא מהגיל שלך בעצם. על מה תרצה לדבר?

yo9yy

New member
מספר שאלות

1. אני יוכל לקנות דברים בקופי שופ ועם לא זה נהוג לבקש מסתם בן אדם שעובר ברחוב? 2. מישהו יכול לספר לי על מסעדה טובה שהוא אכל שם? 3. איכן האזור המרכזי של העיר שהכי כיף סתם להעביר את הזמן שם? 4. מה עדיף בית מלון זול או להשכיר דירה? 5. כמה דירה 2\3 חדרים עולה ? תודה מראש

עוגייה

New member
תשובות

1. אם אתה בן 17 אתה לא יכול לקנות בקופי שופ כי זה לא חוקי. אם אתה קונה מסתם מישהו ברחוב זה גם לא חוקי (וגם בדר"כ לא שווה את זה). בקצרה - מתחת לגיל 18 אסור לך לקנות. אני לא ממליצה להסתבך עם החוק במדינה זרה אבל תעשה מה שאתה רוצה. 2. הרבה ממליצים על קפה דה קלוס (קרוב לליידספליין), לא אכלתי שם 3. תלוי מה אתה מחפש 4. תלוי מה אתה מחפש 5. הרבה. למה שלא תריץ חיפוש פה בפורום או בגוגל? אני בטוחה שתמצא הרבה יותר תשובות

yo9yy

New member
בקשר לשאלה 1

גם עם הייתי בן 18, הם מבקשים תז? והתכוונתי לתת לבן אדם מעל גיל 18 כסף והוא יכנס לקנות לי זה מקובל שם? כי בטוח יש שם נערים שקונים איכשהוא

עוגייה

New member
אם אתה נראה צעיר מבקשים ת"ז

בדיוק כמו שהיו מבקשים ממך אם היית רוצה לקנות סיגריות ולבקש ממישהו שיקנה לך זה בדיוק כמו לבקש ממישהו שיקנה לך סיגריות או אלכוהול - לא חוקי אני לא הולכת לייעץ לך איך לעבור על החוק אבל תגיע לשם ותסתדר בעצמך...

Siegel

New member
זה לא בדיוק כמו סיגריות

הרבה יותר מקפידים בקופי שופס. לפעמים מבקשים מכולם להראות תעודות זהות עוד רק בכניסה, לפני שאתה אפילו מגיע לדלפק. לבקש מסתם בן אדם ברחוב- ממש לא. אולי תכיר אנשים שם בני 18 וזה, ואם תתחברו קצת, תוכל לבקש מהם, אבל לא סתם מאדם זר. בתשובה לשאלות אחרות- עדיף בית מלון זול. האיזור המרכזי, זה סביר להניח האיזור שבו תהיה- אתה יוצא מהתחנה המרכזית וממשיך לקראת ההמון, פשוט תעקוב אחרי כל האנשים ותוך שתי דקות תגיע למרכז.

Fair game

New member
העיר מלאה אטרקציות

ומה שמעניין אותך זה
?? חשיש יש גם בישראל לא צריך לטוס בשביל זה עד הולנד...

Siegel

New member
מי אמר שהוא רוצה חשיש?

אולי רק גראס? בכל אופן- למי שאין נסיון, עדיף שיתחיל בגראס. נראה לי שלכולנו ברור שלא טסים לאמסטרדם רק בשביל זה, אבל יש אנשים שמאוד נהנים מההוואי של העישון באמסטרדם. מה לעשות, זה חלק בלתי נפרד. ואם בא להם, אז שילכו על זה. לא עדיף לעשן משהו בהשגחת הממשלה מאשר סמים מפוקפקים שמוכרים בארץ? (או בכל מקום אחר שיש בו שוק שחור). זו כמובן הכללה, ברור שגם בארץ יש מגדלים שמוכרים איכות טובה.

אספרסו2

New member
החוכמה ההולנדית

היא להשאיר את הזנות,ההימורים והסמים בתחום החוק וכך להעשיר את קופת המדינה,המתפקעת ממילא, בכספיי מיסים. שלא להזכיר את כמויות החשמל האדירות שלהם זקוקים מגדליי המריחואנה על מנת להוציא תפוקה באיכות משובחת ולמשוך תיירות שמחפשת בדיוק את מה שאמרת, ומעשירה,בתורה,את קופת המלכה,שמתפקעת ממילא. גז טבעי כבר אמרנו
אין על ההולנדים,לא בכדי הם נקראים היהודים של אירופה בחוש הכסף שניחנו בו. אבל הם קמצנים.

Fair game

New member
זה משנה

חשיש או גראס? שניהם סמים וההתמכרות אליהם מאוד קלה היתי מציע לבחור לחפש דברים אחרים באמסטרדם

למעלה