אמסטרדם

אמסטרדם

אני נוסע עם חברה לאמסטרדם אנחנו בני 18 ונלון באכסניה במרכז 1) איזה חברה של רכבות יש נגיד אם אני רוצה לנסוע מאמסטרדם למדינה שכנה או משהו כזה? ומה האתר שלה 2) כמה בערך צריך לעלות לי יום ( בלי לינה ), כאילו ארוחות מוזיאון ויציאה בערב? 3) אני יודע שיש הרבה מועדונים - אבל איזה באמת הכי שווה והאנשים שם בגילנו ? תודה רבה!

t leven is mooi

New member
לגבי שאלות 2 ו-3 אין לי תשובה אבל....

לגבי שאלה ראשונה, כנס ל: http://www.ns.nl/pages/index.html

ayala26

New member
הסתכלת בכלל בקישור?

כי יש גם קישור קטן English שנמצא למעלה בדף - לדעתי זה יוביל אותך למידע באנגלית..

ronnl

New member
הנה

1)יש כמה סוגי רכבות השאלה היא לאן אתם רוצים לנסוע כאן יש לך מידע באנגלית 2)זה תלוי לאיזה סוג של ארוחות אתה מדבר ?על ארוחות גורמה או מקדונלס ?ולאיפה אתה רוצה לצאת?:אני אמור מתישהוא להעלות סקירה מיוחדת עם מחירים ומקומות לפורום זה עוד לא סגור מתי כי אני עדיין עובד על זה ,בכל מקרה מחירי המוזיאונים והמועדונים (חלקם לפחות)הוא לא ממש זול אז קחו את זה בחשבון 3)אין לי מושג מה יעניין אתכם כי יש מלא סוגי מועדונים אבל שווה לברר באכסניה בה תשהו

Fair game

New member
../images/Emo41.gifהודעה חשובה../images/Emo41.gif

הפורום ישמח לעזור לכל מי שרוצה לטייל הולנד וגם לתת טיפים שונים בנושא בזמן האחרון שואלים פה שאלות על טיולים שלא קשור ככ לפורום כמה עולה נסיעה ברכבת,איפה כדאי לישון וכו. בשביל שאלות כאלה יש פורומים אחרים בתפוז שישמחו לעזור לכם כמו כן חיפוש קצר בגוגל יתן לכם את כל התשובות-אז לא להתעצל
טיול מהנה ואל תשכחו להביא מתנות

למעלה