אמנת הפורום

BabyBoy1

New member
../images/Emo41.gif עוד הודעות חשובות ../images/Emo41.gif

לאחר שיחות ארוכות והתייעצות עם כמה מחברי הפורום, וכפועל יוצא של האמנה,הוחלט כי הודעות שמטרתן לשפוט או לבקר אנשים אחרים, אין מקומם בפורום. (הקוראים הנכבדים שזה ממש חסר להם מוזמנים לפנות לעצת נפש) החל מעכשיו, כל ההודעות שלא יעמדו בתקנון הנ"ל, ימחקו.

יודיX3

New member
אני אסביר לך זושא

במילים פשוטות- אם יבוא מישהו נניח לדוגמא שקוראים לו מישה והוא יתחיל לכתוב ביקורת על דרך חיינו, להפנות אותנו לארגונים תמוהים כגון עצת נפש ויתחיל לעורר דיון שלא מעניינו של הפורום- ההודעות של מישה ימחקו.

בריה

New member
גם אני לא הייתי פה קצת

ותראו מה קרה... באמת הגיע הזמן לכתוב ולהודיע את מטרות הפורום. באמת הגיע הזמן להתחיל למחות הודעות מחלישות והרסניות. רק ממה שאני רואה כאן, דווקא האנשים המחזקים והתומכים הולכים מכאן בעקבות ההודעה הזאת. ואלה שצריך לחסום להם את הגישה נשארים. מה זה אומר? אנשים טובים, אל תלכו. הפורום הזה צריך אתכם. (היה כאן ממש מת לפני שהגעתם..). האנשים שנכנסים לכאן במצוקה צריכים אתכם. וגם אלה שמציצים.. שידעו שלא כולם ז.

yr4u

New member
ה צ י ל ו !

השלום והברכה לכל חברי/ות הפורום ! לא הייתי כאן מספר ימים וציער אותי מאד לקרוא את כל מה שהולך כאן. רבותי, אל תתנו לבית הזה להתפרק, תצילו אותו. הפורום כאן נועד עבור המטרות שנכתבו ב"אמנת הפורום" ויש לשמור על כך. הוא נועד עבור אותם נער או נערה דתיים בעלי נטיה הומ' להבין שהם לא לבד בעולם\ יש להם לאן |לברוח|, יש להם למי לפנות ולהתמודד עפ כל השאלות, הבלבול והפחד שאופפים אותם. נכון, יש כאן אנשים עם דעות וכיוונים שונים וכ"א רשאי להביע את דעתו אך זה צריך להיות במסגרת ראויה, בדרך ארץ ולשון נקייה, ביחס של כבוד הדדי והבאת דברים בצורה עניינית ומכובדת איש לפי מחשבתו. אל תשכחו שזה פורום המיועד לדתיים שנמצאים בד|כ בעיצומו של תהליך מורכב וקשה ועל כן יש להיזהר במיוחד גם בעניינים של הלכה. אנא מכם, בואו נשמור על ייחודו של הפורום ונמשיך יחד. אל תעזבו, אל תנטשו - הקול של כולם חשוב. בברכת חונן הדעת ובתפילה שהקב"ה ישרה בינינו אהבה ואחווה שלום וריעות ויסלק שנאת חינם אכי"ר.

white star

New member
../images/Emo54.gif כרגע הפורום בשלב שינוי

לא היית פה כמה ימים, ולא ראית את הבלאגן שנהייה. כרגע בייבוי הציב אמנה, ונכון לעכשיו החליט שלא למחוק רטרואקטיבית הודעות, אבל להבא פשוט לא יהיו ההודעות שגורמות את ההרסנות לפורום. קצת סבלנות והכל יהיה בסדר

למעלה