הוכח תוכיח את עמיתך
אני עוקב אחרי דבריך זמן מה וצר לי, אך אינך מוביל שום מהלך ענייני אתה ניצב בשער ומדקלם את מה שכולם כאן שמעו, בין אם רצו ובין אם לא רצו, שהם אינם בתלם ההלכתי. נאמר: "הוכח תוכיח את עמיתיך" ובתור אחד שמטיב לצטט מקורות, אתה הרי יודע את משמעות המלים ואתה יודע שכדי לקיים "הוכח תוכיח את עמיתיך" , לא די בהטפת מוסר, אלא יש להוכיח את הדברים, לברר ולשכנע. אדם אינו עבד נרצע המציית להוראות הזולת שאינן מובנות לו. כאשר אתה עט על יהודי מאמין עם נטיה הפוכה, שמתחבט מדוע הוטלה עליו מעמסה כזו, אתה פוגע בו. אתה לא מתמודד עם המקום שהוא נמצא בו. אינך מביא דבר להוכיח שהמסלול שאתה מסמן, הוא בר השגה. אתה אפילו לא מתאמץ לגלות רגישות - וחבל. כתוב "ובפני עיור לא תתן מכשול" לפי הגישה ההלכתית הנפוצה, הנטיה המינית היא סוג של מכשול ואנו הלוקים בה, מבחינת עיוורים שנופלים בה שוב ושוב. לכן, אם חשקה נפשך לתקן עולם, רגע לפני שאתה בא ללמדינו מוסר, לך תתחשבן עם מי שאחראי לעוורון שלי ולמכשולים ששם לי בדרך. ואל תגיד לי שאתה לא יכול לעשות את זה. אם הומואים יכולים לגייס נחישות וכח להשתנות , גם אתה יכול ואם אתה לא יכול, אז בבקשה, אל תבלבל לנו את המוח יום טוב