אמנם

dafnaleh

New member
אמנם

רוב ההודעות כאן הן על האקדמיה לצחוק, אבל אני רוצה להסב את תשומת ליבכם לאחת התוכניות הכי טובות שמשודרות בשנים האחרונות- הדיילי שואו! ג'ון סטיוארט (במקור לייבוביץ') שנון ומצחיק עד כדי דמעות לפעמים. הוא לא מסתיר את נטיותיו הפוליטיות, הוא אמיתי ובדרך כלל לא מתלקק למרואיינים המכובדים- למדי שלו. בביפ משדרים את אותה התוכנית כארבעת אלפים פעמים ביום, כך שקשה לפספס אותה. שמחתי לגלות השבוע שהוא חתם חוזה על התוכנית עד 2008 (!). דבר נוסף- אני חושבת שהגיע הזמן שביפ ירכשו סדרות חדשות. כמה אפשר לחזור על אותם השידורים? אם הם ירכשו את "רן וסטימפי" או "cow and chicken", יהיה נה-דר. ומתי העונה הנוכחית של סאות' פארק תחל?

../images/Emo45.gif

פעם לא אהבתי דיילי שואו, ההומור פשוט לא הצחיק אותי... היום כן. או שאני התבגרתי או שהתוכנית
בקשר לרכישת תוכניות, אני נגד קניה של התוכנית שציינת. כיום ביפ הוא ערוץ עם תוכניות איכותיות, ואני לא רוצה שהוא יהפוך לערוץ תוכניות-בדיחות-קקי-פיפי כמו ניקולודיאון, למשל.

dafnaleh

New member
הי,

רן וסטימפי הם הרבה יותר מבדיחות קקי פיפי! לדעתי האקדמיה לצחוק לא איכותית במיוחד. אבל זאת אני.

אסִי

New member
מסכים איתך,

אבל לא נראה לי שהערוץ ירכוש את תוכניות ופרקים חדשים, לפחות לא בזמן הקרוב. הערוץ, כיודע לכולם, השקיע המון כסף בתוכניות מבית היוצר שלו - תוכניות איכותיות (לפחות לדעת הרבה אנשים), כדוגמת "מק 22" ו"האקדמיה".

S H I L G I

New member
היא במאת תוכנית טובה א-ב-ל

חבל שהם לא עומדים בקצב של התאריכים וגם זה שהם שמים שידורים חוזרים כל הזמן ויוצא שאני כל הזמן רואה את הקטע שהוא אומר על זה ששני אנשים אוהבים אחד את השני מאד ורוצים להביע את זה במעשה פיזי..ראיתי את זה כבר 349587395873 פעם..

למעלה