אמנם...

אמנם...

זאת לא הפעם הראשונה שאני נכנסת לפה אבל עכשיו אני פשוט צריכה להתפרק אחרי אתמול.. טוב אז אתמול הייתה הפעם הראשונה שעשנתי סמים קלים (חשיש) זה היה פשוט כיף והייתי מסטולה כל היום אפילו בעבודה.. הבעיה היא שפשוט בא לי עוד ואני אתמול נשבעתי שאני לא ייעשן יותר(לפני שעישנתי) ועכשיו אני מפחדת שאני אתחיל לעשן קבוע את זה. האם יכול לקרות מצב שאני אתחיל לעשן את זה באופן קבוע רק אחרי הפעם הראשונה?

yoav2002

New member
ברור שתרצי וכדאי שתזהרי

נשמה יקרה תתארי לי שהסם הוא כמו בן אדם הכי שקרן שיש בעולם הוא מצייר לך דברים יפים מראה לך רוגע ופתיחות וכו... וכו... אך לא ירחק היום שהוא יקנה אותך וישתלט עליך לחלוטין ואז תהיי שלו ותקראי "מכורה" כי את כבר לא של עצמך ולא תאמיני איך הגעת למצב הזה כי סך הכל היה לך טוב עד עכשיו איך הנחש הזה ששמו חשיש הפך את עורו ? לכן קחי עצה טובה ממכור של כמה שנים טובות שבוזבזו והלכו על זמן של סוטול ו"הרגשה טובה" בסופו של דבר זה בהחלט לא משתלם באהבה יואב

אורטל כבר לא נשמה בעיני

אורטל, אני קוראת וקוראת את כל מה שכתבת לי במסרים האישיים וכאן בפורום לגבי החבר שלך שלא רצה להקשיב לך. אני מאוכזבת כי הוא כנראה הצליח לשכנע אותך. צר לי. אז מה קרה?? אז ברוכה הבאה לפורום שלנו, לא אגיד לך שאתמוך במהלך שעשית כי הוא שגוי, - ולא רק בעיני - אלא גם בעיני הרבה המרגישים שאיבדו שנים של פיקחות. אל תתני לסמים להטעות אותך. ואל תגידי שאת "שולטת במצב", כי זה בולשיט. הנזק שהסמים יחוללו במוח שלך תרגישי כשהפיקחות יחזור אליך אני עדיין עומדת אחרי מה שהצאתי לך אז. אני כאן ואני מקווה ששמרת על הפלא שלי. תחזיקי מעמד גלית

קשכפית

New member
רוצה לענות לך על שאלתך:

זה מאוד אינדוידואלי! כשאני עישנתי פעם ראשונה והיה לי נעים בכלל לא נדבקה בי ההרגשה של נורא רוצה עוד... וזה המזל שלי. קחי בחשבון שזה לא בול שיט שיש אנשים שיש להם אישיות התמכרותית ויש כאלה שלא. יש כאלה שכשהם מתחילים משהוא אז זו רק ההתחלה........ ויש כאלה שיכולים לנסות ולא להיסחף, שיש להם גבולות ושליטה, כמו כן אנשים חלשים יותר שקשה להם להתמודד נוטים במיוחד לשקוע לתוך התמכרויות שונות. תנסי במקום לפחד פשוט לקחת שליטה על עצמך בנושא הזה.

מאו יין

New member
אורטל../images/Emo18.gif

תיקראי את כל מה שכתבתי עד היום אני מהסמים ה"קלים" כביכול האלה נפלתי חזק מאוד וזה לא כי עברתי לסמים קשים!!!!!!!!!!!נפלתי מהקלים!!!!!

tiger

New member
אני לא חושב שאת צריכה לפחד

ליהיות מודעת כן אבל לפחד?אל תפחדי אפילו לא מהפחד מישהוא חכם פעם אמר. מסמים לא צריך לפחד צריך להיזהר.פחד זה לא דבר רציונלי וכדי לא לאבד את הראש בסוטול או בסמים הקלים או הקשים צריך להישאר תמיד קצת רציונליים. תרגיש ותעשי מה שטוב לך.הסברה שמסמים קלים מגיעים בהכרך לקשים הופרכה כבר מיזמן אבל האפשרות שזה יקרה קיימת.את צריכה ליהיות מודעת לעצמך ולדברים שאת עושה או לא עושה ולא רק בסמים אלה בכלל.יש אנשים שמעשנים סמים קלים כל החיים פעם בשבוע או כל יום ולא קורה להם כלום ויש אנשים שזה הורס להם את החיים.אין שחור ולבן.סמים קלים כשמם כן הם אבל גם בסמים קלים אפשר להישתמש בכבדות...תסתכלי טוב בראי ותחליטי מה טוב לך לפי איך שאת מכירה את עצמך ולא לפי שום דבר אחר.אף אחד אחר לא יכול להגיד לך מה טוב או לא טוב בישבילך או אם מעישון חד פעמי תגיעי להיתמכרות מאסיבית.רק את יכולה לדעת את התשובות האלה ואומרים שכל אחד כבר יודע את התשובה לשאלות שהוא שואל... t

תודה רבה..

לכל מי שענה לי אמנם ניסיתי פעם אחת אבל עכשיו הגעתי להחלטה שאני מעדיפה לא להמשיך אם זה. זה היה נחמד וכיף וזהו. תודה לכולכם על התשובות.... אין מה לדאוג,אני יודעת לשלוט בעצמי.

קשכפית

New member
"אל תפחדי מהפחד" איש אחד חכם

אמר??? האיש הזה זה היה אבא שלי ז"ל. שכחת שסיפרתי לך טייגר שזה המשפט שאבא שלי היה אומר לי.. עובדה שזה עבד וחקוק אצלי על לוח מוחי הקודר בדיוק כמו שהוא חקוק וישאר חקוק לנצח לפחות כל עוד אני אהיה בקוסמוס

למעלה