אמנם...

אמנם...

אמנם כבר עשינו זאת לא פעם בעבר אך היום אני עושה זאת שוב לאחר ששמעתי את כל האלבומים לבית בניון, (כן כן רק ביום הולדתו של ר'בי עמרם השלמתי את החסרים לקולקציה השלמה שיצאה עד לכאן). דרגו את האלבומים של עמרם ואברהם (כל אחד בנפרד כמובן) עפ"י מידת אהבתכם/ן אותם. והרי הדירוג שלי בסדר עולה (מהנמוך לגבוה): אלבומיו של עמרם: במקום החמישי:"שלכת". במקום הרביעי:"רק את". במקום השלישי:"נצחת איתי הכל". במקום השני:"הכל עד לכאן". במקום הראשון:"אותו מקום אותה הרוח". ומעל הטבע:"הרהורים- אלוף בשחור". אלבומיו של אברהם: במקום השני:"לא אוותר". במקום הראשון:"אברהם". חורף טוב בריא מלא שמחה וגשמי ברכה בע"ה...

פזית 1

New member
יואייי, איזה שאלות קשות אתה שואל??

הבחירה משתנה כמובן לפי תקופות בחיים, לפי מצבים בהם אני נמצאת, לפי עונות, כ"כ הרבה פרמטרים לחשב.... אלבומיו של אברהם : מקום שני : אברהם מקום ראשון : בהחלט לא אוותר!!
אלבומיו של עמיר : לא הצלחתי להגיע להסכמה עם עצמי לגבי המקומות הראשונים, אומר רק : מקום חמישי : אותו מקום אותה הרוח מקום ראשון : רק את
מקום רביעי עד שני שאר הדיסקים ללא דירוג של מקומות... והרהורים זה הדובדבן שבקצפת!!! הקינוח.... חורף? איפה? מתי? איך זה נראה?? אצלנו חחחםםםםם....

A m i r D

New member
את מי אתה אוהב יותר? את אמא או את אבא?

אבי בניון: מקום 2: לא אוותר מקום 1: אברהם
עמיר בניון מקום 6: ניצחת איתי הכל מקום 5: שלכת מקום 4: הכל עד לכאן מקום 3: רק את מקום 2: הרהורים מקום 1: אותו מקום אותה הרוח
.... אלבום פשוט מושלם....

לא בדיוק מה שנאמר/נכתב..

"על כן יעזב איש את אביו ואת אמו ודבק באשתו והיו לבשר אחד " ... ואפשר להמציא פירוש יפה , (בעקבות דברי אודליה) על כך שבפסוק כתוב 'יעזוב' ?(בלשון עתיד) איש את אביו ואימו ודבק(עבר) ולא ידבק(עתיד) באשתו.. מלמד, שתמיד היה דבוק לאשתו, זיווגו , גם אם עדיין לא התחתנו, כיון שאמר רב יהודה אמר רב ארבעים יום לפני יצירת הוולד בת קול יוצאת ואומרת בת פלוני לפלוני... אני יכולה להיות דרשנית, לא?

odery

New member
תיכול לומר גם עכשיו

הרי זו אהבה שאינה תלויה בדבר,משמע שהיא לא תלויה באם אשתך איתך או לא.

leka27

New member
באמת שאלות קשות...

כמובן שלכל מצב רוח יש את הדיסק שלו, אז נכון למצב רוחי כעת הנה הדירוגים- עמיר- מקום שישי: ניצחחת איתי הכל מקום חמישי:רק את מקום רביעי: שלכת מקום שלישי:הכל עד לכאן מקום שני:הירהורים ובמקום הראשון:
אותו מקום אותה הרוח
זה הדיסק שלי... אבי- מקום שני:אברהם ובמקום הראשון:
לא אוותר
אבל באמת את כולם אני מאוד אוהבת...

שאלה קשה מאוד אבל...

אז ככה: הרהורים כמובן במקום הראשון אבל זה לא אלבום רגיל זה יצירה שכמו שאמרת- "מעל הטבע". מקום 2: "הכל עד לכאן". מקום 3: "רק את". מקום 4: "שלכת". מקום 5: "ניצחת איתי הכל". מקום 6: "אותו מקום אותה הרוח".

טוב, אז נכון לעכשיו..

מקום חמישי- ניצחת איתי הכל מקום רביעי- רק את מקום שלישי-שלכת מקום שני- אותו מקום אותה הרוח מקום ראשון- הכל עד לכאן ואת "הרהורים" אי אפשר למקם, כיון שהוא אכן קצת מעל לטבע, לא ברור , לא מוגדר, מעל מעל מעל...

odery

New member
מי אני שאדרג?!תולעת,חרפת אדם,זבל

אבל יש אצלי מה מושמע הכי ומה מושמע פחות וכמוכם(אה,שכחתי לציין למעלה חסרת אופי) אתחיל בפחות: שלכת, ניצחתיתי הכל,הכל עד לכאן,אותו מקום,הרהורים,רק את(חוץ משיר 1 שאני בטוחה שהאקרים פרצו לו לרשימת הטרקים והוסיפו אותו,כי אין מצב שעמיר עשה תשיר הזה בהכרה)

עצרו עכשיו עצרו מלכת...

אנשיםםםםםם זה שאף אחד לא דירג את שלכת במקום בראשון גובל בפשע לדעתי... אז ככה : ישבתי וניסיתי לדרג את האלבומים אבל ממש לא הצלחתי ואני אומר את זה בשיא הרצינות אני רק יודע דבר אחד שבמקום הראשון אצלי נמצא "שלכת" בלי ספק בכלל ושאר האלבומים במקום השני אבל אני מסכים איתך על "הרהורים" שהוא לדעתי ואני לא חושב שאני מגזים הדבר הכי גדול שיצא בארץ הקטנה שלנו במוזיקה אי פעם אבל זאת רק דעתי לפחות... אני לא מפסיק לשמוע את זה ו"נמאס" לי כבר להצטמרר כל פעם מחדש בזמן שאני שומע ואומר לעצמי שעמיר בניון הוא גאוןןןן!!!!! אבל אני בטוח שכולם פה כבר יודעים את זה ולא חידשתי כלום... שיהיה חורף מלא גשמי ברכה בע"ה והלוואי שזה הכל עד לכאן...

שלום שלום לך המורחק...

וואלה יש משהו במה שאתה אומר למרות שלפי דעתי "אותו מקום אותה הרוח" לוקח אצלי מקום ראשון(למרות שהכל תלוי באיזה שבוע שואלים אותי) ולגבי היהורים כל מה שנאמר פה על זה פשוט נכון..אלבום ענק..

אנשים אמרתם למוטי מזל טוב ליומהולדת???

וואלה אתה צודק במאה אחוז לגביי שזה תלוי באיזה שבוע שואלים אותי... ושיהיה המון מזל טוב אח שלי היקר... ויאללה מזמן כבר לא היינו בהופעה של עמיר...

תודה תודה...

כן אחי מבאר שבע אז עם הנסיעה המפורסמת שהתקלקל לי האוטו בדרך ובכל זאת נסענו...חחח זוכר? לא יכלתי לוותר על להגיע..אז הלך האוטו...חח בעזרת השם אולי יום חמישי אני אזמין כרטיסים(אני אולי יקבל כרטיס אשראי,ככה יותר קל להזמין) ואז אני גם ידבר איתך אם תוכל לבוא... אני מתכוון להופעה ברמת גן נקווה שנשארו מקומות.... אאה ודרך אגב שחכתי לשאול אותך,טל,קנית את הדיסק של אבי בניון? (אני כבר מניח שכן..חח) איך הוא לפי דעתך טוב?? כמו הראשון? ושוב תודה על המזל טוב אחי...נדבר...

למעלה