אמנם לא קשור, אבל . . .

eWave

New member
אמנם לא קשור, אבל . . .

אני צריך לבחור למטבח (שתוכנן בקפידה, אווה
), כיריים, תנור בילט אין ומקרר, רציתי לנסות ולקבל מנסיון חברי הפורום המלצות על חברות: תנור וכיריים : למישהו יש את קופרבוש או סמג? איך דה דיטריש? ובלי להיצמד למותגים אשמח לשמוע מי נכווה בגלל שרות לא טוב וכדומה. מקרר: אותו כנ"ל, אמנה , ג´נרל אלקטריק וכו´. תודה,

שמחה, שאתם ילדים חכמים../images/Emo8.gif

אולי זה נראה לך טיפשי, אבל כל מחשירי חשמל בחברה שונה טובה, לפחות לפי סקר האישי שלי. לדעתי, תבחרו, את המוצרים, לפי הצרכים שלכם, ולפני שקונים ממש, לשאול על כל דבר עקרות בית, שעובדות חזק במטבח. הנסיון שלהם שווה כסף! כתבתה, שהדירה בראשל"צ...הייתי קונה מקרר אינטגרלי של קופרבוש, עם פריזר למתן, בצורת מגירות, שנכנס, בארגון טוב כפול מפריזר אחר...בתנור משולב מצויינים של מילה, והייתי קונה כריים חשמלי / קרמי מילה או דיטריך, עיקר בלי קפטורים, אלא עם טץ´. החדשים בטיחותיים נגד פציה של נגיה... את דעתי, כמובן תקח, כמו אחד מכמה דעות...

מלי ש מ

New member
ג´נרל אלקטריק

מוצר מצויין - למרבה הצער, השירות של ישפאר (המשווקים של ג´נרל וסוני בישראל) מזעזע! אני קניתי כיריים של שולטס - בדיוק אחרי שנגמרה האחריות אחד הבוערים הפסיק לעבוד, הכפתר נתקע ולא זז והמצית החשמלי עבד בהסטריה בלי הפסקה, עד שנמאס וניתקנו אותו מהחשמל. לגבי כיריים - העלות של הכיריים הקרמיות גבוהה וגם התחזוקה גבוהה. אני מכירה כמה חברות שחזרו בשימחה לכיריים בהפעלת גז. לגבי מקרר - יש לנו מקרר של תדיראן - אפולו - אחרי 3 שנים הלך המנוע, זה קרה ביום שישי בדיוק לפני מסיבת יום ההולדת של הילדה - והמקרר מת!! התקשרנו לשירות, תוך חצי שעה הגיע טכנאי והחליף את המנוע! גם בפעמים אחרות שנאלצנו להזמין שירות, נעננו בצורה אדיבה ויעילה. דרך אגב, המקרר הוא המוצר החשמלי היחידי שאנחנו מחדשים עבורו את האחריות, בדיעבד זה יצא כלכלי. שיהיה לכם בהצלחה, תתחדשו ותהנו!

אלי ו.

New member
לא הבנתי בקשר לכיריים קרמיות+המלצות

(גם אני שוקל קניה) מה עלות התחזוקה של כיריים קרמיות? (חשמל??) האם את ממליצה על המקרר? לנו יש אמנה בן 9 שנים, ואף פעם לא טרחנו לחדש את חוזה השירות. הבעיה היחידה היתה מתקן הקרח ששבק חיים, והחלטנו לא לתקן. (לא ממליץ בכלל על מתקן קרח עם "קיוסק" לוקח המון מקום בתא ההקפאה) במחשבה שניה לא ממליץ בכלל על מקרר דלת ליד דלת. תנור - ממליץ על תנורים עם ניקוי עצמי (פירוליטי) כשהתנור צריך ניקוי, פשוט שמים על ניקוי לשעתיים וכל הג´יפה הופכת לאבק קל לניגוב. עולם אחר.

אלי ו.

New member
ב SBS יש בעיה של רוחב מדף

בייחוד במקפיא. האמנה שלי הוא מקרר ענק (28 קוב) אבל בכ"ז לפעמים הייתי רוצה מדפים רחבים יותר במקפיא. במקררי SBS קטנים יותר (פחות מ 24 קוב), רוחב המדפים פשוט מגוחך. ראיתי בזמן האחרון משווקים מקררי SBS עם רוחב דלת משתנה שמאפשר גם מדפים רחבים יותר במקפיא. אני לא יודע מספיק עליהם בכדי לחוות דעה.

יש לי חרדה מגז, לכן אפילו לא עלה

בדעתי לבדוק מה עלות של כרים עם גז...בכל דירה, שהגעתי, דבר ראשון שלי לנתק את הגז. נכון, בישול על כרים חשמלי קצת שונה, זה עיניין של הרגל... כרים קרמיות עם טץ´ קלים לניקוי, לי זה מאוד חשוב, כי לא סובלת לכלוך, אבל אין לי זמן ואין שום חשק לרוץ עם סמרטות ביד כל ניום.

אמממאאא

New member
כל מה שתואר על שולטס קרה אצלי

זה מדהים.אותו תיאור המבערים אחד לא עובד המצת לא מפסיק לעבוד ובעלי עד היום בטוח שאני ניקיתי לא נכון . אחרי כמה שנים נשברנו והחלפנו . יקר ולא שווה.

למעלה