אמנם לא סיני אבל..

אמנם לא סיני אבל..

גם באילת בחג השני היו צלילות מהנות. ראוי לציין לטובה (מאוד) את מועדון סנובה על השירות והיחס האישי, את הצב בבוקר יום חמישי בדקל שבא לומר שלום ב-15/20 מטר, את הדולפינים בסיאם ואת המורנה (הכי גדולה בשבילי עד היום) באזור מטר שניים במערות. בברכת חג ה
(העצמאות) הבא עלינו לטובה (האם סוף סוף אראה אתכם
)

חנקן ../images/Emo121.gif

היי פיקצואית ושבוע טוב !!!! אני שמח לשמוע או יותר נכון לקרוא שרמת החנקן שלך בדם עלתה השבוע וניראה לי שהיא גרמה לעליית המורל אצלך .
ביי ונשתמע במייל

לא סיני... ../images/Emo35.gif

שמחתי לראות את ציונך ל"סנובה", אכן המועדון הוא ביתנו. לצערי אני את הצב לא ראיתי אך כן הייתי עד למלחמת תמנון גדול עם נחש שבלול באורך 1מ´ לדעתי, הנחש ניצל עקב התקרבותי אליהם אך היה קרב מעניין וזו לי הפעם הראשונה למצב זה. פיקצונית, על איזה צלילות את מדברת אני לא יודע אך מצב הים היה מגעיל בצורה מגעילה, ראות של 5-6 מטר עם המון אבק מים זה בהחלט לא יכול להיות צלילות מהנות (לי לפחות לא היה נעים בכלל) ואני בכלל הייתי שם רק בגלל אישתי. יום העצמאות - בתקווה למשתתפים בחוף ורוניקה (מול סנובה) מדורה עם מוסיקה וכמובן אוכל, יענו התנחלות + פיקניק על החוף צלילות בטוחות קיסר הדור

menimm

New member
הייתי ונהנתי !.

למרות הריאות ה-לא מזהירה... אבל בכ"ז, נהנתי מאוד.. אגב, צלילה אחרונה היתה באוניברסיטה, והיתה פשוט כמו שצלילה צריכה להיות... תענוג שאין שני לו. ואגב, היתה ראות טובה יותר מאשר זו שהיתה לי בצלילות קודמות באיזורים צפוניים יותר.

למעלה