אמנם באיחור,

Kryptonite

New member
אמנם באיחור,../images/Emo168.gif

(אז מה.) אבל איפה אתם הייתם כשהתאומים נפלו? אני זוכר שזה היה בימים הראשונים של כיתה ז' (אובסיולי), ובאתי והתיישבתי מול הטלוויזיה כשפתאום הודיעו שמטוס פגע בתאומים, ואז פשוט נישארתי מול הטלוויזיה כל היום כי זה היה מעניין.
אני אפילו זוכר את יעקב אילון אומר בזמן קריסת המגדל הראשון "אנחנו צופים בתמונות שייזכרו בהיסטוריה"... והייתי כזה "וואו, מגניב"

ketty the sheep

New member
אוקיי..

אני (שהייתי נורא פוסטמה אז. אפילו יותר מהיום D: ) וחברה שלי (פוסטמה לא פחות) ישבנו מול הטלויזיה ונקרענו מצחוק מבדיחות מפגרות שהמצאנו (שרובן התחילו בבוש, שיושב על האסלה בבית הלבן, ובדרך כלל נגמרו בכך שנכנס מטוס בבית הלבן והשירותים זה כל מה שנשאר, ובוש כזה יושב ובוהה. o___o).

הייתי בבית,

חברים של האח הבינוני היו כאן, צפינו בטלויזיה, היה מ-א-מ-ם, וזהו (אמור להיות איכפת לי? אפעם אפילו לא ידעתי מה זו בדיוק ההתנתקות הזו, חוץ מזה שהיא עשתה לאומה היהודית כאב ראש קולקטיבי. P:).

Gizmo16

New member
לוידעת:X../images/Emo28.gif

אני היחידה שלא זוכרת איפה היא הייתה כשנפלו התאומים וכשרבין וכאלה?...

הייתי בבית, כיתה ח'...

זה היב ימים שהייתי מול הTV רוב היום, עשיתי לי ש.ב. להנאתי... ואז העברתי ככה סתם וראיתי משו בCNN, אז אמרתי לאח שלי שקרה משהו לתאומים (או שהוא קרא באינטרנט ואמר לי), וכזה בהיתי לי וחשבתי, וואו מוזר... ואז כשהראשון התמוטט אחי התחיל לרוץ בבית בצווחות של: "היינו שם
היינו שם
OMG" (היינו שם בפסח הקודם
)..

thebaby

New member
הממ...../images/Emo101.gif

זאת דווקא התקופה הפעילה שלי. מתישהו בכיתה ט זה היה. הייתי בחוג כושר קרבי ובדיוק חזרנו מריצה... ונכנסו לחדר כושר לעשות מתח או משהו... ואז כזה כולם עמדו והסתכלו על הטלויזיה הקטנה בחדר כושר... ולא זוכר אם המשכנו את האימון או לא.. אבל בסוף הגעתי הביתה ואמא ואבא הסכתלו בטלויזיה. ואפשר לומר שחשבתי בעיקר "באסה". "חח".

cowgirl Ms

New member
הוי..../images/Emo80.gif

אני הייתי בחווה (כמובן, אחחחץ.. הימים היפים.. ;;) ומנהלת החווה סיפרה לי ולחברה שלי על משהו שמטוסים נחטפו, נכנסו לבניינים משהו גדול נפלץ.... דבארים לא ברורים בסגנון. ואנחנו צחקנו ואמרנו לה שהיא בטח חלמה את זה... ואז סיפרו לי את זה בבית וישבתי מרותקת לטלוויזיה כל היום.. זה היה מעניין.
לזכר המתים שם... :-\

העבירו לי הודעה באס"ק

התגובה שהיתה לי בראש: "טוב. עוד פעולת טרור. מה זה התאומים בכלל?"

Woogyman

New member
אני ישנתי :X ../images/Emo110.gif

זה היה אחרי יום בביצפר ומתתי מעייפות. אז הלכתי לישון וכשקמתי כל הבית היה בהיסטריה. אמא שלי צרחה "העולם מתפרק ואתה ישן!!!". כמובן שלא קלטתי שומדבר ממה שקרה (הייתי עדיין חצי רדום) עד ליום למחרת.

coolit

New member
מה שאני זוכרת..

זה את ההודעה של דניאל [מארטי מקפליי] בפורום חח.. אתם זוכרים? שהוא אמר שזה מצחיק ואז כולםםםםם הגיבו שהוא חרא בנאדם וזה בלי לקרוא שכולם כבר כתבו את זה לפני זה חח זוכרים?

למעלה