אמנים צעירים...

טאלנה

New member
אמנים צעירים...

טוב, אז כאחת המארגנים של אמנים צעירים... (יש בסך הכל, ממ, אחרי ספירה מחושבת, שלושה בנות..:) ) אני גאה ומאושרת להגיד, שזה יתקיים ברחבת מקיף ו´, ביום ראשון, ה24 לנובמבר, בשעה שבע וחצי בערב... בין המופעים יהיו, אנומליה, ניוכליר דיזיז, בתולי השפתיים, ראפר מהמקיף, עוד מספר הרכבים... וכמובן בלי לשכוח... אניייייי עם חמדתי הגרו´ש.... ובלי לשכוח, כולם יופיעו בשירם המקורי, על פי בקשתי ובקשת אלמוג (אחת מהמארגנות) ייתכנו שינויים עקב קור, גשם, וכו´... אבל כרגע זה מתקיים... מקווה לראות את כולכם מתייצבים במקום...

crovee

New member
שלוש בנותתת

בגרות בלשון השנה, קרפטה! ואם ירב גשם הערב לא יצא לפועל? למה שלא תארגנו אותו אם כך בתוך בית הספר? בתולי השפתיים... כמה צחקתי עליו :)

טאלנה

New member
אופסי, שלוש בנות..:)

מממ, אין איפה לעשות חוץ מבחוץ... תאמיני לי, עברנו על כל האפשרויות, חשבנו על האשכול, אבל אי אפשר כי: א. לא יוכלו לעשות פוגו... (אמרתי כבר שאיילה כנראה הסכימה שיעשו פוגו..?) ב. יהרסו את האשכול, וזה לא יהיה טוב. ג. קטן מידי. ד. רשמי מידי. אז זה בוטל... אחר כך באולם ספורט חשבנו... אבל האקוסטיקה באולם פשוט זוועתית, אז אי אפשר... אחר כך חשבנו ברחבה שבתוך ב"ס, במזדרון איפה שהיה עובד, אבל מתי אמרה שאי אפשר, אז גם זה בוטל... ובכך נגמרו האפשרויות.. כבר ציינתי שקיבלנו ממרום חסות..? והפליירים יופצו בשבוע הבא... אלעד חמוד.. למה לצחוק..? וד"א- אין לנו עדיין מנחה, זו בעיה רצינית, אנחנו לא מוצאות...

Superdror

New member
כל הכבוד על היוזמה וד"א

הערב פתוח לכל המעוניינים לבוא ?

טאלנה

New member
בהחלט...

כמה שיותר, יותר טוב...:) ותראה, קיבלת הזמנה אישית.. תרגיש מוחמא..:)

Superdror

New member
הופהההההה :) ובואי נגיד שב25 יש לי

משהו חשוב, עם זאת, אני כמעט בטוח שאני אגיע :)

מוצארט

New member
התנגדות נחרצת

אני לא מבין למה עושים פוגו. ואני רוצה להביע את סלידתי מהדבר הזה, והתנגדות נחרצת לטמטום הזה.

yellow cheese

New member
חחח החלון שלי לא מראה תגובות

וגם אני הערתי על בדיוק אותו דבר

yellow cheese

New member
ש-לוש בנות!!!!!!!!!!!!!!!!!!

בת אחת שלוש בנות!!!!!! זהו, נרגעתי! ועכשיו תגובה: אני כנראה אגיע במטרה לצפות ולהנות
אמנים צעירים זה תמיד שולט..
יאללה ביי..

למעלה