אני לא אתפלא אם זה נכון היא אישה מגעילה ושקרנית |מירי|
ע עלמת הפרחים ההזויה New member 12/3/12 #81 גם אם היא דראג,עדיין לא אומר שהיא לסבית. זה לא הכרחי והקשר הוא לא כזה אוטומטי כמו שעושים ממנו. יש לא מעט דארגס שנמשכים למין השני....
גם אם היא דראג,עדיין לא אומר שהיא לסבית. זה לא הכרחי והקשר הוא לא כזה אוטומטי כמו שעושים ממנו. יש לא מעט דארגס שנמשכים למין השני....
M Music Man XD New member 12/3/12 #82 אני יודע את זה, זו סתם הייתה בדיחה, אין לי בהכרח קשר למה שעומרי אמר.
M Music Man XD New member 12/3/12 #83 אני יודע את זה. זו סתם הייתה בדיחה, אין לה בהכרח קשר למה שעומרי אמר.
ד דר אמברלה New member 11/3/12 #58 מלכי התחפושות סיל והיידי קלום - אומנם נפרדו והיידי קשורה לפורום בעקיפין אבל עדיין הם תמיד נורא משקיעים בתחפושות שלהם כל שנה בהלוואין והם ראויים לפינה הזאת! נתחיל ב2006 - חווה והתפוח מגן עדן
מלכי התחפושות סיל והיידי קלום - אומנם נפרדו והיידי קשורה לפורום בעקיפין אבל עדיין הם תמיד נורא משקיעים בתחפושות שלהם כל שנה בהלוואין והם ראויים לפינה הזאת! נתחיל ב2006 - חווה והתפוח מגן עדן
ד דר אמברלה New member 11/3/12 #59 *כשהם היו ביחד הם היו משקיעים בתחפושות כל שנה בהלוואין = הם תמיד נורא משקיעים בתחפושות שלהם כל שנה בהלוואין
*כשהם היו ביחד הם היו משקיעים בתחפושות כל שנה בהלוואין = הם תמיד נורא משקיעים בתחפושות שלהם כל שנה בהלוואין
ד דר אמברלה New member 11/3/12 #63 מלכי התחפושות (5) 2010 - התחפושת הכי מדהימה לדעתי. היידי רובוטית ענקית וסיל רובוט קטן
ע ערן1987 New member 11/3/12 #75 הוי, אדיר!! תודה על התמונות!! ככה זה כשיש לך מלא כסף, אתה תמצא את המאפרים הטובים ביותר שיעבדו עליך