אמנים למען אמנים

harelrintzler

New member
אמנים למען אמנים

שלום לכולם שמי הראל ואני אמן צעיר. בשנה וחצי האחרונות שותפי ואנוכי עמלים על הקמת חברה אשר מוקדשת לקידום אמנים צעירים בישראל. מתכבד אני מעל במה זו, להזמין אתכם אמנים צעירים המבקשים לפרוץ לתודעה הציבורית, ליצור עימנו קשר. נ.ב. לתשומת לבכם האתר עדיין בבניה ויעלה לאויר במתכונתו המלאה בזמן הקרוב. http://www.artbreeze.com המודעה נכתבה בלשון זכר מטעמי נוחות בלבד. המודעה פונה לנשים וגברים כאחד.

מגיקל

New member
בשביל מה נשים????????????

בהתחלה לא רציתי בכלל להגיב על הערה כל כך טפשית, קשה לי להאמין שאתה אומר את זה ברצינות... אם אתה באמת חושב ככה, אז זה מראה על בורות גדולה באומנות ובכלל, רק להזכיר לך, אנחנו במאה ה-21 ומיותר לציין את החלק החשוב של נשים בכל תחומי החיים!!!!

ויקי.ש.

New member
לא להתייחס

מגי-תלמדי אף פעם לא להתייחס לגלעד הוא תמיד מעורר פרובוקציות ע``י הערות שוביניסטיות ולדעתי התגובות כמו שלך רק מגדילות את העונג המופק אצלו מכל העניין.

kit k@t

New member
אויש גלעד

אתה כל כך פתאטי שזה עצוב אולי יעל צודקת ואתה באמת מדוכא מינית אבל כמה שטויות אתה מסוגל לכתוב? אתה יודע גם נשים יודעות ליצור דברים יפים קאט

אמרתי את זה סתם ..

אבל עכשיו, שאני חושב על זה ... מממ .. תראי .. יש הרבה אמנים בעולמנו: דה וינצ`י ואן גוך פיקאסו דאלי מגריט גויה מונק מיכאל אנג`לו .. יש עוד הרבה .. תעשי לי רשימה של אמנים ממין נקבה מי תהיה שם ? כאילו ... אנה טיכו ?

shanikoo

New member
בת`דלס הוא צודק...

אני באופן אישי,לא מכירה כמעט אף אומנית מוערכת... לא אמרתי שאין אמניות טובות,פשוט הן לא מוערכות.. אולי זה קשור למעמד האישה שהוא לא מוערך,אולי זה קשור לכישרון שלהן ולכל הפמיניזם הזה שהן מכניסות באמנות שלהן.. אני לא יודעת... ברור שיש גם בנות מוכשרות...זה לא קשור למין... וזה לא היה ברור שהתגובה שלו הייתה בצחוק..? למה טרחתם להגיב עליה בכלל..?

yoli

New member
שנייה!!

אנט מסאזט ג`ודי שיקגו רבקה הולף לאה ניקל הילה לולו לין תמר גטר.. עוד?? כי אלה האומניות הכי חשובות בעולם.. רק לידעתך.. ופעם (בתקופת פיקסו!! שזה לא מזמן) אומניות היו עושות עבודות והאומנים היו חותמים עליהם, תסתכל בעבודת הענק של ג`ודי שיקגו, יש שם 120 אומניות, שהיצירות שלהם מפורסמות כ``כ, רק שהן לא חתומות בשמן...אוקיי?

הא ...?.... מי אלה ?!

יכול להיות שהן כשרוניות .. את מוזמנת להראות לי יצירות שלהן, אבל אל תשווי אותן לאמנים ממין זכר :)

yoli

New member
סליחה??

נראה לי שאתה צריך להריד טיפה (הרבה טיפות) את האף שלך, לי עוד לא הוכחת את גבריותך, אז שקט..ומהר... והעבודות של כול האמניות שכתבתי עליהם, מופיעות בבגרות ובספרים עבי קרס, שאני אסרוק לך מהם. מייצבים , ציורים ומייצגים שלהם...אוקיי?....כדאי שאם מישהו לא מבין באומנות שלא יחשוב שהוא כן.. סליחה מראש על המילים, אבל אני שאנת בנים שחצנים, איילת

אפשר לחשוב

כולה אמרתי שהמין הנשי לא מתקרב למין הגברי באמנות. באותה מידה, את יכולה להגיד שהמין הגברי לא מתקרב למין הנשי בתחום היופי. חוץ מזה, אם תראי לי יצירה ממש מפורסמת, כמו המונה ליזה .. הפסל דוד .. או משהו כזה .. ש*כולם* מכירים .. רק משהו שאישה עשתה, אז כל הכבוד לך.

yoli

New member
אמממממממ

תגדיר כולם, בעולם או פה בפורום.. כי תלוי לאיזה אינטלגנציה אתה פונה,

yoli

New member
אה וגם..

אני לא אשמה שנשים קיבלו זכות הצבעה רק במאה עשרים ושגברים ``הרשו`` לנו לצאת לעבוד רק ב40 שנה האחרונות, ושוב כמו שאמרתי אני אביא לך שמות של יצירות מאוד מפורסמות של נשים שהחתומת היא של גבר.. (מה שכתב יד יכול לעשות..) חכה אני רק אמצא את זה במחברת..

kit k@t

New member
שטויות

יש מלא זמרות מאד מאד מצליחות ולגבי אומנים פשוט בעבר לנשים לא הייתה שום אפשרות לעסוק בזה אפילו אם הן רצו והכל בגלל שהגברים חשבו שהן לא מסוגלות אז תחשוב רגע כמה ציירות או פסלות או משוררות איבדנו בגלל האטימיות של הגברים קאט

yoli

New member
זה נכון

ולא נחנו לא מנסות לתרץ שום דבר.. אם למדת אומנות אתה אמור לדעת את זה בייחוד בתחום האומנות..

וואו ואו וואו רגע רגע

אאני לא מצדיק את זה אבל בעיקרון יש יותר זמרים מצליחים מאשר זמרות מצליחות.. ניסוי קטן תגידי לעצמך עשרים זמרים שהצליחו בכל העולם מול עשרים זמרות שהצליחו בכל העולם.. תראי מה יהיה לך יותר קשה למצוא...

למעלה