אמנות התכנות (2)

אמנות התכנות (2)

אז מה, מה אתם מתכנתים שמה לתוך המוח שלכם?

טכניקה נחמדה!

טכניקה נחמדה שאני מלמד באמנות היכולת: להשתמש במחשבה זה קל, זה פשוט!

MsPiggy

New member
איך להשתמש במחשבה?

אתה צריך לפרט, זה לא הולך ככה!

הא, זה לא בעיה!!!!

פשוט תחשבי לעצמך, במלים: "זה קל, זה פשוט"!!! את יודעת מה, רוצה שנשחק רגע משחק? אבל רצוי בשביל זה שנהיה ביחד און-ליין... כי צריך המון תגובות-על-תגובות אחד לשני... טוב, יאללה, תזרקי משהו שהוא לדעתך קשה ומשהו שהוא לדעתך קל לחלוטין. דוגמאות: "לגרד את הראש" "לעשות תואר שלישי במתמטיקה" (אני מניח לך לנחש איזה מהמשפט מתייחס לקלי קלות ואיזה לקשה...)

HugMe

New member
טוב נניח שאתה און ליין

אתה איתנו ברוחך........ קל - לאכול שוקולד קשה - לשנות תפיסת מחשבה

MsPiggy

New member
יייאאאא ../images/Emo22.gif

חיבוקים זה כיף!!!! וגם לך -
X 1000

הנה, אנחנו עכשיו באון ליין!!!../images/Emo13.gif../images/Emo3.gif

אני אשמח אם נפתח את הדיון כאן...

לשנות תפיסת מחשבה זה קל כמו לאכול

שוקולד!!! אני אחזור על כך: לשנות תפיסת מחשבה זה קל כמו לאכול שוקולד. תסבירי לי למה המשפט הזה שאמרתי הוא נכון (גם אם את לא מאמינה בזה). טוב?

MsPiggy

New member
אוי אז ככה....

כי זה רק לשנות תפיסת מחשבה - אני שולטת במחשבה שלי, אני בוחרת איזה מחשבות אני מכניסה ואיזה לא, ככה שזה נשמע נורא קל - אני אפסיק לחשוב בדרך אחת ואתחיל לחשוב בדרך אחרת... טוהר המילה והכל. אבל זה קשה! זה כל כך כל כך קשה! זה מתגנב אלי בדרכים שאני לפעמים אפילו לא מודעת אליהם, וזה גם לוקח הרבה זמן... לי לפחות. ועברתי עמוד אחת אחורה וראיתי שהגבת להודעה האחרונה שלי - אני מוצקינאית, ותל-אביב זה רק שעתיים מכאן...

בסדר, זה קשה, אבל

תעמידי פנים שזה קל (כמו לאכול שוקולד). תכתבי לי עוד כמה משפטי הסבר על כמה זה קל. תנסי באמת לשכנע אותי. אבל אל תכתבי פתאום "אוף אבל זה קשה בעצם..."
תלכי עם זה עד הסוף.

MsPiggy

New member
בסדר, עד הסוף...

ואם אתה יכול - תלך להסתכל על התמונה של הכלבה שלי בפורום של דרך הלוחמים בשירשור על זכויות של כלבים - היא כל כך חמודדדדדדדדה. אוקי - זה קל אני אפסיק לחשוב ככה ואני אשתנה אני לא אכתוב שזה קשה זהו, זה קל זה קל זה קל זה קל זה קל זה קל זה קל זה קל זה קל זה קל זה קל זה קל זה קל זה קל זה קל זה קל זה קל זה קל זה קל זה קל זה קל זה קל זה קל זה קל זה קל זה קל ובאותו נושא - אני אצליח במגן שלי במתמטיקה מחר, אני אצליח במגן שלי במתמטיקה מחר אני אצליח במגן שלי במתמטיקה מחר אני אצליח במגן שלי במתמטיקה מחר אני אצליח במגן שלי במתמטיקה מחר אני אצליח במגן שלי במתמטיקה מחר אני אצליח במגן שלי במתמטיקה מחר אני אצליח במגן שלי במתמטיקה מחר...

../images/Emo2.gif

טוב, לא חשוב...
מה שרציתי להגיד זה אחרי שהיית עושה מה שביקשתי, בטח היית מרגישה טיפה אחרת בקשר לעניין המחשבות וזאת היתה יכולה להיות המחשה חלקית של מה שביקשת ("איך מפעילים את הטכניקה"?). ואז הייתי אומר לך משהו כמו: << ובכן, יקירתי, כך בערך מפעילים את הטכניקה: אומרים משהו כמו "לעשות X זה קל, זה פשוט ואפילו חוזרים על כך מספר פעמים...">> אני אתן דוגמא: להצטיין במתמטיקה זה קל, זה פשוט. אומרים וחושבים (!!) את זה כמה פעמים... וזה נורא כיף, וזה נורא קל, וזה נורא פשוט!
אם פעם תהיה לנו יותר סבלנות, נפתח על הטכניקה הזאת שרשור מיוחד ונתאמן בכיף... זה כל כך כיף!

אני באמת און ליין...

וקישרתי את ההודעה הנוכחית למייל שלי, כך שברגע שתגיבי להודעה זו ממש ("אני באמת און ליין") אני אקבל תוך רגעים מעטים אתרעה על כך במייל וארוץ לכאן... טוב? מקווה שזה יהיה עוד מעט...

למעלה