אמנות המתכת

n616436

New member
אמנות המתכת

שלום. שאלה- כיצד אני מגיע לראש הרשימה או לעמוד הראשןן? זה תלוי בתשלום עבור התוספות שאיביי מציע או שמא במילות התיאור של המוצר שלי ?האם יש סיכוי כלשהו שיקנו את המוצר אם הןא בעמוד השני או שלישי של החיפוש? איך אני ממקד את המוצר שלי לנישה מסויימת של אנשים ,עשירים מאד, למשל? אני מנסה למכור רהיטי מתכת יוקרתיים בנפחות,עבודת יד,אמנותית.רהיט שהוא אמנות בפני עצמה.אני מייצר את הרהיטים הללו בעבודת יד ורציתי לדעת כיצד לקדם את המכירה.כיצד אהיה בין הראשונים בליסטינג הזה?באיזו קטגוריה לשימם? אילו מילות חיפוש? תנו לי בבקשה את עצותיכם המועילות.להשתמש במחיר קבוע , באופציית קנה עכשיו, או במכרז רגיל ? תודה

כל התורה על רגל אחת...

) הרשימה כמופיעה כ"ברירת מחדל" בחיפוש מסודרת לפי מועד סיום המכירה מהמכירה שנסגרת הכי מוקדם למכירה שנסגרת בעוד 7 ימים...כך שלכולם קיימת אותה חשיפה. 2) יש סיכוי שיקנו את המוצר גם אם הוא בעמוד האחרון...אם בגלל שהוא אטרקטיבי ואם בגלל שהוא בסוף יגיע לעמוד הראשון ואף למקום הראשון 3) אם אתה רוצה למקד לעשירים...שים מחיר גבוה ואז עניים לא יקנו
...אין אפשרות כזו למיטב ידיעתי אבל אם תמצא משהו אשמח לשמוע... 4) את המכירה אה יכול לקדם באמצעות featured plus ובעלות של 19 ומשהו דולר...המכירה תופיע במקומות הראשונים לאורך כל תקופת המכירה. 5) מילות חיפוש, קטגוריה, יום העלאת המכירה, שעת מכירה טובה, מחיר קבוע או מכירה פומבית...אני מציע לך להיעזר בטרהפיק...צרפתי לינק שמסביר קצת יותר... בהצלחה,

tomerol

New member
תוספת

אם תה ממש רוצה להשקיע, אתה יכול לשלם עוד משהו כמו 40 דולר ל HMOE FEATURED והמכירה אמורה להופיע בעמוד הבית. הרבה פידבקים מומלצים, בגלל במחיר גבוה מאוד (לעשירים כמו שאמרת) אף אחד לא ייקנה ממך ללא פידבקס.

n616436

New member
שוב שאלות

איך אני אמור להתחיל למכור אם אף אחד לא יקנה ממני ללא פידבקס?איך כולם התחילו?האם מוכרים מוצר אחר?האם מוכרים אותו מוצר,ששלי יקר מאד,מתחיל באלפיים דולר,ב זול יותר?אני לא רוצה להפסיד.האם למכור דברים שיש לי ג'אנק בבית קודם? איך אנשים התחילו למכור מוצרים ללא פידבקים בהתחלה?חנויות רהיטים למשל...

n616436

New member
היי

וגם: איך מגיעים ליצירת חנות?הבנתי שלפני כן צריך משהו כמו איזה 20 פידבקים ירוקים...האם אני צודק?

tomerol

New member
תשובות

תתחיל למכור זבל וגם למכור דברים לגבי חנות אין לי מושג

לא למכור זבל ../images/Emo13.gif

אבל כן, תתחיל למכור דברים ישנים מהבית שלך שאתה כבר לא צריך...ולאט לאט תקבל פידבקים ותתחיל להכניס מוצרים יקרים יותר

goolgol

New member
לא צריך 20 פידבקים לפתיחת חנות, אני פתחתי עם

14 פידבקים, 100% , בלי בעיות בכלל

n616436

New member
שאלה

אנשים, האם צריך אשראי בינ"ל כדי לפתוח חשבון באיטרייד?

ליאה9

New member
חשבון ב e* trade

יש בעיה לפתוח חשבון לישראלים ב e* tarde לדעתי זה ממש בילתי אפשרי. חבל על הזמן שמעתי שהם רוצים ליסגור גם לאלה שכבר פתחו. אז ניגמרו האשליות וגם החלום של e bay לישראלים שאין להם חשבון או קומבינה בארה"ב.

למעלה