אמנות החלימה

bertcat

New member
לאיזה שאר ירקות את מתכוונת

בעיקרון, סמים מזיזים את המודעות למקומות לא רגילים. הזזה של נקודת התפיסה מוסיפה אנרגיה, ויכולה להביא לשקט פנימי גדול. פרטי איזה ירקות ואני אפרט לך מה זה עושה לחלימה.

bertcat

New member
לא רוצים לישון

קורה לכם שאתם צריכים לישון, אתם עייפים או שאתם צריכים לקום מוקדם ואתם לא יכולים להביא את עצמכם ללכת לישון. אני לא מדבר על זה שאתם לא נרדמים, לי אף פעם אין בעיה להרדם, מאז שאני עוסק בחלימה, אבל יש פעמים שאני לא מגיע לזה, אני לא נשכב במיטה אלא מעסיק את עצמי בכל מיני דברים, ואפילו יכול להיות לי נורא משעמם אבל אני לא הולך לישון.

deep ocean

New member
קורה לי כל הזמן

אני בתהליכי גמילה מהעניין הזה..... נראה אם היום זה יעבוד!

אשכר

New member
זה קצת יותר כבד...

מאחורי הקטע הזה שBERTCAT הזכיר מתחבאת עז לא קטנה.

sihaya

New member
איפה עז?

איך קוראים לה? באיזה צבע? ולמה חתולים מגרגרים?

Dazed&Confused

New member
יש לי שאלה אליך,

אתה יכול להיכנס לחלום מתוך עירנות ישר שאתה הולך לישון? זה אמור להיות הרבה יותר קשה מאשר לעשות את זה אחרי חמש שש שעות שינה, אם בכלל אפשרי.

bertcat

New member
להכנס לחלימה מתוך עירות

כן. ללכת לישון ולהכנס מיד לחלימה זה קשה. אנחנו מדברים על מצב בו אני נרדם, מודע לכך שאני נרדם ומגיע לגוף האנרגיה שלי. זה קרה לי כמה פעמים, ובפעמים האלו החלימה היתה שונה מהרגיל. זה אפשרי, אבל זה הצריך אצלי פעולות שבעצם מדמות את מה שחמש שעות שינה עושות, וזה ניתוק מהיום. ישיבה במדיטציה או בהייה במשך הרבה זמן, הכנה ממושכת לשינה, ביצוע טנסגריטי, מסג´ בכפות הרגליים. בקיצור, סיפור למי שיש לו הרבה זמן פנוי והרבה רצון. אני לא עושה את זה כבר כמעט, קשה לי להביא את עצמי לבצע את כל הפעולות האלו, להכנס למשמעת הזו. צריך להגיע להלך רוח מאוד מסוים, רגוע, ובעצם, להגיע למצב של חלימה עוד לפני שהולכים לישון. בכלל, ניתן להגיע לחלימה גם בלי ללכת לישון כלל. אבל זה סיפור למקצוענים אמיתיים בעלי אנרגיה מטורפת. אני לא שם עדיין.

bertcat

New member
איך היה?

זה היה שונה מחלימה שמתעוררת באמצע השינה? אצלי זה היה מאוד שונה. תמיד זה התחיל בחדר בו נרדמתי. והיו מעורבים בזה תמיד יצורים לא אורגניים. כשאני חושב על זה, בתקופה שזה קרה, תמיד היו מעורבים בחלימה שלי יצורים לא אורגניים. אבל זה היה בכל זאת שונה. דווקא בחלימות האלו לא רציתי שיתערבו. אני נזכר שפעם אחת לא ממש נרדמתי והייתי בחלימה. זה היה גם תוך כדי תהליך ארוך של מדיטציות וכל מה שתארתי שתהליך מקדים. הגעתי למצב בו אני חולם שאני מסתובב בבית שלי, ותוך כדי כך, קלטתי שאני עדיין ער, גרדתי את הרגל כדי להשאר בשני המקומות. זה היה ממש כאילו יש שני אני, ואני מודע אליהם במקביל.

Dazed&Confused

New member
החלום היה יותר צלול.

פעם אחת גם נכנסתי מעירנות לחלימה. היצורים היו מעורבים בצורה חזקה. גם אני הרגשתי את גוף החולם או גוף האנרגיה, ובאותו הזמן את הגוף הפיסי. גם לי יש את ההרגשה שבעצם לא נירדמתי. לפעמים אני מרגיש כאילו שנירדמתי, לפעמים זה ממש חלימה בעירנות.

Oranus

New member
תיארת כאן דבר שקורה לי דיי הרבה

בייחוד לאחרונה, אני יודע שכבר מאוחר לרוב השעה מגיע ל-3 4 בלילה, אני ממש סחוט מעייפות אבל אני ממשיך לשבת ליד המחשב וסתם לא ממש עושה הרבה אפילו סתם משחק עם העכבר אני קורא לזה להיות תקוע , אני לא אוהב את זה כי אני מודע לכך שזה סתם ישפיע לי על היום למחרת, אין לי ממש משהו חשוב לעשות בלילה אבל אני עדיין לא מצליח לגרום לעצמי לקום מהכיסא ולגשת למיטה, גם לי אין שום בעיה ללכת לישון -אני אדם שמאוד מעריך ואוהב שינה, ושנים רבות ראיתי בה כמפלט ,להרדם אני יכול להרדם גם כשאייני עייף והפעמים היחידות שיש לי בעיות שינה זה רק כשאני לא מרגיש טוב ובגלל כאבים אני לא מצליח לישון, אבל חוץ מזה -אני בקלות נירדם אין לי בעיה ללכת לישון לאיזה חצי שעה לקום לעשות כמה דברים ושוב לחזור לישון לעוד איזה שעה. אני מכיר הרבה שלא מסוגלים לזה -שמסוגלים לישון רק בשעות מסויימות בכל אופן כן זה קורה לי הרבה בייחוד לאחרונה יש מושג למה? O.

אשכר

New member
וואלה, ואללה.

בן כמה אתה, אם אפשר לשאול? (יותר מסקרן אותי לדעת מה עברת בחיים, או אולי מה עבר עליך. אבל אפשר לקבל קצת טיפים לפי הגיל)

Oranus

New member
קצת על עצמי לספר ידעתי ../images/Emo13.gif

אוקי ,זה דיי פשוט אני בן 23, מה עברתי בחיים? הרבה -יותר מידי ,עכשיו הכל מתייצב כזה , אין לי כבר הרבה תוכניות לעתיד ,ז"א יש לי אבל הם לא מתוכננות בדקדקנות כמו לפני כמה שנים. אני כיום לא עושה הרבה -מבלה את זמני בהובי שלי, עם חברה שלי -ועם המחשב , אני בחופשה ארוכה מהכל -ואני בקרוב עומד לצאת ממנה, לאחרונה יוצא לי הרבה להמשיך לשבת ליד המחשב לא לעשות כמעט שום דבר ,אני ממש משועמם ומחפש מה לעשות בערך כזה , אבל לא באינטסיביות, אין לי סבלנות ללכת לישון או משהו כזה למרות שאני ממש עייף . לא יודע -זהו בערך :) O.

יה-יה

New member
הגיע הזמן... ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

מצאתי. אחרי כמה שבועות של יובש. הייתי עם בת דודתי באיזה שהוא פארק. הסתובבנו, תחושה של חו"ל, טיילנו והסתכלנו על כל מיני בתים מיוחדים עם מרפסות יפהפיות. הלכנו בין שבילים ועצים, טיול מענג. באיזה שהוא שלב, בטיול בשדרה מוקפת עצים, לאור יום, נטפלו אלינו כמה בחורים צעירים והתחילו ללכת אחרינו ולהגיד כל מיני דברים (לא זוכרת מה, אבל הם הציקו לנו). כשהם התחילו להתקרב (זו לא היתה הטרדה מינית, סתם הצקה) אמרתי לבת דודה שלי: "מה הבעיה, זה חלום, בואי נעוף מפה (תרתי משמע)". נתתי לה יד והתרוממנו טיפונת מעל הקרקע. לא ממש הצלחנו להתרחק, רק התקדמנו קצת (היתה תחושה של כבדות, כאילו ההתרוממות מעל הקרקע לא היתה ממש משהו פשוט) והתרחקנו מהם קצת. אח"כ, תוך כדי זה שהם עדיין זורקים מאחורינו כל מיני "משפטי פתיחה" לבחורות, הגענו למקום אחר. עדיין באיזור ירוק, התיישבנו על גדר/חומה גבוהה מאבן (כמו בכניסה של בניין). פתאום הופיעו מתחתינו בחור ובחורה לא מוכרים. אני לא זוכרת למה, אבל מסיבה כלשהי הם היוו איום עלינו. בהתלחה צעקתי להם משהו כמו ´תעזבו אותנו, תלכו מפה´, אבל אח"כ נזכרתי ב´גמד´ מהחלום שהיה לי פעם. החלטתי להתיידד איתם. אמרתי להם שוב, כמו בחלום ההוא, ´רגע, בואו, מי אתם... נעים מאד, אנחנו כך וכך...". שניהם חייכו אלינו והתחברנו, התחלנו לדבר והם היו מאד נחמדים וחייכנים. אני לא זוכרת את סוף החלום והרבה פרטים חסרים לי שם, אבל עשיתי משהו חדש: כשהמקום והתחושה בחלום התחילו לדעוך ולהיעלם, שפשפתי את הידיים. לא יודעת איך נזכרתי בזה פתאום, אבל היה לי ברור שיש כמה דברים שאפשר לעשות כדי לחדד את הצלילות ואכן עשיתי. וזה עבד. כמו קסם... המשכתי את החלום באותה סיטואציה. לא זוכרת כרגע כלום. השתמשתי בשפשוף הידיים פעמיים ובשתיהן זה הצליח. כיף. אההה, עכשיו אני נזכרת בסוף של החלום... יאמיייי..... לא מספרת. אולי יש פה ילדים... יאללה, שיהיה לי בשעה טובה. הגיע הזמן. התגעגעתי לתחושה. (עבדתי קשה כדי שזה יגיע, וזה בא). אוהבת, יה-יה החולמת החלומית.

וואו , מישהו שם משהו במים הלילה ??

איזה כיף לכם !!!!!!!!!!

אשכר

New member
אחרי שקראתי את החלום של DEEP OCEAN

וגם החלומות של האחרים, באמת ניראה לי שיש משהו במים. גם לי היו חלומות מסעירים בליל אמש, עד כדי כך שהייתי חייב להתקלח בשש בבוקר ולחזור לישון. היו לי חלומות מעניינים, אבל לא חלימה, אז זה לא ממש מעניין לספר אותם. אבל הסיפור היותר מוזר הוא, שגם לחתול שלי היה משהו לא רגיל בלילה. אני לא יודע מה, אבל יש לי סימנים שהוא הקיץ מחלום באותו רגע שאני. אני חושד שהוא היה שותף פעיל בחלום שלי ! אני כמעט בטוח שהוא היה בחלק מהם (למען ההגינות אציין שגם סדאם חוסיין היה שם. אבל מצד שני, החתול היה בפאזה שונה, החתול לא היה קשור לעלילה)

נילאם

New member
דעתי הזוטרה

קודם כל לדעתי חם היום, כיף! כמו בקיץ כמעט, לדעתי גם החיים יפים יפים יפים, נו, יש ימים כאלה של קתרזיס, נפל עלי יום כזה, אשרי וטוב לי. תדע לך שחתולים זו חיה על חושית בטירוף! תמיד הם מסתכלים מעבר לחפצים או לנקודות עלומות בחלל, לדעתי יש להם ראיה שונה, הם רואים ושומעים תדרים שנפש האדם בדרך כלל מחוספסת מידי כדי לקלוט אותם. ומשהו בקשר לשקיעה מודעת בשינה: ניסיתי הרבה ומעולם לא הצלחתי! בספר החיים והמתים הטיבטי קיימת השוואה בין אדם שמצליח לשמור על מודעות תוך שהוא שוקע בשינה לבין אדם שמצליח לשמור על מודעות תוך כדי תהליך המוות שלו עצמו|סדגש. קצת מצמרר. אשרי המאמין. אני באופן אישי באמונה שלמה בהשארות הנפש לאחר כליון הגוף, ומאמינה שתרגילי מודעות מסייעים גם לכל מה שבא אחרי החיים האלה...

נילאם

New member
SHARING

ועוד משהו קטן, יש הבדל בין שינה לבד לשינה בזוג מבחינת החלימה, שינה עם עוד אתם בטריטוריה צרה - יעני, מיטה משותפת, משפיעה על המרחב האנרגטי שלפעמים מתערבב, מתלכד, מושפע ומשפיע, לפעמים קורה שחולקים חלומות, או גונבים קטעי חלום, או מתעוררים פתאום ביחד בתחושות משותפות. לפעמים גם קורה שכל זה לא קורה.

למעלה