היום היה לי חלום מעניין ואני אספר:
אני מזהיר, זה לא חלום צלול. מדובר בסיפורון הרפתקה ביזארי ומפחיד בשביל החווה, שתקראו בסיכונכם שלכם. חלמתי שאני אני שמגיע לאחוזה, ואני בעל כוחות על של קיקלופ (X-MAN). סיפרתי להורים שלי על אדם ללא ידיים מהמרפקים, ושמתרגל טאי צ´י, הם מאד התרשמו.(יש משהו כזה במציאות) פגשתי משהו והיה לנו הסתובבויות ומשהו ניסה להרוג אותו, משום מה זה לא הלך. ואז אחר כך הרגזתי אותו. הוא ניסה להרוג אותי. לקחתי משם חומר לימודי ואת התיק שלי. שכחתי את הנעליים, וברחתי בזמן שהוא התעורר וניסה להרוג אותי. אני ברחתי מהאחוזה. משהו שאני מכיר בחלומות זו היכולת לנוע במהירות בלי הגבלה. גם ניסיתי לעוף והצלחתי. הגעתי לתחנת אוטובוס (ליד האוניברסיטה שלי), ושם הוא היה וניסה שוב להרוג אותי ואני הרגתי אותו. ואחרי כמה שניות הוא קם ואמר לי שהוא בן-אלמוות. מחשבות שעברו לי בראש היו על כמה שהוא רוצה למות וכמה שהוא משועמם מהחיים, אבל הוא עכשיו בעל מטרה - להרוג אותי! קפצתי על האוטובוס, והוא נסע. ירדתי איתו מתחת למרתף, ואני על הגג שלו. שם הייתי במרתף ענקי. באיזשהו שלב נכנסתי מהמרתף לקניון. בקניון עברתי עד משצאתי מקום שבו המשטרה ישבה עם גברת זקנה שלא ידעה מי היא, וליד הגיע מישהי פצוע בראש. התקרבתי לגברת הפצועה והנחתי ידיים ליד הראש שלה ואמרתי לגברת בלי זיכרון ששעתזור לי. פתאום היא הצליחה לרפא את האישה שחטפה מכה והגברת נזכרה מי היא (מרתה?). ובערך אז הגיע הזר הניצחי כדי להרוג אותי. ברחתי ממנו. ניסיתי להפעיל את כוחות הלייזר מהעיניים שלי, וזה לא עבד. לעומת זאת פיתחתי יכולות טיפוס כמו של עכביש (ספיידר-מן). וברחתי ממנו ויצאתי החוצה. בינתיים הגיע אישה ולקחה אותי לתוך מערות הקברים. שם מצאנו אוצרבתוך ארון. אבל ברגע שפתחו אותו, הופעלה האזעקה וקירות מתגלגלים התחילו לזוז מסביב. היתה שם משלחת של אנשים. וביניהן אישה רופאה שרצה ללמוד מאדונה, בעל הקטקומבה, את סודות הקסם האפל. הגיעו לאיזור שלדים, אני בינתיים רוקנתי את הארון עץ מהאוצרות ששם לתוך התיק שלי. היתה שם קופסה שבטח הסתתרו בה אבני חן. ועוד משהו. ובנוסף אקדחון קטן, שדומה לאקדמח מים שירה לייזר. החלק הקידמי והאחורי שלו חוברו באמצעות מעין צינור גלי קטן כגודל האקדח. וברחנו משם. האישה רופאה ניסתה להשתלט על השלדים בבטחון. היא לא הצליחה, והם הרגו אותה. אני שוב ניסיתי להשתמש בראייה שלי כדי להשמיד אותם, לא עבד (בתחילת החלום זה כן עבד). התחלתי לרות באקדח, אבל אמרו לי לא לבזבז אותו, אז עצרתי. בינתיים, אני נעלמתי, והמצלמה של החלום שלי התמקדה בבחורה שבאה איתי. היא נילחמה עד שבסוף היא נותרה ללא (בגדים) וללא רגליים מהברכיים למטה, והתחילה לזחול את דרכה במעלה הקבר בניסיון לברוח. היא עברה כמה סטים של עליות (והמצלמה חיפשה אותי). בסוף הגיעו המאסטר הרע, הרבה שלדים והם עמדו להרוג אותה. אני הופעתי ולקחתי אותה למעלה, ושם כבר כיתרו אותנו. זה ניראה כמו הסוף, אבל היא לקחה ביד שלה מטען חבלה שהיא לחצה אותו, וברגע שהיא תשחרר הוא יתפוצץ. נידמה לי שאז משהו אמר לי שאפשר לרות באקדח הליזר גם בצרורות ולא רק בבודדים (האקדח גם לא היה מדוייק משהו). ואני לא זוכר אם הצלתי אותה או שהיא התפוצצה שם, אני זוכר שכבר הייתי בחוץ ובטוח. וחשבתי לעצמי, איך הבחור האל-מותי יכול היה לשבת לשחק משחקי מחשב, בי לחשוש שהוא מבזבז לעצמו את הזמן. והתעוררתי.