אמנות ההדרכה (14)

אמנות ההדרכה (14)

1. האם יוצא לכם להדריך אחרים? 2. האם יוצא לכם להדריך את עצמכם? 3. האם כאשר אתם מנסים להתפתח בתחום מסויים, אתם תופשים את זה כהדרכה עצמית, או כמשהו אחר?

איל באש

New member
יוצא לי להדריך אחרים../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif../images/Emo45.gif

ויוצא לי להדריך את עצמי כל הזמן. בעצם אני מקשיב להדרכה הפנימית שבי, לקולות הפנימיים שלי, לאינטואיציה, וחיי על פי זה. מסתבר שהאינטואיציה תמיד יודעת לאן כדאי לפנות ומה כדאי לעשות. שמתי לב שלהדריך אחרים כדאי רק שהם רוצים להיות באמת מודרכים, כיט למרות שיש בי המון ידע , זה עדיין לא תמיד אומר שהצד השני רוצה לקבל אותו. עוד אני משתמש בתקשור דרך כתיבה, שזה כתיבה אוטומטית, ודרך זה אני מקבל מידע על כל נושא שבעולם, והדרכה צמודה מהמדריכים שלי. זה מה שעזר לי לעמוד על הרגליים ולעשות את השינויי שאני עושה. זו מתנה וכל אחד יכול להשתמש בה.

Desert Voyager

New member
כתיבה אוטומטית

לא ממליץ לך, אבל אם את רוצה זה ככה. את מרוקנת את עצמך ממחשבות זה מכניס אותך לסוג טראנס, שעכשיו את פתוחה לכך שרוח מסויימת תבוא ותניע לך את היד, ותמסור לך ככה אינפורמציה.אני מדבר מתוך עדות של אחרים, אך בעצמי לא ניסיתי את זה. כשהינך בתוך אותה כתיבה אוטומטית אינך מודעת למה שקורה מסביבך. אני מציע משהו אחר, וזה להקשיב לאלהים (אם הינך מאמינה שהוא קיים) או שתקראי לזה הקול הפנימי שלך. צריך גם כאן לדעת להבדיל, אבל אפשר. בין המחשבות שלך, בין אותו קול (של אלהים) ובין מה שרוח חיצונית (=ישות רוחנית) מחדירה למוחך. ככה אני עושה. למדתי להבדיל; כשהינך רושמת אז, היד לא כותבת אוטומטית, אלא את רושמת את מה שהינך שומעת. את מודעת לכל מה שקורה מסביבך. בברכה,

Desert Voyager

New member
בגלל מוֹסר המידע...

על מה זה בכלל את יכולה לקרוא למשל כאן. מדובר בפירוש בתקשורת עם ישות רוחנית שאינך יודעת מי היא. מהו תפקידה שם, ומה טיב המידע שהיא מוסרת לך. מי שלא רגיל להלך בעולמות שם, בנקל יהיה טרף למוסרי מידע, אשר ימסרו אמת, אך אמת חלקית. חצי אמת הינה יותר גרועה משקר. אמת חלקית משתי סיבות. או בשל חוסר הידע של אותה ישות, או בשל הטעיה מכוונת (לא כל הנוצץ - זהב). אני ממליץ לקשר עם האני הגבוה / אלהים או איך שנקרא לזה. תקשורת זו איננה מצריכה מאמץ מיוחד. היא מתבצעת במודעות מלאה ובכל מקום, עם או בלי ניר או מחשב. בחוף הים, בהליכה, בחדר, במקלחת, באשר את. זו היא מתנה טבעית שנחונו בה

המממ... ../images/Emo13.gif

1. תלוי איזה סוג של הדרכה...
יצא לי להיות שנתיים מדריכה בתנועת נוער, אבל נראה לי שהתכוונת למשהו קצת שונה... או שזה נדמה לי? 2+3. יכול להיות שזה קצת להדריך את עצמי, אבל אני לא חושבת שככה אני רואה את זה... אני פשוט רואה את זה בתור לעשות משהו בשביל עצמי, להשתפר במשהו מסויים...

rama69

New member
אומנות ההדרכה,

אצלי ניתן לסווג ל 3 סוגי הדרכה, קיימת ההדרכה העליונה שאתם יכולים לקרא לה אני עליון ואני רואה גם מעבר לאני עליון אותה הדרכה מלווה בישויות שמדריכות אותי בכתיבה, בעבודה עם לקוחות בדימיון מודרך, בחיי היום יום. קיימת ההדרכה אני מדריכה את תלמידי, מטופלי וכל אלה המקבלים ייעוץ. וקיים הניסיון חיים שלי, המחשבות האישיות שלי, ההגיון והאינטואיציה {לזה אני קוראת אני עליון}, שמדריכים אותי, אור ואהבה, אתי

basket case

New member
הדרכה..

אני יותר מודרכת מאשר מדריכה, בעיקר מרצון.. תוך-כדי חיפושי הרבים, אחרי עצמי ואחרי תשובה כלשהי, אני נעזרת באין-ספור ספרים, פורומים ואנשים.. צמאה לידע ולהבנה וכל הזמן שואלת שאלות..בלי סוף
(אם הייתי אחד מהבנים, הייתי "זה שיודע לשאול..). את שאלה 3.. לא כ"כ הבנתי.

kung fu

New member
לה לה לה ../images/Emo42.gif

1". האם יוצא לכם להדריך אחרים?" כן. הרבה
בלימודי הקונג-פו ובלימודי אמנות היכולת. "2. האם יוצא לכם להדריך את עצמכם?" כן. אכן.על מגוון נושאים, YES.
"3. האם כאשר אתם מנסים להתפתח בתחום מסויים, אתם תופשים את זה כהדרכה עצמית, או כמשהו אחר?" אני פשוט מתפתחת בתחומים מסויימים, שכוללים הדרכה עצמית. כן, אפשר להגיד.

יעל :-)

New member
הדרכה

- 1. האם יוצא לכם להדריך אחרים? בעקרון לא יוצא לי להדריך אחרים. גם לא ממש מעוניינת. אבל לפעמים יוצא ששואלים אותי איזו שאלה קטנה במחשבים, אז יוצא לי להסביר מה צריך לעשות. יכול להיות שזה יחשב כהדרכה מסויימת. - 2. האם יוצא לכם להדריך את עצמכם? קצת קשה לי עם השאלה הזו. האם למשל כאשר אני קוראת מדריך לשימוש במוצר מסוים, זה נקרא שאני מדריכה את עצמי?? - 3. האם כאשר אתם מנסים להתפתח בתחום מסויים, אתם תופשים את זה כהדרכה עצמית, או כמשהו אחר? אני לא רואה את זה כהדרכה עצמית, אלא כנסיון אישי להתפתח וללמוד. (האם המדריך יכול להיות גם המודרך?
)

אחלה! ../images/Emo13.gif

"האם למשל כאשר אני קוראת מדריך לשימוש במוצר מסוים, זה נקרא שאני מדריכה את עצמי??" אני חושבת שכן. "האם המדריך יכול להיות גם המודרך?" בטח!

יעל :-)

New member
אם כך...

אנחנו מדריכים את עצמנו הרבה הרבה, רק פשוט לא נוטים לקרוא לזה כך.

למעלה