אמנות ההדרכה (12)

אמנות ההדרכה (12) ../images/Emo132.gif

איך אתם מרגישים שאדם אחר מדריך אותכם בשיעור? האם אתם אוהבים להדריך אחרים? האם כשאתם מדריכים אחרים אתם מותשים מזה או שזה מחזק אותכם או שזה לא עושה לכם כלום?

kung fu

New member
תשובות

איך אתם מרגישים שאדם אחר מדריך אותכם בשיעור? בכיף. אני נהנית ללמוד. --- האם אתם אוהבים להדריך אחרים? כן. --- האם כשאתם מדריכים אחרים אתם מותשים מזה או שזה מחזק אותכם או שזה לא עושה לכם כלום? לא יודעת. בכל אופן זה לא מתיש אותי.

Kiru

New member
תשובות

איך אתם מרגישים שאדם אחר מדריך אותכם בשיעור? תלוי באיכות ההדרכה שלו, אבל בדרך כלל מצוין.
האם אתם אוהבים להדריך אחרים? כן, מאוד.
האם כשאתם מדריכים אחרים אתם מותשים מזה או שזה מחזק אותכם או שזה לא עושה לכם כלום? לעיתים נדירות אני מרגיש מותש. בדרך כלל אני לומד.

KEiN

New member
תשובה ../images/Emo20.gif

איך אתם מרגישים שאדם אחר מדריך אותכם בשיעור? זה תלוי, בנושא- אם אני מתעניין אז זה מעולה, זה בעצם הכי טוב. ובגישה- אם הוא מאוס כזה, אז אפשר לוותר, אני דווקא בעד למידה עצמית, אבל מדריך זה תמיד כיף לאללה.
האם אתם אוהבים להדריך אחרים? כמעט תמיד!- כמעט, אבל זה הכי כיף. אני מרגיש שלכך נולדתי.
האם כשאתם מדריכים אחרים אתם מותשים מזה או שזה מחזק אותכם או שזה לא עושה לכם כלום? לרוב זה מחזק אותי, ומאד. זה גם כיף. ניתן ללמוד הרבה על עצמך דרך הלימוד. וללמוד הרבה על הנושא אותו אתה מלמד. ליל"צ

alon_o

New member
הממ

אני נהנה להיות מודרך. אני נהנה להדריך. מחזק... טוב זה מחזק בעצם ההנאה, כמו הרבה דברים אחרים. ואין ספק שזה עושה משהו חוצמזה, וזה לא משהו רע

למעלה