אמנון –צודק? לא צודק?

אמבר 14

New member
אמנון –צודק? לא צודק?

בזמן האחרון שמנו לב לקונפליקטים בין אמנון לליאור
. לעיתים אני מוצאת את עצמי חושבת אם אמנון פועל נכון כשהוא פועל נגד
ליאור ומייעץ לדניאלה לא להיכנס בשותפות עם ליאור
. האם עליו לפעול עם האינטואיציה ההורית שלו?
או עם אלו העיסקיים
אשר זועקים
לו שליאור לא יצליח בעסק?
כיצד עליו לפעול?

ליאור מגזים../images/Emo128.gif

מה זה לשעבד את הביתתתת
מה קרההה
ליאור לפי דעתי כן צריך להיכנס לשותפות עם אלונה.... אבל הוא טיפטיפה מגזים....

אמנון לא צודק

בחיים אם לא לוקחים קצת ריזיקה או קצת סיכון אי אפשר להצליח נראה שאמנון שכח שהוא התחיל מכלום ונהפך לרשת בגלל הסיכון שליאור לקח להיתפתח וחוץ מזה שהוא רואה את ליאור אם כאלה שאיפות ורצונות רק כאלה אנשים מצליחים בסוף

orhila

New member
רעות, כולנו היינו רוצים שיפתח עסק

עם אלונה, אבל לצערנו הפעם זו דניאלה, אבל הכל כדי לסבך את שתי המשפחות זו בזו עד שתחזור אלונה ותסבך הכל עוד יותר. ובקשר לאמנון צריך לגרום לסיםור להיות מעניין ומותח, אז מערימים קשיים בדרכים שונות ואחת מהן היא המלצתו של אמנון, אבל אל דאגה אמנון יעזור לליאור יהיה עסק משותף והוא אף יצליח, הכל כאן לדעתי ללא ידע מוקדם ולכן לא כתבתי סימן של ספוילר.

../images/Emo21.gif אמנון-טןעה../images/Emo70.gif

בכל אופן אני לא כ"כ מכבב אותו... אבל בלי קשר הוא הגזים קצת עם ההתייחסות שלו לליאור בקשר לעסק עם דניאלה... אני אם נניח מישהי היתה מבקשת ייעוץ בקשר למפעל עם הבן שלי הייתי עושה שני דברים...או שהייתי מייעץ לטובתו...או שלא הייתי מייעץ בכלל... ועצם זה שאמנון נקם בליאור על חשבונות קטנים זה מראה שהוא
של אבא... וזהו

k a b o o k

New member
אמנון צודק ולא צודק..

מאיפה הביטחון שליאור לא יצליח
, אולי כן
, או שאולי הוא מקנא
בכל אופן.. מצד אחד, הוא דואג לידידה שלו, דניאלה, אבל מצד שני הוא שוכח שהוא פוגע בעסקים של הבן שלו, והוא ופגע ביכולת ההתפתחות שלו להקים מפעל של פיצות לבד (
) ללא עזרתו..
בעונה הראשונה אמנון היה נחמד, העונה פחות מאוד..

buber

New member
מיקי הוא החתיך

מיקי אתה הכי חתיך ............... אני חושבת כל הזמן על הדמות שלו ומקווה שלא יהיה כלום עם אליאן

למעלה