אמנון יצחק המלך

אמנון יצחק המלך

בעזרת השם אמנון יצחק בקרוב בטלווזיה, ראיתם מזה ..גם אתם זכיתם

zazaza

New member
עוד נבוב מוח מוחזר בתשובה...

תקראו את ההודעה השניה שלו בכרטיס האישי...

כל הדפקות בפורום

אתם מביישים את חבריכם החילוניים שבפורום עם נימוקים גאוניים שכאלו כמו של zazazazaועוד אנשים משועממים שלא יודעים אפילו באיזה שם לקרוא לעצמם והם באים לקרוא לנו נבובי מוח (הלוואי והוא היה יודע למה הוא התכוון) יאללה סעו סעו כבר תעלמו חסרי שכל צאצאי הקוף שעוד לא התפתחו שבו לכם על הכיסא שממול למחשב ואכלו בננות כמו אבותיכם על צמרות העצים ותנו כבוד לבני האדם מהגזע העליון שנבראו בצלם אלוקים.

zazaza

New member
בהודעה אחת

הצלחתי להפוך אותך לנאצי ממוצע !!! מדהים !!! אני חייב לצטט אותך : "ותנו כבוד לבני האדם מהגזע העליון שנבראו בצלם אלוקים" !!! WOW !!! בתור אדם מה"גזע העליון" יש לך יכולת ניסוח של אוטיסט מהאתר של גליה. חשבת אולי שצירוף האותיות Z ו- A הוא צירוף של ראשי תיבות ? אהבל קטן, זה פורום באינטרנט כל אחד בוחר איזה שם שהוא רוצה... תפקח את עיניך... ואתה, אדוני מהגזע העליון, אנא הפסק להטריד את כל אותם "הקופים" שרושמים כאן בפורום וגש לך לעניינך "העליונים". ואני חייב לצטט אותך לסיום : " יאללה סעו סעו כבר" - כל חיי שאלתי עצמי כיצד מתנסח אדם מהגזע העליון והנה התשובה לפני -> כמו ילד ערס מפגר. מדהים...

Governor

New member
בס"ד. ומה אומר רבך, אמנוני טמפוני,

על זה שאתה בטל מלמוד תורה ושורץ בפורום?

begone

New member
הגזע העליון! לא פחות!

אילתי אוויל - הבן-אדם האחרון שהמציא את הגזע האחרון נקרא אדולף היטלר, ואחרי שהוא השמיד שישה מליון יהודים, הוא התאבד בבונקר. אני מקווה בשבילך ש´הגזע העליון´ זו פליטת פה אומללה ולא יותר מזה. כי אחרת, איאלץ להכריז עליך כעל ´יודונאצי´, הביטוי הקולע שהמציא הפרופ´ המנוח ישעיהו לייבוביץ´.

גזע עליון אתה אומר?

הגזע העליון אמור להיות הכי חכם... רמת השכלה של בוגר ישיבה היא ברמה של תלמיד כיתה ח´ בבית ספר ממלכתי הכי יפה... כן.. אמנוי טמפוני פשוט מלכת היופי... בונה ועושה... כן... הדתיים בהחלט עובדים קשה.. בונים בתים וגשרים עושים יצירות אומנות וירטואוזיות (אם אתה מכיר את המילה הזו בכלל) כן.. הייתי אומר בהחלט שדתיים ובעיקר חרדים הם הגזע העליון... רק שלא!!! ואתה בכלל.. אני מניח שאתה לא התלמיד המצטיין של הכיתה.. אם עוד לא זרקו אותך מבית הספר... "סעו סעו מפה" חחחחחחחחח ערסון צעצוע קטן ועלוב...

ואגב אמנוני טמפוני

אנשים כמוהו צריכים לקבל תקופות מאסר שונות על החזרה בתשובה של קטינים! (אגב יש חוק כזה במדינת ישראל וצריך ללחוץ על המדינה כדי לעכוף אותו!

למעלה