אמן כן יהיה רצון

דורי 1981

Active member

כלומר, כל מי שלא מסכים עם דרך הליכוד ונתניהו אנטישמי? בסדר, תרשמי אותי כאנטישמי גאה.
משהו לא בסדר אצלך, אם זה מה שהבנת מתגובתי (n)
מי שרוצה שבן של ראש ממשלתו יהיה בשבי של חמאס, משהו נדפק שם אצלו למעלה!

דורי 1981

Active member
משהו לא בסדר אצלך, אם זה מה שהבנת מתגובתי (n)
מי שרוצה שבן של ראש ממשלתו יהיה בשבי של חמאס, משהו נדפק שם אצלו למעלה!
הנזק שהוא גורם למדינה בל ישוער. לא זכור לי עוד בן של, שהתבטל כל חייו מול הרשתות החברתיות (כשלא שכב עם גברים כמובן) והיווה מקור בושה למשפחתו ולאומה כולה.

הנזק שהוא גורם למדינה בל ישוער. לא זכור לי עוד בן של, שהתבטל כל חייו מול הרשתות החברתיות (כשלא שכב עם גברים כמובן) והיווה מקור בושה למשפחתו ולאומה כולה.
חולקת עליך על נזק שהוא גורם למדינה וגם אם הייתי מסכימה עמך, רצונך שיהיה בשבי חמאס לא במקום! אני מתפלאת שצריך להסביר לך את זה :rolleyes:

Harrington

Well-known member
מנהל
כלומר, כל מי שלא מסכים עם דרך הליכוד ונתניהו אנטישמי? בסדר, תרשמי אותי כאנטישמי גאה.
זה כמובן עיוות מוחלט וסילוף של הדברים אליהם אתה מתייחס (אלו שכתבתי בתגובה #2 ו@נוסטלגיה טרום קורונה הסכימה איתם). המצאה וסילוף (שקר בלע"ז) שלך נטו שאין לה שום אזכור בדברי.

דורון-55

Active member
לא מאחל לאף אחד לשבת שנה חטוף
במנהרה מאופשת ללא אוויר נקי
אני משוכנע שגם ללא מזון ומים בצורה סדירה
ימין שמאל דעה לכאן או לכאן
לא אמורה לאחל למישהו ובמיוחד לא לבן ראש ממשלה
גם אם עשה נזק למשפחתו כן או לא

דורי 1981

Active member
לא מאחל לאף אחד לשבת שנה חטוף
במנהרה מאופשת ללא אוויר נקי
אני משוכנע שגם ללא מזון ומים בצורה סדירה
ימין שמאל דעה לכאן או לכאן
לא אמורה לאחל למישהו ובמיוחד לא לבן ראש ממשלה
גם אם עשה נזק למשפחתו כן או לא
בני משפחת נתניהו ותומכיהם הם יוצאי דופן. עליהם לא חלים החוקים של בני אדם נורמליים.

Harrington

Well-known member
מנהל
בני משפחת נתניהו ותומכיהם הם יוצאי דופן. עליהם לא חלים החוקים של בני אדם נורמליים.
האמת צריכה להיאמר, ברוך ה' "החוקים של בני אדם נורמליים" לא כוללים בדרך כלל קריאה או שאיפה/אהבה/רצון שיהודי כלשהו ייחטף על-ידי ארגון טרור רצחני ושונא ישראל ויימנה על חטופיו/שבוייו.

אין אלא להודות לקב"ה שאלו שרואים בקריאות נלוזות ובזויות כאלה "חוקים של בני אדם נורמליים", מעבר לכך שהם כמובן רחוקים מאוד מלהיות נורמליים, הם מתי מעט בחברה ובציבור הישראלי. מיעוט זניח וחסר משמעות, על אף שהוא עושה רעשים כאילו הוא הוא המדינה.

למעלה