אמן יירבו כמותם:)

יוטו

New member
חבל שרק ב4.8 אחוזים

ציפיתי ליותר , ואני מקווה שבשנה הבאה מספר המתיישבים בשומרון עוד יכפיל את עצמו

negative

New member
אלוהינו בדרכו למנות את אולמרט

לראש ממשלה. חייבים לעצור אותו.

negative

New member
*אתה

לא. פשוט תראה לי משהו שהולך לשנות את זה. (בשביל הפרוטוקול אני לא תומך בקדימה אבל זאת המציאות)

negative

New member
אופס...תיקון

חשבתי שהתכוונת "את אלוהים" בשאלה האם אני אלוהים. (את עם פתח מתחת לא') אז כן , התכוונתי לעצור את אלוהים. יוחאי קיווה שאותו האלוהים יכפיל את מס' המתנחלים וכתגובה אמרתי שאותו האלוהים ממנה את אולמרט , ככה שלסמוך עליו בעיניים עצומות לא יעזור.

noamgk

New member
אלוקינו או הסקרים?

זה לא משנה, רק שתהיה לך נקודה למחשבה. האלטרנטיבות (ביבי, פרץ) גם לא ממש קורצות לנו. אבל אנחנו לא מפחדים מדרך ארוכה. אנחנו נקום אחרי כל נפילה ואנחנו ננצח בסוף.

noamgk

New member
לא...

אבל מה שכן, יהיו יותר חיילים שבאים מהתנחלויות, ככה שתוכל לחסוך את ההתבכיינות (או חלק ממנה) הכרוכה בשירות בצה"ל ובהגנה על המולדת.

noamgk

New member
אם צריך להלחם כדי להגן על המולדת,

תעשה את זה. בלי להתבכיין, או שלא תתגייס בכלל.

lithium1914

New member
אתה מתכוון להתגייס?

כמה ימים אתה מתכוון לשבת בכלא על סירוב פקודה?

noamgk

New member
כמובן.

ואשב בכלא כמה שידרש על אי-ציות לפקודה שנוגדת את תורת ה'. אני מתגייס כדי להגן על עם ישראל וארץ ישראל, לא כדי להוציא משפחות יהודיות מהבתים שלהן.

noamgk

New member
אני אוהד את "מפעל ההתנחלויות".

אני גם אוהד את מפעל היישובים והערים היהודיות בארץ ישראל בכלל. במילים אחרות: אני "אוהד" (אם ככה תרצה לקרוא לזה) את ישיבת העם היהודי בארצו. לא חשוב לי שמתנחלים יסכנו את חייהם, מהסיבה הפשוטה שאצלי אין הבדל בין מי שגר בעותניאל לבין מי שגר בנתניה. מבחינתי מסוכן לחיות בירושלים ובתל אביב בדיוק כמו שמסוכן לחיות בקריית ארבע ובקרני שומרון (ובעצם - הרבה יותר: ביש"ע מאוד נדיר שאדם דוקר מישהו ברחוב או בפאב בגלל בחורה או סיגריה - וגם לא חסרים מקרים של ילדים בבתי ספר יסודיים ובחטיבות הביניים - אם בכלל, וגם מספר תאונות הדרכים וכמות הזיהום באוויר נמוכים יותר). מה גם שאני לא רואה בעייה בסיכון החיים בזמן השירות הצבאי. הרי בשביל מה אתה מתגייס? כדי לאכול לוף? אתה מגן על התנחלויות והן מגינות על תל אביב. אני לא דורש את עבר הירדן המזרחי למרות שירדן היא חלק מארץ ישראל השלמה, את זה אני משאיר למשיח. בינתיים אני דורש את המינימום שטח כדי לשמור על הביטחון של היהודים בארץ הזאת, והמינימום הזה מחייב שליטה ישראלית מלאה על יהודה, שומרון, הגולן וחבל עזה כשהם ריקים מטרוריסטים.

למעלה