"אמן השנה"

I מ י ר ב I

New member
"אמן השנה"

אמנם זה לא ממש בתחום המוזיקה אבל עצם היותו אמן הפורום הוא גם המקום לזה. כתבה שהתפרסמה היום בוואלה על אמנים שמפחדים להביע את דעותיהם הפוליטיות בציבור מפחד שיחרימו אותם. אני אישית גם חושבת שאמנים יכולים וצריכים להביע את הדעות שלהם מעצם היותם אמנים וסוחפים אחריהם ציבור,אני לא בעד שטיפת מח וכו אבל להביע דיעה פוליטית לא חושבת שיש בעיה עם זה שמאלנית או ימנית באשר תהיה... http://e.walla.co.il/?w=/221/1420718

לפני שהוא אומן הוא בן אדם

ולכן זכותו שתהיה לו דעה לא משנה מה. בן אדם שמאמין בX רק בגלל שאריק אמר ככה- זה אומר הכל עליו

בן אדם שלא מחזיק בדעות משל עצמו

וכל כך קל לשטוף לו את הראש על ידי אמירת שמות של סלבס הוא בן אדם שאני מרחמת עליו זו דעתי

אוריהפ

New member
אוי אוי אוי אריק...

הייתי הערב בהופעה שלו, ממש נהנתי... צר לי מאד לקרוא על מה שאריק אמר בזמן המלחמה. אני שוקל עכשיו אם בכלל לפתוח את הדיסק שקיבלתי בהופעה, פשוט בא לי לזרוק אותו. גם אני מצטער על כל הרג של חפים מפשע. אבל- היינו במלחמה. ראיתי אויב שמסתתר מאחורי ילדים נשים ותינוקות, ראיתי אויב שיורה טילים ללא אבחנה על בתים במדינה שלנו. אוייב שאין לו שום ערכי מוסר שבעולם. לעומתינו, שאני לא צריך לפרט כמה מוסריים היינו במלחמה והכל הרס או הרג שנגרם על ידינו היה באמת נצרך. מזל שאנחנו, החיילים, לא שמענו דברים כאלה כשהיינו בפנים. איזה החלשת רוח לחימה נוראית! כאילו מה? מה באנו לעשות? לתת לילדים באשקלון לישון בשקט?? ועל זה הבן אדם בוכה??? צר לי אריק, מעכשיו יהיה לי יותר קשה לשמוע אותך. מעבר לזה שאני מעריך את היצירתיות ואת המוכשרות שלך, יש את הבן אדם עצמו, וקשה לי עם זה. מצטער אם זה לא קשור כ"כ לפורום. אם יהיה לזה תגובות אני לא יראה אותם בקרוב, אני יוצא לצבא עוד שעה. שבוע טוב!

למעלה