אמן השבוע [3] - HIM

inbal287

New member
../images/Emo58.gifציטוטים

"כן אני אוהב את הרעיון של להזדקן. אני מקווה שלא אאבד את השיער שלי לפני גיל 50! אבל ברצינות, אני אוהב אנשים זקנים. זה בטח נהדר להיות בן 70 עם המון ילדים ונכדים" וילה, 2000
שאלו את וילה איזה שיר יתנגן בלוויה שלו, מכל סיבה שהיא והוא ענה " Black Funeral של Mercyful Fate, כי אין סיבה שלא"
"נשים אוהבות דברים כמו בובות. אני קונה בובת ברבי לכל דייט ראשון שאני יוצא אליו. מתנה שווה יותר מאלף מילים" וילה.
"אין לי זמן לחלום מכיוון שאני עסוק בלעבוד קשה כדי לגרום לחלומות שלי להתגשם. אתה יכול לחלום כל החיים ואיך היית רוצה שהם יהיו, אבל זה לא אומר שמימשת את זה. זה תמיד קשה בשבילי לדבר על התכונות החיוביות שלי, עדיך לשאול את חברי הלהקה האחרים בנוגע לזה. יש אנשים שאומרים שאני רומנטיקן, אחרים אומרים שאני לא. אבל תרשו לי להגיד שאני מעדיף להכניס את הרומנטיקה שלי למילים של השירים במקום לרוץ עם פרחים אל אישה" וילה.
"אנחנו הגרסה השלילית של בון ג'ובי. הדברים הטובים רעים, והרעים טובים. למען האמת רצינו לקרוא לאלבום הראשון שלנו "Slippery When Dead" אבל בסוף חשבנו שזה חסר טעם. לא רצינו שאנשים יקראו לנו נקרופילים... לפחות עדיין לא!" וילה.
"זה היה רעיון של הבימאי לא שלי. אני שונא את כל עניין האיפור הדפוק הזה" התגובה של וילה לשאלה על עניין האיפור הכבד בקליפ של Join Me.
שאלו את הלהקה מה הם יעשו עם הכסף שהם מרוויחים: וילה:"שום דבר מיוחד" מיגה:"שברולט ישנה, זה יהיה מגניב" ליילי:"גיטרות!" ברטון:"חברה..." גאס:"אני אקנה כרטיס טיסה לראות משחק הוקי קרח של פינגווינים"
"הרבה אנשים חושבים שאנחנו להקה רעה. אבל אנחנו לא. אנחנו מנשקים תינוקות לפני המצלמות, אנחנו מחלקים חתימות – אם אנחנו חייבם גם על התחתונים"
וילה.
"What a Fuck!" – התגובה של ליילי על הרעש שנוצר מסביב לHIM אחרי השחרור של Join Me.

inbal287

New member
../images/Emo58.gifומה הלאה?

לפני חודשיים יצא דיסק האולפן החמישי שלהם, יחד עם הסינגל Wings of a Butterfly. כרגע הם עסוקים בקידום האלבום בארה"ב וגרמניה, ועובדים על הסינגל החדש – Vampire Heart - שיצא בסביבות דצמבר. אח"כ הם מתכננים להגיע בפעם הראשונה לאוסטרליה, שבה הם כמעט ובכלל לא מוכרים וצריכים להוכיח את עצמם מההתחלה. בסביבות מרץ הם יצאו לסיבוב הופעות בגרמניה יחד עם הראסמוס ונגטיב. וילה התארס לא מזמן לחברתו, ומי יודע, אולי גם חתונה תהיה השנה. מה שבטוח, נשמע מהם עוד הרבה
.

inbal287

New member
../images/Emo70.gifדבר אחרון../images/Emo70.gif

תודה לקארין [milkshakit] על העזרה עם הקליפים
. ואם נהנתם לקרוא, או אם אתם אוהבים את HIM, את יותר ממוזמנים לבקר בקומונה שלהם, נשמח לראות אתכם שם
. עכשיו אתם סוף סוף יכולים להגיב
.

מושיק20

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo26.gif איזו השקעה../images/Emo59.gif ../images/Emo45.gif

שיחקת אותה
מאוד נהנתי לקרוא עליהם. לא ממש הכרתי אותם עד עכשיו ובהחלט למדתי לא מעט עליהם כרגע. פישששש איזה ידע
נהנתי

milkshakit

New member
כפרעלייך ../images/Emo99.gif

HIM
כל הכבוד על ההשקעה, עשית את זה מצוין!!
גיליתי דברים חדשים על הלהקה הכי אהובה עליי :))

../images/Emo2.gif וואו!

כל הכבוד
לא היה לי מושג מי הם וזה.. ח"ח על העבודה הרצחנית
משהו שרציתי לשאול.. איך אומרים את השם שלהם?
HIM כמו אותו/לו באנגלית, או פשוט אייצ' איי אמ?

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif

HIM כמו אותו/לו באנגלית
ותודה

just jenny

New member
חחחח בגלל זה לא הבנתי..

אני עושה לחברה שלי איזה להקות יש לה באמפי והיא עושה לי אחת מהלהקות "אייג' איי אמ" כשהיא התכוונה ל-HIM לא הבנתי מה היא רוצה מהחיים שלי

psychoit

New member
עינבל כל הכבוד מתוקה../images/Emo140.gif

קראתי הרבה.. אני לא אוהבת לא הלהקה אבל כל הכבוד על ההשקעה ואני חייבת לציין שואלו הוא אחד האנשים היפים שראיתי..

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif ../images/Emo122.gif

אין לי מושג למה כתבתי אמן השבוע 3 במקום 9

DAN1EL

New member
כל הכבוד../images/Emo70.gif../images/Emo47.gif ../images/Emo97.gif

אני לא אוהב את הלהקה (רק את Join Me בזמנו) אבל כל הכבוד על ההשקעה הענקית
(וזה ממש נראה מושקע)

DAN1EL

New member
אה ועוד משהו ../images/Emo97.gif

איך הגעת לזה שזה אמן השבוע 3?
להיות הפינה העשירית! (או התשיעית אם לא מחשיבים את דייויד בואי)

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif ../images/Emo3.gif

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=150&msgid=66680550

Fairy Of Music

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo80.gif../images/Emo15.gifWOW

ענבל, את אלוהית.
וואו וואו וואו...נהניתי לקרוא.
ח"ח על ההשקעה!

molipizza

New member
אעעעע

מושלמת! כל הכבוד על ההשקעה! חחח לפחות הדבר המעופף הענק והשחור לא אחרייך יותר... מוהאאהאהאהא
מדהיםםם

למעלה