אמן בפיסול מיקנעם גם אנחנו בעיסת ניר יכולות לקבל ממנו השראה. תהנו.
ר רחל248 New member 23/1/07 #2 |תפוזיופי,שכחתי לצרף את האתר,אז הנה כל כך מקוררת שבקושי רואה מה שאני עושה.... אבל לא מותרת על הפורום.
|תפוזיופי,שכחתי לצרף את האתר,אז הנה כל כך מקוררת שבקושי רואה מה שאני עושה.... אבל לא מותרת על הפורום.
ע ענת אורפז New member 23/1/07 #5 רחל248../images/Emo140.gif קודם כל, תהיי בריאה מהר, כי הרי הכי חשוב - הבריאות !!! והאתר - יופי של עבודות ותודה שאת חושבת עלינו !!! בגלריה של פסלי הגן יש מספר פסלי רקדנים ורקדניות - מרשים !!!
רחל248../images/Emo140.gif קודם כל, תהיי בריאה מהר, כי הרי הכי חשוב - הבריאות !!! והאתר - יופי של עבודות ותודה שאת חושבת עלינו !!! בגלריה של פסלי הגן יש מספר פסלי רקדנים ורקדניות - מרשים !!!
א אסנת אבידן New member 23/1/07 #6 רחל תודה קודם כל תרגישי טוב בקשר לאמן אני הייתי בטוחה שאני יכולה להבדיל בין עבודות שנעשו בעיסת נייר וכאלה שלא. אז זהו כנראה שאני לא ממש יודעת להבחין. חלק מהעבודות נראות מעיסת נייר שומו שמיים!!!
רחל תודה קודם כל תרגישי טוב בקשר לאמן אני הייתי בטוחה שאני יכולה להבדיל בין עבודות שנעשו בעיסת נייר וכאלה שלא. אז זהו כנראה שאני לא ממש יודעת להבחין. חלק מהעבודות נראות מעיסת נייר שומו שמיים!!!
ר רחל248 New member 23/1/07 #9 תודה על איחולי ההחלמה!גם אני אהבתי את הרקדנים בפסלי החוץ של האומן. אז קדימה לעבודה...........מי שמדברת.....חה, חה, חה.
תודה על איחולי ההחלמה!גם אני אהבתי את הרקדנים בפסלי החוץ של האומן. אז קדימה לעבודה...........מי שמדברת.....חה, חה, חה.