אממ

השלישיה המקורית לא קיימת עוד

וזו בדיוק היתה הנקודה שלי. מוטורהד זה למי.

LEATHER REBEL

New member
במקור זה היה רביעיה

וגם בהמשך זה הפך מדי פעם לרביעיה. לא משנה. נחמד לדעת שיש עובדות שאת לא מתווכחת איתן.

melancholy man

New member
לא הכל בחיים זה עובדות

מה שציף אמרה, בסוף היום דיי נכון, ושלישיה אחת שהחזיקה מעמד, בהרכב כזה או אחר, לא מפריח את זה, יותר מעניין לדבר על מה זה אומר לגבי הרכב של להקה, על הדנימקה בתוך הרכבים ועל האופן שזה מקבל ביטוי גם במוסיקה, מאשר לנסות בכוח למצוא דוגמאות הפכות, או להביך מישהו.

epitaph

New member
ויש גם שלישיות...

עם אגו עצום של כמה מחבריה שהצליחו להחזיק 8-9 שנים...

Mr Mustard

New member
נשמע מעניין

ומשמעותי במיוחד, בעיקר לאור העובדה ש"הלהקה" אף פעם לא קיבלו כאן יותר מידי תשומת לב.יש סיכוי שאת (או מישהו אחר) ירחיבו על ההשפעה של האלבום הנ"ל?

psychodoodle

New member
יש סיכוי שמישהו לא

שם לב לסקצית המאמרים ,הכוללת כמה וכמה מאמרים בנושא הבנד . ובאופן כללי ,הפורום הזה מתקיים כבר זמן רב (גם אני חדש יחסית) אז כבר דובר כאן על הרבה .נא לבדוק קודם לפני קביעת כל מני עובדות לא מדויקות

Mr Mustard

New member
אני מניח שאתה צודק...

למרות שנדמה לי שזו ממש לא הייתה הנקודה שלי. אבל העיקר ששמת סמיילי
האמת היא שכבר הרבה זמן אני רוצה לרכוש לעצמי את האלבומים של The Band אבל משום מה אני תמיד בוחר במשהו אחר בסופו של דבר. אבל בכל זאת, בזמן שכיסחתי את הדשא היום שמעתי (בפעם האלף...) את ההופעה של דילן ב66 ברויאל אלברט הול, והפעם, אחרי הדיון שהיה לנו פה, הקשבתי טוב טוב גם לביצועים של הלהקה בחלק השני של ההופעה. בלי ספק מדובר בלהקה מוכשרת שמנגנת פה רוק-בלוז עם אנרגיות עצומות- כמעט פאנקיות. באמת הופעה מדהימה, ובלי ספק האלבום האהוב עליי של דילן.

AeroTom

New member
אחת מהלהקות היותר אהובות עלי

האמת היא שבמיוחד ב-2007 אני שומע אותם המון. אשמח לכתוב על האלבומים שלהם במקרה הצורך. להקה שבהחלט צריך להכיר לעומק למי שלא עשה זאת עדיין.

garcia

New member
אז יאללה

שנס מותניים וכתוב על האלבום הכי טוב שלהם - Rock Of Ages. זה היה האלבום הראשון שלהם שקניתי.

AeroTom

New member
אחד מאלבומי הלייב היותר אהובים עלי ../images/Emo13.gif

אעשה זאת, בהחלט.

למעלה