אממ

bloaa1

New member
אממ

מה אתם אומרים- חובשת, או מאבחנת מדעי התנהגות?

plomphy

New member
ממד"ה זה מחלקת מדעי ההתנהגות

או משהו בסגנון הזה קצת הגיון בבקשה..

התפקיד הזה מעניין..?

פשוט דירגתי את האשכול בעדיפות שניה.. (מאבחנת פסיכוטכנית, מאבחנת מדעי התנהגות) ואני אשמח אם מישהו יוכל לספר קצת על התפקידים.. (יותר על מאבחנת מדעי התנהגות)

אם הייתם לכם בחירה...

מאבחנת מדעי התנהגות או מאבחנת פסיכוטכנית מה הייתם בוחרים ולמה..?

Run And Hide

New member
מדעי ההתנהגות.

כי לא חושבת שבא לי לראיין ולאמת נתונים כל היום וגם אני לא רוצה לחזור יומיות..

תודה.. עוד מישהו..? ../images/Emo13.gif

גם אני לא רוצה לחזור יומיות והאמת שהתפקיד נראה לי כבר עכשיו קצת יותר.. אבל מעניין אותי לשמוע מה אנשים אחרים חושבים..

אולי בכל זאת מישהו יכול לספר..?

ואני מדברת על מעבר מה שכתוב באתר.. אולי מנקודת מבט אישית יותר..? אמממ או סתם מה נראה לכם יותר..? כבר הגענו לעמוד 5..

פסיכוטכנית ../images/Emo3.gif

קודם כל, בקשר ליומיות: יהיו לך 4 חודשי קורס שבהם לא תחזרי יומיות ואח"כ אפשר גם לבקש לשרת בלשכה רחוקה מהבית ולגור בבית החייל או לקבל המרת הלנה. השירות עצמו הוא ממש לא לראיין ולאמת כל היום. המאבחנות עוסקות גם במבחני הדפ"ר ובפרוייקטים מקצועיים שונים (ביניהם המיונים הראשוניים לצוות אוויר). יש גם אפשרויות קידום לתפקידי מש"קים, הדרכה בסגלי הקורס ותפקידי פיקוד וסגל בתוך החוליות הפסיכוטכניות עצמן. מעבר לזה הקורס ממש מעניין, תלמדי שם המון דברים שתוכלי לקחת איתך לחיים, מבקרים בגדודים קרביים ובתי-כלא צבאיים, זוכים לראיין המון אנשים, שומעים המון הרצאות על סמים, דתיים, הומואים ולסביות, שפת גוף, עולם הפשע וכו'... בגדול זה אחד התפקידים האיכותיים ביותר בצה"ל, ונמצאות שם מהמובחרות שבבנות.

josie1986

New member
את יודעת שגם לשכ"ג רחוקה מהבית

זה יומיות. המושג יומיות מתייחס לכך שאת יוצאת בכל יום מהבסיס, וזה לא משנה איפה את לנה. בכל מקרה, אין ספק שהתפקיד מעניין, אבל תלוי מה בפועל תעשי.

YuVI88

New member
מובחרות על פי צה"ל.

וזה מצחיק איך שתמיד כשלתפקיד יש דרישת קב"א גבוהה עושים ממנו איכותי ומעניין. וזה באמת לא נאמר מתוך זלזול או משהו,חלילה.

זהו שבגלל זה...

בהתחלה הייתה לי השקפה מעוותת.. ואמרתי שפסיכוטכנית יותר טוב.. אבל תכלס אמרתי את זה בגלל הדרישות הגבוהות.. שאם כבר קיבלתי את זה אז לנצל ולהיות בתפקיד שנחשב איכותי מהצבא.. אבל כשהתחלתי לפעול בהגיון נדמה לי שמאבחנת מדעי התנהגות מעניין יותר אבל אני לא בטוחה בגלל זה באתי לקבל פה חוות דעת של אנשים שיודעים..

למעלה