אממ

bashbashit

New member
אממ

אוקי בגלל שרק לפני כמה ימים הבנתי שהחברה הטובה שלי היא לא בדיוק מה שחשבתי, בנוסף לכל שאר החברות... החלטתי להיות חופשיה, להסתובב עם מי שבא לי כמה שבא לי איך שבא לי ומתי שבא לי בלי לקרוא לאף אחת הבעיה היא שאין לי כל כך הרבה חברות שאני יכולה להתנהג ככה הכרתי עכשיו חברות חדשות מבי"ס אחר ואני ממש מנסה להתחבר אליהן כי הן ממש חמודות אבל מרוב ששום דבר לא מצליח לי בקשר להתחברות עם אנשים(גם בנים) אני פשוט עם הרגשה כזאת בלב כאילו זה לא יקרה אבל אני לא מראה את זה מבחוץ... אני יודעת שזה לא חדש(ובאמת שגם לי לא)... אבל אני מבואסת מכל הקטע הזה שכולם דואגים רק לעצמם בקיצר מה אני אעשה?

sh53

New member
אולי את צריכה יותר זמן

בי"ס התחיל בספטמבר ואנו רק ב- 2.10.06 והיו חגים באמצע וגם שבתות, אולי לא עבר מספיק זמן כדי לבסס את מעמדך בחברה וע"מ תרגישי חופשיה ובטוחה בין החבר'ה?

sweetdreams

New member
חבל שלא פירטת יותר..

אבל עם זאת, אני בעיקר קיבלתי את התחושה שאת עדיין מאוד מדוכאת ומאוד מושפעת ממה שקרה עם החברה שלך.. ואי אפשר להאשים אותך, עברו בסך הכל מספר ימים מאז.. בנוסף לכך, אני מצטרפת לדבריה של שושי, שעדיין תחילת השנה, ובי"ס חדש, וחגים וכל זה.. לוקח זמן להתאקלם, להכנס לשגרה מחדש, ואז גם יווצרו קשרי חברות.. אני חושבת שעוד כמה שבועיים-שלושה את כבר תרגישי יותר טוב, ואם לא אז את תמיד מוזמנת לחזור עם מעט יותר פרטים, אולי יש כאן משהו אחר שפיספסנו. אבל במקומך לא הייתי מוטרדת לגבי זה עכשיו. לכי עם הלב שלך, תמשיכי לעשות מה שבך לך, תנוחי, תבלי עם מי שאת רוצה.. הזמן הוא התרופה הטובה ביותר, וגם את מה שהוא לא מצליח להשכיח לגמרי הוא לפחות משכך והופך לפחות כואב..

bashbashit

New member
...

הבית ספר לא חדש אני בכיתה י"א.. זה אותן חברות רק חבל שהן כבר לא ממש חברות.. כבר נמאס מזה ממש...אני רק מחפשת להיו תבסדר עם כולם אבל מצד שני שגם יהיה לי טוב ואני ארגיש שיש לי בכלל חברות

sh53

New member
חזרתי לקרוא את ההודעה הראשונה

ולא הבנתי כמה דברים: כשכתבת: "החלטתי להיות חופשיה, להסתובב עם מי שבא לי כמה שבא לי איך שבא לי ומתי שבא לי בלי לקרוא לאף אחת" - האם הכוונה שאת מעוניינת בחברות, אך גם מעוניינת בחופש ולא מוכנה לוותר על כך? לעשות מה שבא לך בלי להתחשב באחרים (לא שופטת ולא אומרת שום דבר בנדון, פשוט מנסה להבין). האם החברות החדשות הן מבי"ס אחר ואותן את רוצה להכיר ובהן את רוצה להשקיע?

bashbashit

New member
אז ככה

שכתבתי את המשפט הזה התכוונתי שכמו שחברות שלי דופקות אותי אז גם שאני לא כזה אעשה חשבון אני פשוט רוצה שיהיו לי הרבה חברות ואני אסתובב מתי שאני רוצה ועם מי שאני רוצה בלי לקרוא לאף אחת או לחשוב מה כל אחת תגיד החברות החדשות מבי"ס אחר אני רוצה להכיר אותן יותר כי באמת כבר המון זמן שאני רוצה להכיר חברות חדשות וזה יצא ממש ממש במקריות

sh53

New member
ואיך מבחינת שעות הלימודים

ושעות הפנאי מבחינת החברות החדשות מהבי"ס החדש? יש לכן שעות רבות לבסס את החברות ביניכן? יש לכן דברים משותפים לספר אחת לשניה? יש ענין גם מצידן להשקיע בחברות הזאת (שלא יהיה מצב שזה רק חד צדדי)?

bashbashit

New member
..

יצאנו פעם אחת בסופ"ש כי אלה ימים שהכי קל להיפגש,זה נחמד יש דברים לדבר נראה לי נפגשנו רק פעם אחת אני לא כל כך יודעת ואני חושבת שיש גם מצידן עניין כי שאלו אם אני רוצה להיפגש שוב

למעלה