אממ.. אולי נחיה קצת את הפורום?
ש שלי פאר New member 26/6/06 #6 אני לא חושבת שאפשר להחיות את הפורום אבל אפשר בהחלט להתלהב שאנחנו חלק ממנו ובלעדיינו הוא לא היה קיים...
אני לא חושבת שאפשר להחיות את הפורום אבל אפשר בהחלט להתלהב שאנחנו חלק ממנו ובלעדיינו הוא לא היה קיים...
ה הציורים של יובל New member 26/6/06 #7 למה בלתי אפשרי../images/Emo35.gif "זה יתכן, זה אפשרי, כל עוד אנחנו כאן שרים..." סתם, אבל למה לא בטח שזה אפשרי
למה בלתי אפשרי../images/Emo35.gif "זה יתכן, זה אפשרי, כל עוד אנחנו כאן שרים..." סתם, אבל למה לא בטח שזה אפשרי
ש שלי פאר New member 26/6/06 #8 לא יודעת למה! אנחנו חמישה אנשים פה וזה מספיק לדעתי! מישהו יודע איך מחזירים למחשב משהו שמחקתי בטעות?
R RTur New member 26/6/06 #9 יש משהו בדברייך.. אני חושב שאחת הסיבות שהפורום לא מתעורר זה כי רוב הקהל של דודו הוא דווקא מבוגר יותר - והם מה לעשות, לא כותבים בפורומים חח (וזה מנסיון שהיה לי בכמה הופעות שלו.. אני הייתי בערך היחיד שמתחת לגיל 18 חח..)
יש משהו בדברייך.. אני חושב שאחת הסיבות שהפורום לא מתעורר זה כי רוב הקהל של דודו הוא דווקא מבוגר יותר - והם מה לעשות, לא כותבים בפורומים חח (וזה מנסיון שהיה לי בכמה הופעות שלו.. אני הייתי בערך היחיד שמתחת לגיל 18 חח..)