אנשים!! לא היו לכם שיעורי ציונות בביצפר יסודי???
ד דללה New member 19/6/06 #26 את האמת? לא.. לא היו לי שיעורי ציונות/אזרחות או מה שזה לא יהיה ביסודי.. את מה שאני יודעת על התקווה אני יודעת מידע כללי. לא מביה"ס היסודי שלי..
את האמת? לא.. לא היו לי שיעורי ציונות/אזרחות או מה שזה לא יהיה ביסודי.. את מה שאני יודעת על התקווה אני יודעת מידע כללי. לא מביה"ס היסודי שלי..
ת תמיר1991 New member 20/6/06 #29 גם אני, אבל תמיד טוב להוסיף ידע גם מבצפר, לדעתי. אלא אם זה מתמטיקה או פיזיקה |מקיא| תמיר.
S Sashka7 New member 20/6/06 #30 גם פיסיקה זה שימושי!!! יש כל כך הרבה דברים שאני יודעת רק בזכות 3 שנים של לימודי פיסיקה בחט"ב... האמת היא שזה דווקא אחלה מקצוע אם ללמוד אותו לידע כללי, ולא להיבחן עליו טל, תגיב משהו על פיסיקה...
גם פיסיקה זה שימושי!!! יש כל כך הרבה דברים שאני יודעת רק בזכות 3 שנים של לימודי פיסיקה בחט"ב... האמת היא שזה דווקא אחלה מקצוע אם ללמוד אותו לידע כללי, ולא להיבחן עליו טל, תגיב משהו על פיסיקה...
S Sashka7 New member 20/6/06 #33 לאו דווקא. אתה יכול ללמוד את זה סתם מתוך סקרנות. לפחות את היסודות והבסיס.
ת תמיר1991 New member 20/6/06 #34 אבל בבצפר, נבחנים על זה../images/Emo2.gif את [היית] בפיזיקה מוגבר? תמיר.
S Sashka7 New member 20/6/06 #37 לא לא, אני פרשתי מפיסיקה אחרי כתה ט'. 3 שנים הספיקו לי... אתה יכול ללמוד את זה לא בביה"ס, או שנגיד בטח למדת גם קצת בחטיבה, כאשר לא נבחנתם על זה...
לא לא, אני פרשתי מפיסיקה אחרי כתה ט'. 3 שנים הספיקו לי... אתה יכול ללמוד את זה לא בביה"ס, או שנגיד בטח למדת גם קצת בחטיבה, כאשר לא נבחנתם על זה...
ת תמיר1991 New member 20/6/06 #38 אני עכשיו מסיים חטיבה, וכן - הייתי חייב ללמוד פיזיקה, וגם שנה הבאה אני חייב, וכן - נבחנו על זה במבחנים שנראים כמו בגרות, אבל לא בגרות. בעעעע שונא את זה. תמיר.
אני עכשיו מסיים חטיבה, וכן - הייתי חייב ללמוד פיזיקה, וגם שנה הבאה אני חייב, וכן - נבחנו על זה במבחנים שנראים כמו בגרות, אבל לא בגרות. בעעעע שונא את זה. תמיר.
S Sashka7 New member 20/6/06 #39 חח לא נורא, אני בטוחה שלא תגביר את זה , אז הבעיה הזו תסתיים בשבילך עוד מעט...
S Sashka7 New member 21/6/06 #42 חח הכי גבוה שהיה לי בפיסיקה היה 90 בכתה ז' במחצית ב'... מאז זה רק ירד...