אממ...

לזכותה של ספירס יאמר שהיא טוענת

השכם וערב שהכוונה בSLAVE FOR YOU היא למוזיקה, כלומר היא עבד למוזיקה. (על שיר אחר שלה I WAS BORN TO MAKE YOU HAPPY לעומת זאת..)

Boojie

New member
מאנוור היא להקה די ילדותית,

שחביבה בעיקר על תלמידי תיכון... נורא פלאשי וזוהר, אבל לא ממש איכותי מוזיקלית. ולגבי השיר - השיר, שדווקא לא מוכר לי אישית, הוא טקסט אופייני של יחסי S&M. הרבה להקות הבי מטאל משתמשות ברעיונות מתוך S&M בטקסטים שלהם. בעקרון, אם תשים לב, בטקסט מצויין רעיון אחד שהוא רעיון בסיסי ביחסי S&MK - בחירה חופשית. האשה בוחרת מרצונה להתמסר ליחסים לא סימטריים (ואגב, כנ"ל גם בכיוון ההפוך, כשגבר בוחר להתמסר לגבירה/מלכה, וכמובן גם במקרים של יחסים הומוסקסואליים - דווקא בתחום הזה חוסר האיזון בין המינים לא כל כך נורא - עבדים פוטנציאליים מחפשים מלכות בנרות...). כל עוד אדם בוחר בחירה חופשית בחיים האלה - מבחינתי, שיהיה לו לבריאות. הכרתי כמה וכמה אנשי S&M, מחובבים ועד "מקצוענים", והם בדרך כלל נראים לי אנשים מאוזנים למדי, שמתלהבים ממערכות יחסים מיניות שעשויות להיראות לנו מוזרות במקצת, אבל פרט לכך שפויים ונורמלים. כך שזה באמת לא מטריד אותי.

ספיר ק

New member
חשבתי שרק לי היה נדמה שזה שיר על

S&M... ובוג´י צודקת, בהרבה מקרים (נדמה לי שברוב המקרים) הגברים הם העבדים...

מנהלות יקרות, אולי אפשר למחוק את ../images/Emo67.gif

השירשור הבלתי נדלה הזה? לוקח לי חצי שעה בכל פעם לעבור עליו..

ממש לא כשהוא מופיע בפורום פמיניזם../images/Emo5.gif

לי יש המוני נושאים שמדי פעם בוער לי לגעת בהם, עקב מילה שנאמרת כאן ואני מחזיקה את עצמי קצר. הבנתי כבר מהתחלה שהמנהלות מעונינות שהדיונים יתמקדו בנושא הפורום ולא יתפרשו על פני כל הגלובוס. אני מסכימה בכל ליבי לגישה הנ"ל. השירשור הזה יכול להיות נפלא מרתק ומענין בפורום "מטאל" או מוסיקה" או תחביבים. או סתם במקום אחר. כשנוצר שירשור ענק כזה, ואין לו שום קשר לפמיניזם, והוא הולך וגדל, סימן שצריך פורום בנושא ואפילו דחוף. עם זאת, השירשור דוחף לאחור דפים שהם מענין הפורום ויש בהם הודעות תגובות שעכשיו, לא יזכו יותר להתייחסות ומאד חבל על כך.

Boojie

New member
ואני דווקא חשבתי

ששירשור שעוסק בשאלה של טקסטים שוביניסטיים בשירי מטאל (ובאופן גלובלי יותר בשאלה אם מטאל זו מוזיקה שוביניסטית ואם כן למה) הוא שירשור רלוונטי. ולא רק זה, הוא לא דוחף אחורה "דפים", הוא דוחף אחורה הודעה אחת. ומכיוון שאכן התעוררה בפתיל הזה השאלה של השוביניזם במטאל, הרי שאפילו אם היו בו גלישות לנושאים לא קשורים, אני לא חושבת שהשירשור לא רלוונטי לפורום.

נכון, את צודקת. יש דעות בענין

טקסטים נשיים שהן חשובות לי. חבל שהן הולכות לאיבוד בים התגובות על חיבה למוסיקה כזו או אחרת. את עובדת הדחיפה לאחור של הודעה אחת - לא ידעתי. תודה שהערת. אשמח לעורר שירשור שיעסוק בנושאי תכנים נשיים בשירים. מה דעתכן על נושא כזה למיפגש? - קל ומעורר השראה?

Zed off

New member
זה לא שיר S&M...

אם היית מכירה יותר שירים של מאנוור היית יודעת שבהרבה מהשירים שלהם הם שרים על כמה שהם עליונים, וגם בהרבה שירים שלהם יש דימוים שוביניסטים - May your sword stay wet like a young girl in her pride - Rip their flesh Burn their hearts Stab them in the eyes Rape their women as they cry להקה גדולה...

Boojie

New member
אני מכירה עוד שירים של מאנוור.

תתפלא. מאנוור, למיטב זכרוני, מתאפיינים בהרבה מאוד מוטיבים אפיים, ובהתבססות מעמיקה על סגנון ימי הביניים, מלחמות אבירים וכדומה (כן, החרב. מוטיב חוזר.) חלק מה"זוהר" החביב עליהם. זה לא משנה את העובדה שהטקסט לעיל הוא טקסט S&M קלאסי, ולא סתם מוצג שם הרעיון שהאשה בוחרת בחיים האלה. אני אישית מכורה ל-Type O Negative (שיש להם כמה טקסטים מחרידים למדי, חייבים להודות, לאור חיבתם העזה לזעם על צורותיו השונות), ולטעמי האישי הם אוכלים את מאנוור לארוחת בוקר, מבחינת תחכום מוזיקלי וטקסטואלי כאחד. אבל איש איש וטעמו אימו, כמאמר אדיפוס...

Zed off

New member
Type O Negative להקה מסריחה...

את חושבת שמאנוור זה פיסגת המטאל בשבילי? חה! אני גם מכיר להקות שType O Negative נראים לידן כמו חבורת נזירות שמחות, Type O Negative עושים מוזיקה דיי מסריחה...יש להקות הרבה יותר מתוחכמות, ומאנוור שרים על ימי הביניים, אל תדחפי את הS&M שלך...

sista

New member
דווקא את בוג´י אתה מתקיף?

זה שאמרת לי בתחילת השרשור לדחוף דברים ל... (לאן? יש כמה אופציות) זה עוד הגיוני אם אתה תוקפני ואלים מילולית. זה לא משהו, אבל מילא. אבל בוג´י? היא הגנה עליך ועל עולם המטאל בנימוקים מושכלים היטב ורחבי יריעה. אז למה שהיא תדחף? האם יוצא לך להמליץ על דחיפה להרבה נשים? כמו למשל המוכרת בקיוסק שאומרת לך "המסטיק עלה ב-20 אגורות?" ואולי כשאמא שלך אומרת לך לסדר את החדר, גם היא מקבלת הוראות דחיפה?

ירון ג.

New member
zed off יש לך משהו להגיד על ../images/Emo110.gif

הטקסטים הללו או שהמטרה היא לפרסם את הטקסטים ולקבל תשובות?? בינתים לא ראיתי דבר שכתבת בנושא מלבד לפרסם אותם ולענות לתגובות באופן אישי.

Zed off

New member
אממ...

המטרה שלי הייתה לראות את כל הפמינסטיות מתעצבנות...זה הכל...

Boojie

New member
אהא. סוף סוף הבנתי.

זאת אומרת שאתה פשוט אידיוט. אני מתנצלת בפני כל חברותי על שטרחתי להתייחס ברצינות לטמבל הזה. טעיתי לחשוב שאולי הוא ראוי להתייחסות.

למעלה