אממ

badphish

New member
אממ

אני בטוח שטחנו את זסה כבר מלא פעמים אבל עדיין אני לא סגור על איך אתם מגדירים את הסגנון הישן של מטאליקה?

Zed off

New member
טראש מטאל, זה לא כלכך קשה...

ואני בטוח שהיו כאלו שיקפצו ויגידו שמטאליקה זה טראש עלוב, ושהם העלבה לז´אנר, וזה דיי נכון, אבל זה הדבר שהם הכי קרובים אליו...

Zed off

New member
גם אני חשבתי ככה...

אבל גליתי שיש להקות שעושות טראש הרבה יותר טוב מהם(לדעתי). חוץ מזה תשים לב שיש הרבה שאוהבים אותם אבל לא דווקא אוהבים טראש(וכמובן שאני מתכוון כאלה שאוהבים מהתקופה הישנה)שזה נראה לי אומר הרבה...

badphish

New member
תודה

אני מאלה שאוהבית רק את הסגנון הישן של מטאליקה ואני לא כל כך מקשיב לטראש אבל זה לא בגלל שאני לא אוהב זה בגלל שאני לא מכיר מספיק טו יש המלצות?

תנסי את testament

לא שמעתי יותר מדיי מהם כדי להמליץ על שירים אבל הם ממש מזכירים את מטאליקה הישנים

נסה גם את

sodom, destruction, kreator, sadus, imagika, coroner, heathen, exodus, exhorder, the haunted, annihilator, slayer, flotsam & jetsam, grip inc, death angel, nuclear assult, overkill, dark angel, וכמובן את sabbat אתה יכול גם לנסות את nevermore ו iced earth שלמרות שהן לא בדיוק ת´ראש, יש להן נטיות לכוון לעיתים.

Zed off

New member
אתה סתם מפציץ בלהקות...

אני חושב שאם הוא נגיד ישמע את sadus הוא יחטוף התקף לב, זאת לא להקה להתחיל איתה, הוא אהב מטאליקה? אז עכשיו שינסה קצת Megadeth,החומר החדש של annihilator גם אולי הוא יאהב, ואז שימשיך רק ללהקות כמו sadus ,kreator וכו...

badphish

New member
לא בדיוק להתחיל

יצא לי לשמוע הרבה מטאל על כול סטגיו ואני פשוט לא נהנה מזה במיוחד

a_duck

New member
אמ...אני מסכים על ZED...

באמת לא נראה לי שמישהו שאוהב מטאליקה יאהב את כל זה...אולי עדיף שישמע קודם SLAYER, FLOTSAM & JETSAM, MEGADETH, IMAGIKA, ANNIHILATOR ואז כבר את השאר אם הוא יאהב את זה בכלל...אני אישית עדיין לא אוהב את רוב הטראש הגרמני... ובקשר לGRIP INC...זה טראש? לא שמעתי כל כך הרבה אבל יש בזה שילוב של אלקטרוני וכל זה וזה נשמע יותר בכיוון של אינדוסטריאל או משהו כזה...וגם הזמר שלהם לא ממש שר טראש...אבל בכל מקרה נראה לי הוא יאהב אותם בלי קשר לסגנון... ובקשר להודעה למעלה בקשר לזה שרוב האנשים שאוהבים טראש אומרים שמטאליקה זאת בושה לטראש בלה בלה בלה...אז האנשים האלה (לפחות הרוב) סתם חבורה של מתלהבים ששמעו שמטאליקה זה כבר לא מגניב ושוללים אותם בגלל הזבל החדש שהם מוציאים...לדעתי שני האלבומים הראשונים הם טראש לא פחות איכותי מKREATOR או אפילו יותר...למרות שזה דפוק להשוות אמריקאים לגרמנים...

Zed off

New member
מממ...

גם אני נגד מתלהבים שאומרים במטאליקה זה חרא, ושהם לא קשוחים ודברים כאלו, אבל אני באמת ובתמים מעדיף את טסטמנט,סלייר,קריאיטור,וכו...אבל עדיין גם לדעתי החומר הישן של מטאליקה הוא טוב...

Wyld stallyn

New member
דיי

מתחיל לעצבן אותי שכל אחד תופס תחת על אנשים שלא אוהבים את מטאליקה תאמין לי אני שומע מספיק פוסי מטאל זה שהם ממוסחרים ברמה של זמרת פופ ולא כבדים וקשוחים מספיק זה לא הסיבה שאני שונא אותם לדעתי master of puppets דיסק מסריח מהחיים (במיוחד השיר עצמו) ride נחמד פלוס, justice סביר, killemall לא משהו על השאר אני לא יידבר בכלל

Alexi Laiho

New member
justice

לדעתי אחד מהאלבומי מטאל הטובים בכל הזמנים .. עם כל החוסר כבוד שלי למטאליקה , זה לדעתי אלבום ממש טוב ומאסטר לא מסריח .. לדעתי והם לא פוסי מטאל קיבינימט ... שירים כמו בלקנד זה טראש איכותי עצבני ונותן בראש ..

a_duck

New member
לא יודע לקרוא?

אמרתי שהרוב ככה...לפחות רוב אלה שאני מכיר...זה אומר שיש יוצאי דופן שפשוט לא אוהבים את המוזיקה...אבל דווקא הרוב שאני מכיר שוללים את הלהקה והדיסקים הקודמים שלהם בגלל שעכשיו הם נהיו דפוקים...כבר קרה לי שנתתי לכמה אנשים לשמוע איזה כמה שירים של מטאליקה ושיניתי להם את השם והם אהבו אותם ואז כשגילו שזה של מטאליקה ישר אמרו שזה חרא... אמ...תקרא את ההודעה לפני שאתה מגיב אליה...

badphish

New member
תודה לכולכם

אני ינסה חלק מהלהקות שכתבתם מתי שאני יקבל adsl בתקווה שזה יהיה בקרוב

Nanook

New member
אוי ההנאות שבחיים

הורדתי כל כך הרבה שירים עם ה ADSL הזה וכל כך מהר

למעלה