אממ

steve vai

New member
אממ

אני צריך בבקשה המלצות ללהקות פרוגרסיב מטאל. משהו בסגנון של savatage,crimson glory ,Sieges Even (בבקשה אל תמליצו על קוונסריך, פייט ורנינג או דרים תיאטר) יש המלצות?

ekrakov

New member
בבקשה:

Adagio,Andromeda,Artenshion,Ark,Azazello,Empty tremor,Power of Omens,Circus Maximus,Ayreon,Fates Warning,Frameshift,P.O.S,Shadow Gallery,Vanden Plas, Evergrey, Symphony X,Warmen,Spiral Architect וכמובן
Stormy Atmosphere

steve vai

New member
אמ

adagio- מכיר בהחלט, אבל אני לא מוצא דיסקים שלהם בארץ, אין אפילו במטאל שופ.. אנדרומדה-מכיר, אבל לא כולכך התלהבתי artension- בהחלט מכיר ark-מכיר לצערי, נקודה אחת לזכותם זה המתופף האדיר שלהם שניגן גם עם מלמסטין azazello- אין לי שמץ מי הם? empty tremor- נשמע כמו תרסיס נגד מקקים- לא מכיר, מי הם? p/o/o- להקה מדהימה, ממש מקצעוית, תענוג..כמובן מכיר אותם בקיצור את הרוב פה אני מכיר, חלקם אוהב, וחלקם לא, יש עוד המלצות? בבקשה

ekrakov

New member
אז ככה..

azazello - להקה מרוסיה ששרה ברוסית אבל מנגנים חומר מדהים ובצורה נהדרת (חלקית מזכירים את I&W של דרים). מומלץ בחום. empty tremor- בהחלת לא תרסיס. להקה טובה ביותר מאיטליה, שרים באנגלית. הלהקה הופיעה גם באלבום הטריביות לדרים.יש להם חומר בהחלט טוב ונגינה מצוינת..

epitaph

New member
יש גם את...

Soul Anema הישראלים. רוב החומר הוא ברוסית אבל זה שאתה לא מבין מילה ממה שנאמר לא גורע מההנאה בהופעה שלהם.

ekrakov

New member
וכאן אתה לא צודק..

הם שרים באנגלית... ואני מקווה שבקרוב יצא להם כבר דיסק ראשון...

epitaph

New member
וואלה...

בהופעה שלהם שהייתי הייתי בטוח שהם שרים ברוסית.

ekrakov

New member
כפכפים...

תשמע לבד.. הנה לינק ל3 שירים שלהם... גם אנגלית וגם פרוג.. http://stage.vitaminic.com/soul_enema

ekrakov

New member
למה ?

אתה לא אוהב אותם? הם ממש טובים לדעתי והם ממש ישתפרו מאז.. עברו שנתיים בכל זאת.. גם הגטריסט שלהם יבגני היה הבסיסט שאתה יודע מי בסוף החליף אותו... החליפו זמרת וצריכים להקליט דיסק בהולנד ניראה לי..

epitaph

New member
אוקיי...

אבל זה שאתה לא אוהב אותם לא אומר שהם לא פרוג.

שלא יהיו פרוג

עדיף להם לא להיות פרוג ושאנשים יקשיבו להם וישפטו אותם על פי טיב המוסיקה שלהם, ולא על פי זה שהם פרוג או לא.

RamiSun

New member
הם התקדמו מאוד מאז טל.

דווקא אחלה חומר יש להם היום.

Rudess

New member
אני מוסיף עוד המלצה

Dreamscape, להקת פרוג מטאל גרמנית, תשמע את האלבום שלהם VERY, ממש טוב.

למעלה