אממ

אממ

אז ככה אנחנו חברים כבר 4 חודשים! הכל הלך נחמד אצלינו, ועדיין נחמד, פחות או יותר. אבל יש בעיה, אנחנו בני 16 לאף אחד מאיתנו אין רישיון, אף אחד מאיתנו לא עובד, ושתינו לא ממש עשירים. אנחנו גרים במרחק של שעה נסיעה אחד מהשני, אנחנו מדברים כל היום בטלפון ומתים לראות אחד את השני, חוץ מזה שיש לנו לימודים בבוקר.. קשה לנו להיפגש. ההורים עוזרים, אבל בכל זאת אנחנו רואים אחד ת'שני פעם ב.. איך אנחנו יכולים להתקרב? יש רעיונות?

seeyou

New member
לאהבה יש כנפיים!

במיוחד בגיל שלכם! אפשר להוסיף מימד נוסף לשיחות הטלפון-מצלמה דרך הנט-כולל שיחות חינם... לחסוך דמי חנוכה ולהיפגש פעם בשבוע... אני הייתי ירושלמי והכרתי בחורה בדימונה... זה היה קשה אבל ...משתלם... בהצלחה... יוסי

ניתקו לו את האינטרנט =\

ועכשיו אנחנו בכלל בקושי מדברים.. אני מנסה להשיג עבודה וגם הוא, אבל זה יפגע לנו בלימודים. ודמי חנוכה, זה חד פעמי
מה עושה בזמן של לימודים?

seeyou

New member
כול דבר רק לא על חשבון הלימודים!

עם הזמן,תגלו שפגיעה בלימודים יעלה לכם ביוקר.... גם אני הייתי שובב בגילכם....ואני מדבר מניסיון! יש פתגם שאומר: אם אתה לא יכול לו...תתחבר אליו... הכוונה,במקום ללכת ראש בראש עם ההוריים-תנסו להפוך אותם לחברים אין לכם מה להפסיד...רק להרוויח! על הבטחה של שיפור בלימודים וקיומם,הוא יוכל לקבל בחזרה את האינטרנט... בעולם של הגדולים יש שיטה:המקל והגזר... החל ממקום העבודה ועד יחסים במשפחה. דרך נוספת היא להתכתב... אני חושב שעל ידי התנהגות טובה בבית תוכלו לזכות ליחס אוהד מצד ההוריים. תזכרי-אין בעולם אדם שיהיה מוכן לתת מבלי לבקש תמורה לעצמו ...חוץ מההוריים! עם יחס טוב מצדכם תוכלו לקבל דמי חנוכה כל שבוע....במידת האפשר. יוסי

shirlyar

New member
כשאוהבים עושים שמיניות (מתוך ניסיון

ולפעמים זה גם בריא לא להיפגש כל יום, וזה טוב שאת מתגעגעת אליו ונורא רוצה לראות אותו, ככה משאירים טעם טוב לאהבה ולפגישות. ואם אתם מיועדים אחד לשני אז תמשיכו כך ותתקדמו יחד בחיים תוציאו רישיון וככה יהיה קל יותר , ומי יודע אולי עוד כמה שנים לא עוד הרבה תוכלו לגור יחד או לישון אחד אצל השנייה.

איך עושים רווח?

אני אמא לילדים בוגרים. המלצתי לא לשבור את הראש יותר מידיי. לשמחת כולנו, יש המון חגים, חופשים, ויש סופי שבוע. למה להיות במתח? ואם להורים שלכם יש מכונית, אפשר להעזר בהם מידיי פעם. גם אני הייתי נהגת ותרמתי את חלקי בעניין הזה. אתם צעירים וכל החיים לפניכם. אתם תלמידים ולכל אחד מכם יש בודאי עיסוקים אחרים ותחביבים כך שהשד לא נורא. וזה נורא רומנטי להתגעגע לחבר או לחברה. הרצון הזה להיות יחד הוא כייף גדול. סימן שאהבתכם הצעירה נותנת לכם המשך מוצלח. אז שיהיה לכם כייף ביחד. ובהצלחה.

למעלה