אממ

the blue 0cean

New member
אממ

חשבתי להתחפש לאפרודיטה או לקופידון אבל אני לא בדיוק יודעת איך. יש לכם אולי רעיונות מקוריים???? ושיציחו לזהות אותי כמובן. וחברה שלי רוצה לדעת איך אפשר להתחפש לקשת בענן? וכולם אמרו לה להדביק עננים על החצאית והיא לא רוצה. תודה לכל מי שיעזור

קופידן זה קל

תעשי גלימה עם לבבות חץ וקשת שהאשפת חצים בצורת לב וראש החץ בצורת לב תעשי כנפיים עם לבבות וזהו בערך וקשת בענן ממממממממממממממממממממ לא יודע שתשים על הראש קשת ו ענן?

RoNcHa PoNcHa

New member
אווווו יש לי רעיונות יפים :)

תחפשי לקופידון... תקני קשת כזאת שיוצאים לה מחושים של לבבות- יש את זה בזמיר או בכפר השעשעושים....מקסימום אם את לא מוצאת תמיד אפשר לקנות קלקר בצורת לב ולצבוע אותו ולחבר לקשת שכבר יש לך בבית... את יכול ללבוש חצאית לבנה ולהדביק עליה טפטים אדומים של לבבות עם חולצה אדומה...או שאת יכולה להכין לך טוגה כזאת מסדין- ולהדביק עליו לבבות... או לעשות גלימה עם לבבות... הלאה- תקני/תכיני קשת (קושרים מקל מ-2 הצדדים בחוט)- ותרססי אותה בורוד, ותכיני לך משיפודים חצים שבקצה שלהם יש לב.... תיקחי בקבוק פלסטיק גדול ותרססי אותו בורוד/אדום ותחברי אותו בחוט והוא יהיה כזה תרמיל לחיצים... ואת יכול לגזור מפוליגל או מסול מלא לבבות ולחלק לאנשים....!!!! לקשת אפשר להתחפש עם כמה חברות שכל אחת תהיה צבע אחר... לבד אפשר לרסס פסים על חולצה לבנה בצבעי הקשת...ועל החצאית..אממ.. הייתי גם אומרת עננים :/... אממ וזהו! מקווה שעזרתי לך

למעלה