אממ

JOE KALIBER

New member
אממ

מכיוון שאיך דאני רואה זה באמת הפך לפורום מטאל אז אני רוצה לשאול שאלה קטנה יש המחלצות אולי לשירים של טיאטר אוף טרג´די כי בנתיים מכל הלהקות מטאל ששמעתי אותם הכי אהבתי

Distorted...

New member
תראה..

יש להם 4 אלבומים עד כמה שאני יודע.. velvet darknes the fear... - אלבום טוב, קצת כבד, אבל טוב. muzik - (האחרון), לא מתקרב לרמה של קודמיו. עוד אלבום אחד שאני לא זוכר את שמו אבל הוא כמו הראשון. והמותחל ביותר שלהם הוא Aegis דום אטמוספרי משובח, אם כי מיינסטרינמי במקצת. תחפש את Cassandra, Lorelie,venus

לעומת זאת

אני חושב שהאלבום המוצלח ביותר הוא הראשון, הנושא את שם הלהקה. וממנו הייתי ממליץ על השירים Cheerful Dirge ו A Distance There Is. Aegis הוא לא אלבום דום, הוא האלבום בו הם התנתקו מהדום לגמרי. ולהגיד דום אטמוספרי זה חסר טעם, כל הדום שואף ליצור אווירה. ודרך אגב, לאלבום השני קוראים Velvet Darkness They Fear (תקן בבקשה את טעויות האיות) ולחדש, שהוא בכלל אלבום טכנו קוראים Musique. ודרך אגב, ג´ו, אף אחד לא מונע ממך לפצוח בדיונים על הא, דא ופרוג רוק.

Distorted...

New member
הטעויות נעשו מתןך עייפות.

איתך הסליחה. אבל אני עדין חושב ש-aegis הוא מין דום שכזה. הרבה פחות גותי ו"כבד" בהרגשה הכללית שהוא מעביר למאזין, ויותר קליל לאוזן. נכון, הוא הרבה יותר מיינסטרימי מהשאר (שיקול כלכלי,perhaps?) והרבה יותר קליל, ובגלל זה אני מחשיב אותו כ"אטמוספרי". ו- A distance there is הוא שיר מדהים. ליב עושה שם עבודה נפלאה.

הממ

אני דווקא חושב שהאלבום הזה יותר גותי. ועצם זה שהוא יותר קליל ופחות כבד מרחיק אותו מהדום ולא ההפך. ועדיין לא הבנתי איך זה שאלבום הוא קליל הופך אותו לאווירתי

JOE KALIBER

New member
השירים שאמרת זה בדיוק מה ששמעתי...

אז תמליץ לי על עוד כמה...

למעלה