אממ..

love d animals

New member
אממ..

קודם כל-מה קורה?
תאמת..אני לא ממש מבינה בכישופים אבל יש לי בקשה או להתייעץ איתכם.. יש 2 בנות בכיתה שלי שאני בכאסח נוראי איתן (לא משנה עכשיו מה קרה) (לפני זה לא היינו חברות סתם.."היי מה קורה?").. קיצר..מאז שאני בכאסח איתן הן צוחקות עליי וכל מיני כאלה..והן קוראות לי שטן ומאז שהן התחילו לקרוא לי ככה עשיתי על השולחן שלהן את הסמל של כת השטן ואמרתי בכוונה (כאילו אני לא יודעת שהן שומעות) על זה שאני מטילה קללות ואני יודעת הן פוחדות או לפחות פחדו מזה והן עדיין קוראות לי השטן.. אז קיצר-אני רוצה להפחיד אותן..ואני לא רוצה להטיל עליהן קללה או כישוף..ואם כן אז שסתם לא יצליחו בלימודים בתקופה הקרובה או בעיות עם חברים..אבל גם זה לא ממש..אז אני רוצה להתייעץ איתכם על דרך שאני אוכל להפחיד אותן כי תאמת זה גם משעשע וגם ילמד אותן לקח!!. ולא,אני לא עושה ממכם צחוק (אם מישהו חושב ככה) ואני לא רוצה שתכעסו מאיזשהי סיבה
אז אם תוכלו ליעץ לי או משהו המוווון תודה

מה את דפוקה?!

את לא יכולה לעשות כישוף כל מי שמתחשק לך! סתם ככה, כי הוא מעצבן אותך. מה במקום להתמודד עם דברים, תכשפי אנשים... וחוץ מזה יש את חוק ההחזרה שבמאגיה שחורה (כישוף רע) הוא חוזר פי 9!!!! ואם את רוצה להפחיד אותם- אז תפחידי אותם, מה כישוף קשור לזה?! אבל זה מטומטם לכשף כל אחד על כל שטות וחוץ מזה יש את חוק ההחזרה שבכישוף הוא חזק פי 9 או 7 או משהו כזה... את רוצה להפחיד אותם- תפחידי. מה כישוף קשור לזה?!

saym0n

New member
פי 3 חמדתי

"Ever Mind The Rule Of Three Three Times Your Acts Return To Thee This Lesson Well, Thou Must Learn Thou Only Gets What Thee Dost Earn" הוא עובד לטוב ולרע, כמובן

Envenom

New member
"מה את דפוקה?!"

אפשר להיות יותר נחמד לאנשים.. סה"כ היא לא באה לפה בדרישות שנלמד אותה לזמן את השטן או ניתן לה מתכון לרעל משתק או וואט אבר.. וחוק ההחזרה הוא פי 3, לא פי 9 או 7. והוא לא "חוק" שחל על כולם בלי יוצא מן הכלל, אלא רק על מי שמאמין בו. בכלל, אמונה זה חלק עיקרי מאוד במאגיה. אניוואי! אנחנו לא יכולים לעזור לך, פשוט כי בשביל להטיל כישוף צריך נסיון קודם וידע קודם (ואני לא מדבר על ידיעה של איזשהו לחש) אם זה ממש מה שאת רוצה לעשות את תמיד יכולה להתחיל ללמוד מאגיה, ואז לכשף אותם.. למרות שאם את מאמינה בחוק החזרה, זה לא יהיה רצוי.

Envenom

New member
אבל את תמיד יכולה לכשף אותן להיות

חברות שלך חחח

love d animals

New member
חח..

לא נראה לי שאני רוצה את זה
אבל כשאני מתכוונת להפחיד אותן אני מתכוונת על להגיד לחש (לא אמיתי)..כאילו-לעבוד עליהן שזה אמיתי..שיפחדו קצת

love d animals

New member
חחחח

הלוואי
אם אני אגיד את זה: "Ever Mind The Rule Of Three Three Times Your Acts Return To Thee This Lesson Well, Thou Must Learn Thou Only Gets What Thee Dost Earn" זה לא יכול לפגוע במישהו..נכון?! כי אם זה לא יפגע בהם אני יכולה להגיד את זה

Envenom

New member
כמה דברים..

את יכולה אפילו להגיד "I wish thy death for thee hath hurt me and I shall evange" וזה לא יפגע בזבוב.. (אלא אם כן את צועקת את זה ואז זבוב עלול להיות חירש..) כל עוד אין לך איזשהו ניסיון במאגיה, או לא ממש מתכוונת למה שאת אומרת, או כל מיני דברים אחרים, שום כישוף לא יעבוד לך.. מה גם שמה שכתבת זה בכלל חוק החזרה.. חחח

ToryMaster

New member
אני חייבת להגיד

שאני מאוד לא אוהבת את השימוש שנעשה כאן במאגיה לצורכי מריבה, אני חושבת שזה נוגד את המאגיה כמו שאני רואה אותה מעבר לזה, זה לא יעזור, זה רק יחמיר את המצב, גם שלך (הן פשוט ירדו עלייך עוד ועוד) וגם שלנו, כי זה עוד אדם או שניים שלא הייתה להם דעה בנוגע למאגיה, ועכשיו הם חושבים שזה משהו שזה לא אבל בכל מקרה, אני לא יכולה שלא להעלות חיוך כשאני מדמיינת כמה הן יפחדו, ספרי לנו מה היה

love d animals

New member
חחחח..

אממ.. אמרתי את זה גם בהתחלה-אני לא עושה צחוק ממאגיה או משהו כזה ולא אכפת לי שהם יצחקו עליי יותר...אני פשוט רוצה שהן יפחדו!!!! כי הן גם חושבות את עצמן מי יודע מה ושהן לא מפחדות מכלום.. אז בואי נראה אותן היום..חח ואני אודיע איך הן הגיבו

love d animals

New member
תודה

ולא אכפת לי שיצחקו עליי יותר.. אממ. בואי אני אגיד לך איך היה.. אמרתי את חוק ההחזרה (אמרתי נכון?!..חח).. בכל מקרה..אחרי שאמרתי לאחת מהן היה פרצו ף כזה והיא המשיכה כרגיל אבל זה היה נראה כאילו היא מפחדת.... אבל היה מגניב

love d animals

New member
קודם כל

אולי לא קראת את ההודעה שלי טוב אבל אמרתי שאני לא רוצה לכשף אותן אולי שלא יצליחו בילמודים וגם זה לא!! אלא רק להפחיד אותן

love d animals

New member
אממ..

תאמת..לא מזיז לי שזאת התנהגות של ילדה קטנה..בכל מקרה חצי מהכיתה שלי בערך חושבת שאני מעלה רוחות וחושבת שאני מוזרה..וזאת השנה האחרונה לי בבית ספר ולא אכפת לי מה חושבים..באמת..נמאס לי..אז מה אם אני ילדה קטנה-מישהו מת מזה?!מישהו נפגע?!..

RainBird

New member
נקמה מתוקה. סביר להניח שהכישוף יתפקשש ויחזור לך לפרצוף.

למעלה