אממ

ראיתי את הסרט פעמיים

פעם בסנימטק בי-ם... פעם הייתה הקרנה באוניברסיטה העברית בהר הצופים.. מתום התא של לשום חדש באוניברסיטה... שלא ממש היה אפשר לראות משהו בגלל פצצות סירחון וצעקות של אנשים. אני חושבת שצריך להקרין סרט כזה. כדי לראות את כל הצצדים מה לצד הפלסטיני אין קול במדינה הזאת... יום טוב

לפי דעתי

זה מצויין שמקרינים אותו, תל אביב זה רחוק לי מאוד כי אני גרה בצפון אבל אם יקרינו אותו בטלוויזיה או קרוב יותר לבית שלי אני בטוח אלך לראות

סמסרה1

New member
ג'נין ג'נין

שלום שלום שלום טוב, אז מבחינתי זה בסדר שאישרו להקרין סרט זה ורק מהבחינה שזו מדינה דמוקרטית ולא סותפים פיות. אך היות ויצא לי לדבר עם לוחמים שלחמו שם מיד הבנתי שהסרא של בכרי הוא שיקרי לחלוטין. יוצא איפוה, שכוונתו להסית, להשניא, להתסיס... מסקנתי היא: על היהודים להחרים סרט זה ולא לראותו וזאת תהייה המחאה. סמסרה

גירץ

New member
תגובה ציונית הולמת

החוק שיוויוני, המדיניות בפועל מפלה. מצויין, למדת משהו בשהותך פה. לא שאסור לאנשים להחרים סרט או למחות נגדו, אני מסכים שמי שמתנגד כדאי ורצוי שיפעל נגדו ואין לי ספק שאתה שם. אבל הטיעון של איזה יופי אנחנו דמוקרטיה הוא מצחיק, אפילו שזה עדיף על דיכוי בשם החוק. שאלתי היא, ראית את הסרט? הוא גרם לך לחשוב באיזושהי צורה? (גם לחשוב שערבים דפוקים זה לחשוב). אז מה הבעיה פה? האם הסרט הזה הוא מקור המידע הבלעדי על ג'נין? יש מישהו שלא מתייחס לכל סרט, ובודאי לפרשנות של סרט, כדעת יחיד?

לא ולא

אני מכיר אנשים שחבריהם היו שם בפריצה מעבר ל"חומות מגן..." ואמר לי שחיילים התנהגו , ממש אבל ממש לא בצורה מוסרית כלל והרגו אנשים(ערבים)מתוך סיבות , פשוט של סתם. ויהיה מקרה אחד , שהיו חיילים , נמצאים בתוך טנק,וילדים עברו את הגבול שהחיילים שמים עליהם אך לחיילים לא היה אכפת,והרגו את הילדים הללו,כאילו כלום. עוד דבר,היה לא מקרה אחד ובטח לא עשרה של מקרים של חיילי מג"ב שפגעו בבני אדם ערבים,ללא כל סיבה,רק בגלל שהיותו ערבי?כן. אז השינאה הזאת אשר היא , צריכה להיפסק. וכמה שהג'נין ג'נין הזה אינו נכון,ושקרי. הוא בעצם , לא שקרי כמעט בכלל,זה רק עניין של נקודת מבט,לדעתי.

לדעתי , זה עיין חשוב מאוד

בסופו של דבר להראו את כל הצדדים,באשר הם אבל כמובן אם צד אחד שקרי,אז אין טעם אבל אנו חיים פה,ולא רואים את הדברים , מצד הערבים של השטחים לא שהם כבשות לבנות ואנו שחורות,אבל! יש לבדוק את הכל , אבל את כל הצדדים במלואם,וזה לצערי לא יהיה בגלל הביטחוניות של המדינה. ולעולם לא יראו את צה"ל בצורה , ובאור שחור. זה פשוט אסור בתכלית האיסור,למען ביטחון המדינה(נשמע מופלץ נכון?)

סמסרה1

New member
מספיק לי לשמוע את החיילים שלנו

שמעתי שני חיילים שהשתתפו בקרבות בג'נין והם סיפרו כיצד הפלשתינאים השתמשו בכוונה בילדים קטנים כבפצצות. גם בטלוויזייה צפיתי וראיתי את דבריו של הרופא שהשתתף בקרבות בג'ני והאמנתי לכל מילה שיצאה מפיו. לראיה, בית החולים שכביכול הושמד ע"י הישראלים עומד על תילו חי וקיים ופועל. מניסיון ידוע הערבים מומחים בפיברוק ראיות ופנטזיות. סמסרה

למעלה