אממ....

i love INDIANA

New member
אממ....

אוקיי יש לי שאחלה קטנה שלפי מה שאיתי אני לא היחידה עם הבעיה הזאת.... מה עושים כהאמא/אבא המניאקים שלכם לא מסכימים לכם ללכת לאורווה בגלל שהתדרדרתם בלימודים??(זה בהנחה שהשתפרתם קצת ואין לכם כל כוונה להשקיע יותר) יש למישהו עצה?

אני למשל..............

לא מתדרדרת בלימודים ואני משקיעה בלימודים כי אני יודעת שזה חשוב לחיים... ושצריכים להשקיע בלימודים עכשיו כדי שאחר כך יהייה יותר קל בחיים.. אבל ההורים שלי לוחצים עלי עם הלימודים הם מוודאים שאני עושה שעורים (ואני דווקא לא עושה... אבל שקט!! אני מעתיקה בבוקר בכיתה מאחד הילדים הפראיירים..) ואני לומדת לכל מבחן משהו כמו חצי שעה-שעה... ואני מצליחה... אבל אם אני ידרדר בלימודים ההורים שלי אמרו לי שהם ימכרו את הסוס!!! ובגלל זה אני צריכה להיות יותר עירנית עכשיו...

יש לך סוס?!?!?!?!?!?

מה כבר הפסדתי פה???????????? אפולו? מי הוא? בן כמה? איזה צבע? ספרי הכללללללל! ולמה הוא לא בחווה שלנו.......? או שכן?... יווו את חייבת לדבר איתי!!!!

חחחחחח נועה מותק הפסדת........

הרבה מאוד מאז שלא היית פה..... יש לי סוס בשם אפולו... והביאו אותו לחווה שלנו ביום ראשון שהיה... הוא בן 4-5 והוא זכר מסורס, והוא טורוברד הוא חום כהה תסתכל בכרטיס האישי שלי יש שם תמונה שלו ואם תסתכלי בעמוד הזה של הפורום או בעמוד ה-2 תוכלי לראול תמונות שלו שצילמתי.... הוא סוס הכי מתוק באררץץץץ והוא פשוט יפיוף... ונועה אם תבואי לחווה מתישהו את תראי אותו הוא נמצא בתא שצמוד לג'וניור...

וואי!!! תתחדשי מותק!../images/Emo77.gif

איזה כיף לך....גם אני רוצה!!
טוב אני אראה אותו כשאני אהיה בחווה!

aolib

New member
מקשיבים בשיעורים!!../images/Emo187.gif

ואומרים לאמא שלכם שאתם תנקו כל יום את החדר!!!!!!!!!!!!!!

i love INDIANA

New member
למה מי מת?!../images/Emo123.gif

מה אני העבד של אמא שלי?! זה לא שאני מקבלת נכשלים!(טוב נו מבחן סמסטר באנגלית כן...) זה פשוט שנגיד אם שנה שעברה רוב הציונים שלי היות בסביבות ה90 95 אז עכשיו הם בין 60 ל90 רובם....
סתיו....מתכוננת לבמחנים חצי שעה?! אני אתמול שברתי שיא! התכוננתי לבוחן!!! בפעם הראשונה בחיים שלי! זה לקח סך הכל פחות מ5 דקות.... אבל נשארתי בחיים....פיו... זה היה שיא!!!

shaililo

New member
אז תתחילי ללמוד...../images/Emo117.gif

את אומרת שאת לא רוצה ללמוד אבל את רוצה ללכת לחווה, כנראה זה לא בדיוק הולך ביחד...

i love INDIANA

New member
זה...

לא פעם ראשונה שאמא שלי עושה את זה! כשהיא רואה שזה לא ממש עוזר לה היא נכנעת.. מקווה שגם הפעם....

i love INDIANA

New member
אפשר לומר ש....

מה שמרגיז את אמא שלי זה שהציונים שלי הפכו מציונים של תלמידה מחוננת
לציונים של תלמידה ממוצעת....

zohark

New member
כמה עצות אולי משהו יעבוד

תנסי להגיד להם שרכיבה זה הדבר שהכי חשוב לך ואחרי זה תגידי להם שאם הם מפסיקים לך את הרכיבה אז את החיים לא נכנסת יותר לשיעורים, או עושה שיעורי בית או מבחנים, הם לא יחזיקו מעמד יותר משלוש דקות....אלא אם הם ממש מוזרים! בכל מקרה אני עדיין לא מבין איך אין לי את הבעיה הזאת, אני כל היום בחווה והממוצע שלי עדיין יותר גבוה מ95...

את לא חייבת אשכרה לשבת ולעשות

שיעורים כל יום אם תשבי ותשאלי שאלות בכיתה ה-כ-ל ייכנס לך לראש כמו שצריך! אני לא כזאתי שמתמידה בשיעורי בית הכי בעולם! ממש ממש לא ואני גם לא מתכוננת ממש קשה למבחנים אולי חצי שעה אפילו פחות תלוי בכמות החומר והולך לי ממש לא רע!................ כל מה שאת צריכה לעשות זה להקשיב בשירעוים ולהגיד לאמא שלך ששאת מנסה (וגם אם את לא!!!) ואם הציונים שלך לא עולים תגידי שאת ממש ממש מנסה (תיראי ותישמעי מסכנה!) ואת לא מצליחה ושאת מבטיחלה ששנה הבאה הכל יהיה יותר טוב ושתפתחי דף חדש וכל הבולשיט של ההורים טוף1?!?!?

i love INDIANA

New member
אוקיי....

אז כן.. אמאנ שלי ממש מוזרה.... ו..לא... אמא שלי כבר עברה תקטע של כן אני משקיעה... היא רואה בעצמה שלא (בתור מי שיושבת לי על העורק כל החיים אני חושבת שהיא שמה לב שאני כבר לא מש מתייחסת לא אליה ולא לשיעורים...) ואני לא הולכת להפסיק להכנס לשיעורים ולעשות מבחנים כי הסך הכל זה יפגע רק בי!

אני מצטערת חמוטל אבל ....

אין מה לעשות במקרה שלך.. אמא שלך מפגרת(סליחה) וקשה מאוד לשנות את הדעות שלה או בכלל לרצות אותה... היא שונאת אותי כי רבתי אם שחף.. ועוד החוצפה שהיא אומרת שאני... גררתי אותך!!!! חוצפנית!!! בקיצור תעשי את עצמך לומדת.. נגיד את על האינטרנט והיא אומרת לך להתנתק תגידי שאת מחפשת חומר לעבודה .. תפליצי משהו כזה וכשאת בחדר.. תסגרי אותו ותנעלי ותגידי שאת ישנה או עושה שעורי בית ואולי זה יעזור לך.... אבל לדעתי אין לך סיכוי יש לך חצי אחוז מתוך 1000000000 כי אמא שלך היא אישה מיושנת וקשה ואת יודעת את זה... בקיצור אני אומרת שתעשי את עצמך או שפשוט תני לה להיתייאש שוב אבל לדעתי אם את לא רוצה לעבור לפימיה אז תשתדלי לרצות אותה...

לדעתי...../images/Emo183.gif

לדעתי את צריכה פשוט לנסות להשתפר בלימודים! במידה ואת לא רוצה אז פשוט תעשי דברים שאמא שלך אוהבת! רק שתדעי שחלק מהאמהות לפעמים שוכחות, אז אין מה לדאוג! חוצמזה אם יש לך החלטה אז תבחרי בסוסים וללמוד לא? כי אם כן אז ת באמת מתה על סוסים כי תעשי הכל בשבילם!

i love INDIANA

New member
הבעיה היא....

שאם אני יעשה את זה אמא שלי תבין שבכל דבר שהיא תאיים להפסיק לי תרכיבה היא תצליח.... היא בסופו של דבר תתיאש השאלה כמה שיעורים אני אפסיד..(אם בכלל)... טוב הקיצר יש כאן עוד אנשים עם בעיה כזאת??(לא של אמא מטומטמת של איומים מצד ההורים להפסיק לך תרכיבה...)

למעלה